ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σήμερα το δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου

σήμερα-το-δεύτερο-φιλικό-του-ολυμπιακ-803932

Περιμένουν απάντηση για Μπρίτο, ανακοινώνουν Δήμου

Ακόμη ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα στις 6μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος μετά τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό θα αντιμετωπίσει στο αθλητικό κέντρο της Κουτσούφλιανης τον Πανθηραϊκό, ενώ περιμένουν απαντήσεις για τις μεταγραφές.

Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στα 3-5 Πηγάδια από την περασμένη Πέμπτη.

Οι προπονήσεις είναι διπλές, πρωί – απόγευμα, με το σύλλογο να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση και το κυριότερο είναι πως πρόκειται για ένα σύνολο, το οποίο μόλις χτίστηκε. Μπορεί οι φίλαθλοι να έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι από την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο προηγούμενο φιλικό κόντρα στη Βέροια, που διεξήχθη την προηγούμενη Τρίτη στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο από την τεχνική ηγεσία τονίζεται πως ο βαθμός ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Ακόμη, οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν χρόνο, έτσι ώστε να δέσουν μεταξύ τους. Βέβαια θετικά λειτουργεί και το γεγονός πως οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες και μπορούν άμεσα να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο αυτό που θα τους ζητηθεί από τον τεχνικό. Πάντως, οι ερυθρόλευκοι του Παναγιώτη Τζαναβάρα περιμένουν με ανυπομονησία το σημερινό φιλικό για να αποδείξουν για ακόμη μία φορά το λόγο για τον οποίο βρίσκονται στην επανεκκίνηση του ιστορικού συλλόγου του Βόλου.

Το σημερινό φιλικό θα είναι μία ακόμη ευκαιρία για τον τεχνικό να βγάλει τα συμπεράσματά του, αφού ο αντίπαλος Πανθηραϊκός είναι μία αξιόλογη ομάδα που φέτος πήρε την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα της Σαντορίνης, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αίσθηση με τις μεταγραφικές της κινήσεις, προπονείται στο ίδιο αθλητικό κέντρο με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Hotel Alexandros.

Συγκεκριμένα, έχει αποκτήσει έμπειρους και γνωστούς ποδοσφαιριστές στο βολιώτικο κοινό, όπως οι Μκρτσιαν, Μπακάλης, που έχουν αγωνιστεί στη Νίκη Βόλου, ο Πόνσε, αλλά και ο αριστερός μπακ Καλαγκάνης και ο τερματοφύλακας Πουρής. Η φιλική αναμέτρηση έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και το παρών θα δώσουν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης και ο αντιπρόεδρος Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναμένεται να δώσει χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και βέβαια θα έχει την ευκαιρία να δει τον Ιβάν Ναστέφσκι να αγωνίζεται. Υπενθυμίζουμε πως ο μεσοεπιθετικός ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και γι αυτό τον λόγο δεν έπαιξε στο φιλικό με τη Βέροια.

Ανακοινώνει νέο αμυντικό, ψάχνει για επιθετικό

Οπως είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, εντός της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν ένας ή και δύο ποδοσφαιριστές, με τους οποίους η διοικούσα επιτροπή έχει προχωρήσει σε προφορική συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη ανακοίνωση θα είναι για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο αριστερό φτερό της άμυνας και το μόνο που εκκρεμεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του είναι οι υπογραφές και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Ανδρέας Κόκας από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, από τον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Νίκος Αγγελούδης και στο στόχαστρο είναι ο Αργεντινός, Μπρίτος.

Φιλικό με Αχιλλέα στις 13/8

Το Σάββατο 13 Αυγούστου οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας. Οπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο της Πιερίας, ο οποίος φέτος θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού, καθώς θα αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικά πλαίσια το επόμενο Σάββατο. Ετσι, πιθανότατα η ερυθρόλευκη αποστολή θα αναχωρήσει από την Κουτσούφλιανη και κατά την επιστροφή της θα κάνει στάση στην Πιερία. Αμέσως μετά θα ολοκληρώσει την επιστροφή της στο Βόλο. Οσον, αφορά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ματαιώθηκε, παρότι έγινε προσπάθεια να μετατεθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου