ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάτησε Βόλο ο Μπρίτος

πάτησε-βόλο-ο-μπρίτος-800889

Ολοκληρώνεται μετά τις εξετάσεις η μεταγραφή του Αργεντίνικου κανονιού

Μία ημέρα νωρίτερα απ’ ό,τι αναμένονταν έφτασε στην Ελλάδα ο Μπρίτος. Ο Αργεντίνος επιθετικός έφτασε χθες το πρωί στην Αθήνα και το μεσημέρι ταξίδεψε μαζί με τον Ανδρέα Μπονόβα για το Βόλο, ενώ το απόγευμα φωτογραφήθηκε και στο Πανθεσσαλικό.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Νωρίτερα απ’ ό,τι αναμένονταν έφτασε στο Βόλο το βαρύ πυροβολικό, ονόματι Γκουστάβο Εζιεκέλ Μπρίτος, ο οποίος παρουσιάστηκε από τους ερυθρόλευκους αλλά αναμένεται να περάσει και από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Μπρίτος έφτασε στην Αθήνα χθες γύρω στις 2 π.μ. όπου τον περίμενε ο τεχνικός διευθυντής της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπονόβας και στη συνέχεια κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Αθήνας αναχωρώντας το μεσημέρι για το Βόλο.

Με μακρά θητεία στα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βενεζουέλας ο Μπρίτος είναι ένας ποδοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, με τη φανέλα των Χιμνάσια Χουχούι, Ντεπορτίβο Μορόν, Ταγέρες, Μέρλο, ενώ πέρυσι ανήκε στην Τρουχιγιάνος από τη Βενεζουέλα.

Στην ανακοίνωση των ερυθρόλευκων γίνεται γνωστό ότι: «Στο Βόλο έφτασε σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα ο Αργεντινός επιθετικός Gustavo Ezequiel Britos συνοδευόμενος από τον τεχνικό Διευθυντή της ομάδας κ. Ανδρέα Μπονόβα.

Ο 26χρονος φορ -γεννηθείς στις 20 Φεβρουαρίου 1990- έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Primera Division της Βενεζουέλας με την ομάδα Trujillanos, ενώ είχε και πέντε συμμετοχές στο Copa Libertadores.

Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί στην Argentino de Merlo, στην Atlético Colegiales αλλά και στην Sportivo Italiano.

Ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Ευριπίδης Τσιμπανάκος ξενάγησε τον Αργεντινό στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με τον τελευταίο να εντυπωσιάζεται τόσο από την πόλη όσο φυσικά και από το «σπίτι» της ομάδας.

Ο Gustavo Ezequiel Britos θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις κι έπειτα θα επισφραγίσει τη συμφωνία του με τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου».

Φιλικό και επιστροφή

Σήμερα το μεσημέρι αναχωρούν από την Κουτσούφλιανη οι ερυθρόλευκοι, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες στις εγκαταστάσεις του Hotel Alexandros για δέκα ημέρες.

Η ομάδα στο δρόμο της επιστροφής θα σταματήσει στην Κατερίνη για να δώσει ένα ακόμη φιλικό, αυτή τη φορά κόντρα σε μία ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο φετινό πρωτάθλημα, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του Αχιλλέα και θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.

Μετά την ολοκλήρωση του φιλικού η ερυθρόλευκη αποστολή θα ξεκινήσει με προορισμό τον Βόλο. Από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα θα δοθεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Ετσι, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (16/8) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πάντως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Η πρώτη ανακοίνωση θα αφορά τον Ανδρέα Κόκα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που συμμετέχει στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων από την περασμένη Δευτέρα. Επίσης, θα ανακοινωθεί και η απόκτηση των νεαρών ποδοσφαιριστών Αντώνη Φραγκογιάννη και Γιώργου Πατσή που υπέγραψαν πριν αναχωρήσουν για την Κουτσούφλιανη, αλλά δεν αποκλείεται να δοθούν δανεικοί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου