ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός πήρε και τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο

ο-ολυμπιακός-πήρε-και-τον-θοδωρή-παπου-783816

Με μια ακόμη προσθήκη βρίσκεται από χθες στο Ελατοχώρι Πιερίας ο Ολυμπιακός Βόλου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διαρκέσει έως τις 9 Αυγούστου. Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου προχώρησε στην απόκτηση του Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλου, στη λογική ότι η ομάδα θέλει να έχει δυο λύσεις για κάθε θέση και η προσθήκη του έμπειρου πλάγιου μπακ έγινε μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Κόκα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο νεαρός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο τη σεζόν 2012-13, χωρίς όμως να καταφέρει να καθιερωθεί και δύο χρόνια μετά (2014-15) όταν η Νίκη ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία ήταν στο πρώτο μισό στη Νίκη Βόλου και το δεύτερο στον ΑΟ Χανιά .Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στη Γ’ Εθνική και τον Πιερικό, όπου ξεχώρισε για να έρθει η μετακίνησή του στον Αιγινιακό. Ο Παπουτσογιαννόπουλος στο σύντομο πέρασμά του από τη Σλάβια Σόφιας πέρυσι μέχρι τον Δεκέμβριο άφησε θετικές εντυπώσεις, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην Καλαμάτα, όπου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατέγραψε 15 συμμετοχές με τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας».

Η καριέρα του Παπουτσογιαννόπουλου σε αριθμούς έχει ως εξής:

2012-13 (2) Ατρόμητος Α –

2013-14 Ατρόμητος Α 1

2014-15 (1) Νίκη Βόλου Α 1

2014-15 (2) Χανιά Β 3

2015-16 Πιερικός Γ 29

2016-17 Αιγινιακός Β 26

2017-18 (1) Σλάβια BUL1 4

2017-18 (2) Καλαμάτα Γ 15

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Παπουτσογιαννόπουλου «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο.

Γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1994 στον Πύργο Ηλείας, ο Παπουτσογιαννόπουλος αγωνίζεται ως ακραίος οπισθοφύλακας και μπορεί να ανταποκριθεί και στις δύο πτέρυγες με βασική θέση ωστόσο αυτή του αριστερού μπακ. Η Διοίκηση του Συλλόγου προχώρησε σε αυτή την συμφωνία αμέσως μετά την αποδέσμευση του Ανδρέα Κόκα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα της Σλάβια Σόφιας ενώ τις ολοκλήρωσε με την φανέλα της Καλαμάτας. Την σεζόν 2015 – 2016 αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγινιακού πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές. Τα πρώτα βήματα της καριέρας του τα πραγματοποίησε στις ακαδημίες του Ατρομήτου, ομάδα στην οποία υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. Στην 1η ομάδα του Ατρομήτου αγωνίστηκε για 3 χρόνια αποκομίζοντας εμπειρίες τόσο από Ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και από το πρωτάθλημα της Super League.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Αναχώρηση αποστολής

Αναχώρησε χθες το πρωί η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας και ειδικότερα στο σύγχρονο ξενοδοχείο «Μύθος», το οποίο διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο αθλητικό κέντρο.

Ο προπονητής της ομάδας , Περικλής Αμανατίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ποδοσφαιριστές: Γιακουμή, Παλιούρα, Κωνσταντίνου, Μπουτζίκο, Leandro, Οικονομόπουλο, Παπαϊωάννου, Νόνη, Μαργαρίτη, Σάββα, Σκοπελίτη, Πατσή, Ζγκούρη, Καναβό, Κόλα, Λώττα, Ζάχο, Nazim, Ευθυμιάδη, Ρόκα, Καμπλιώνη, Σαχινίδη, Φλίγκο, Μπέικο καθώς και τον νεοαποκτηθείσα Παπουτσογιαννόπουλο.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές ταξίδεψε και σύσσωμο το προπονητικό και τεχνικό team το οποίο αποτελείται από τους: Περικλή Αμανατίδη, Σωτήρη Πετσιμέρη, Γιάννη Ζαλαώρα, Γιάννη Θεοδωρίδη, Στέφανο Κούγκουλο καθώς και τους Κώστα Κρίκη και Δημήτρη Παπαγιάννη.

Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν σκληρά στο Ελατοχώρι και επιστρέφοντας μετά από μια μέρα ξεκούρασης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα έχουν και το πρώτο αγωνιστικό δείγμα που θα είναι 11/8 στο φιλικό με U-19 Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στο Ελατοχώρι δεν είναι προγραμματισμένο κάποιο φιλικό, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα με μια σερβική ομάδα που θα βρίσκεται στο ίδιο αθλητικό κέντρο τις ίδιες ημερομηνίες….

Έτσι το πρώτο κλεισμένο φιλικό παιχνίδι είναι με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19, το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ανακοίνωση για το πρώτο φιλικό: «Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19, το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19 αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τις σεζόν 2009-10, 2012-13, 2014-15, 2015-16 καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΠΑΕ την περίοδο 2003-04. Την αγωνιστική περίοδο 2012-13 συμμετείχε στο Next Gen Series και έφτασε στα προημιτελικά ενώ την περίοδο 2014-15 έφτασε στους “16” του UEFA Youth League.

Το παραπάνω φιλικό πέρα από το πολύ μεγάλο όνομα του αντιπάλου θα συνδυαστεί και με πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Να είστε όλοι εκεί. Ολυμπιακός Βόλου για Πάντα!!».

Πέρα από την U-19 του ΟΣΦΠ, ο Ολυμπιακός έχει επίσημα ανακοινώσει φιλικά του Αυγούστου και είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, 28/8 θα παίξει στον Αλμυρό και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις για το φιλικό με τον Αρη, 5/9 με τον Θησέα και έχει ακόμη κι αλλά ματς με αντιπάλους ομάδες της κατηγορίας όπως ο ΑΟ Σελλάνων, ο Ύπατος και η Στυλίδα.

Τα διαρκείας

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν τεθεί στην κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Θυμίζουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ανακοίνωση για την επίσημη λειτουργία και για τα νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου που βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο όπου θα μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου