ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καβακάς: «Εχουν γίνει πολλές αγωνιστικές παραλείψεις»

καβακάς-εχουν-γίνει-πολλές-αγωνιστι-76091

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Τίμος Καβακάς μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα ανάφερε αρχικά ότι στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, η ομάδα του παρουσίασε όλα της τα προβλήματα, αλλά στάθηκε και στις υποδείξεις του διαιτητή Αναστασόπουλου, ο οποίος δεν απέβαλε, όπως τόνισε ο 49χρονος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, ποδοσφαιριστή της Καβάλας με δεύτερη πεντακάθαρη, όπως τη χαρακτήρισε, κίτρινη στο πρώτο ημίχρονο (σ.σ. στον Σπάσιτς), ο οποίος έγινε αλλαγή στη συνέχεια γι’ αυτόν τον λόγο. Ακόμη, ανέφερε ότι οι παίκτες του τού είπαν για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε για χέρι στο πρώτο μέρος.

Ο κ. Καβακάς στη συνέχεια τόνισε ότι εκεί που η ομάδα του πίεζε στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε ένα εύκολο γκολ «από το πουθενά», για να συνεχίσει ως εξής: «Το παιχνίδι αυτό πέρασε, το χάσαμε και μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα για τη συνέχεια. Το άσχημο είναι ότι έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε τεράστια αγωνιστικά προβλήματα και η ομάδα έχει να ξεπεράσει έναν σκόπελο και να κάνει ένα τεράστιο αγώνα, βρίσκοντας τα αποθέματα, για να συνεχίσουμε, λύνοντας τα τεράστια αγωνιστικά προβλήματα που έχουμε.

Μαθηματικά ακόμη ελπίζουμε, εφόσον αυτή τη στιγμή, έχουμε τρεις λιγότερους βαθμούς από τις ομάδες που σώζονται. Πρέπει να το πιστέψουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές πρώτα απ’ όλα. Για να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε, έχουν γίνει πολλές αγωνιστικές παραλείψεις.

Οταν βλέπεις ότι βάζεις παιδιά στο 60’, για να δώσουν ώθηση, που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια και πέφτουν, γιατί παθαίνουν κράμπες, καταλαβαίνετε ότι κάτι έχει γίνει λάθος. Οταν βάζεις αριστερό μπακ τον Παπακώστα, για να μπορέσουμε ο Σκοπελίτης να βγει από το άξονα, να σουτάρει και να περάσει μία πάσα, κάτι που μας λείπει, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Φάνηκε ότι ο Γιώργος δεν είναι έτοιμος, για να ακολουθήσει έναν ρυθμό.

Από τότε που ήρθα εγώ είναι σημαντικό ότι παίζουμε συνέχεια Κυριακή-Τετάρτη και 12-13 παιδιά παίζουν συνέχεια 80 και 90 λεπτά. Η κούραση είναι μεγάλη κι αυτό φαίνεται. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούρασή μας και να ηρεμήσουμε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα πρέπει να κερδίσει κι όχι να είναι ευχαριστημένη με τον έναν βαθμό, γιατί έχει κάνει πολλές ήττες στην έδρα της».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου