ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλό «χτύπημα» από τον Ολυμπιακό Βόλου

διπλό-χτύπημα-από-τον-ολυμπιακό-βόλ-748424

Δύο νέες προσθήκες ποδοσφαιριστών στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με τον 20χρονο τερματοφύλακα Αχιλλέα Κωνσταντίνου και τον 24χρονο επιθετικό Ανέστη Μαστακούλη να εντάσσονται στην ομάδα.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ο Κωνσταντίνου επανέρχεται στον Ολυμπιακό έπειτα από δύο χρόνια, που αγωνιζόταν στην Αγγλία, εκεί που είχε βρεθεί λόγω σπουδών. Ο Μαστακούλης έχει θητεία σε Ευξεινούπολη, ΑΕ Διμηνίου και Σαρακηνό αλλά και στην Κ20 της Νίκης Βόλου.

Η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Αχιλλέα Κωνσταντίνου και του 24χρονου επιθετικού Ανέστη Μαστακούλη.

Ο Αχιλλέας Κωνσταντίνου έχει ξαναπεράσει από τον Ολυμπιακό Βόλου όταν το 2017 το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τους ερυθρόλευκους από τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Με τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκε έως και το 2018 οπότε και αποχώρησε λόγω σπουδών στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία όπου αγωνίστηκε με την ομάδα της Bolton County.

Ο Ανέστης Μαστακούλης έχει αγωνιστεί σε Ευξεινούπολη, ΑΕ Διμηνίου και Σαρακηνό, ενώ έχει και δύο επιτυχημένες χρονιές στην Κ20 της Νίκης Βόλου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τους καλωσορίζει στην ομάδα μας και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ετοιμάζεται για την πρώτη συγκέντρωση

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της ομάδας, στο ΕΑΚ, τη Δευτέρα 17 Αυγούστου η οποία έχει οριστεί για τις 6μ.μ. και θα γίνει από κοινού με τον αγιασμό. Το ενθαρρυντικό για τους ερυθρόλευκους είναι ότι αναμένεται πλήθος κόσμου, με το κάλεσμα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει πως ο αγιασμός της ομάδας και η πρώτη μας προπόνηση ορίστηκαν στις 17 Αυγούστου και ώρα 6μ.μ. στο ΕΑΚ. Ηρθε η ώρα να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Ηρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι μας! Στις 17 Αυγούστου «βάφουμε» κόκκινο το ΕΑΚ. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο… Βασιλιάς της πόλης! 17 Αυγούστου όλοι στο ΕΑΚ. Για μια νέα αρχή! Για να είμαστε όλοι μαζί! Ενιαίοι, Σύγχρονοι, Μεγάλοι».

Ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για μαζική συμμετοχή στην πρώτη προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα έκαναν και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, οι Austrian Boys. Σε αυτή αναφέρεται: «Μια καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει την Δευτέρα. Καλούμε όλο τον κόσμο από το μεσημέρι να έρθει στο στέκι μας στην Νέα Δημητριάδα ,στο γνωστό τσιπουράδικο για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί τα προεόρτια. Να πιούμε όλοι μαζί, να φωνάξουμε συνθήματα για την καψούρα μας και να γιορτάσουμε την επιστροφή της ομάδας μας στο σπίτι μας στο «ΕΑΚ Τάκης Συνετόπουλος», για την πρώτη προπόνηση στις 6μ.μ. Όσοι δεν μπορούν από το μεσημέρι ραντεβού στο πάρκο στις 5μ.μ. για να φύγουμε όλοι μαζί για το γήπεδο … Όλοι μαζί φοράμε τα ερυθρόλευκα μπλουζάκια μας και γεμίζουμε το ΕΑΚ. Μόνη μας αρρώστια ο Ολυμπιακός Βόλου…».

Αναχώρηση για Καρπενήσι

Μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας στον Βόλο, οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι την Τρίτη 18 Αυγούστου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Από κει και πέρα, το φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στον Βόλο δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς η ομάδα δεν θα έχει επιστρέψει από το Καρπενήσι, με το πρώτο φιλικό που θεωρείται δεδομένο να είναι αυτό απέναντι στον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο στις 29/8.

Με το μυαλό στην αναδιάρθρωση

Το άλλο κομμάτι που απασχολεί έντονα τη βολιώτικη ΠΑΕ και θα ξεκαθαρίσει στα μέσα της εβδομάδας είναι το θέμα της αναδιάρθρωσης, αφού η ΕΠΟ και η αρμόδια Εκτελεστική Επιτροπή θα πρέπει να έχουν αποφασίσει για το πώς θα δομηθούν τα πρωταθλήματα μέχρι τις 19 Αυγούστου, με το βάρος να πέφτει στις κατηγορίες της Super League 2 και της Football League, με την προσμονή των ερυθρόλευκων να γίνουν μία.

Από και κει πέρα θα ξεκαθαρίσουν και τα μεταγραφικά της ομάδας, με… κλεισμένες ήδη συμφωνίες και τους ανθρώπους των Βολιωτών να περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με την κατηγορία στην οποία εν τέλει θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, προκειμένου αυτές να προχωρήσουν ή όχι.

Οι έως τώρα μεταγραφές είναι: Ο Παντελής Ριζογιάννης, ο Μιχάλης Γιαννίτσης, ο Χρήστος Αγρόδημος, ο Ιάσων Παπαδημητρίου και οι νεαροί Γιώργος Παπακώστας, Δημήτρης Ζιάκας και Γιώργος Λαδάς, ο Αργεντινός Ερνάν Ντα Κάμπο και πλέον οι Αχιλλέας Κωνσταντίνου και Ανέστης Μαστακούλης.

Παράλληλα, παρέμειναν από την περσινή σεζόν οι Στάθης Ρόκας, Νίκος Μπουτζίκος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Στάθης Βασιλούδης, Θωμάς Γραικός, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Λόρι Κέρι.

Μέτοχοι στον Ολυμπιακό οι κάτοχοι διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση στην αίθουσα του ξενοδοχείου Park. Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος με την αγορά θα παίρνει ως δώρο και μετοχές. Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση, δίνει μαζί με τα διαρκείας και μετοχές της ομάδας, μιας και είναι ακόμη άγνωστο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ)

Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές)

Fans: (50 ευρώ μία μετοχή)

Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου