ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμανατιδης: «Να παίζουν όλες οι ομάδες στις έδρες τους»

αμανατιδης-να-παίζουν-όλες-οι-ομάδες-730555

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου στο δεύτερο μέρος δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Περικλής Αμανατίδης, στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με το Θησέα στο Βελεστίνο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Νομίζω ότι το γήπεδο αυτό δεν βοηθάει την προσπάθεια των παικτών και το λέω και για την ομάδα του Θησέα, που μου είχε δείξει πως μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν είχε γενικά ρυθμό στο πρώτο μέρος και δεν δείξαμε κάποια πράγματα, τα οποία μπορούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε τρομερή θέληση από τους ποδοσφαιριστές μας για τη νίκη. Τουλάχιστον για μισή ώρα κάναμε το γνώριμό μας παιχνίδι και στο διάστημα αυτό δείξαμε ορισμένες από τις αρετές μας. Πετύχαμε δύο γκολ και αποκτήσαμε ψυχολογία για να διαχειριστούμε τον υπόλοιπο χρόνο του παιχνιδιού.

Η νίκη αυτή μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε. Ο κόσμος έδωσε το «παρών» και έτσι φανταζόμαστε πως θα είναι όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Θησέα και είναι σημαντικό οι ομάδες να παίζουν στις έδρες τους. Το λέω αυτό, γιατί και εμείς στερηθήκαμε για ένα παιχνίδι την έδρα μας, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δώσουμε και δεύτερο ματς, ως γηπεδούχοι, μακριά από το Πανθεσσαλικό. Σ’ ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, θα δώσουμε 15 παιχνίδια εκτός έδρας. Αυτό δεν το συναντάμε σε κανένα πρωτάθλημα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου