ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Πορταριά θα είναι όλοι

στην-πορταριά-θα-είναι-όλοι-720348

Στην Πορταριά που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα είναι όλο το ρόστερ της ομάδας και αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού που περιμένει να τελειώσει με τις τελευταίες μεταγραφικές πινελιές. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν να γυμνάζονται πρωί και απόγευμα μέχρι και αύριο Σάββατο κι ενώ την Κυριακή ο Γιώργος Βαζάκας θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ετοιμαστούν και να αναχωρήσουν τη Δευτέρα (29/7) για την Πορταριά, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί ο Γ.Βαζάκας θέλει να έχει όλους τους παίκτες μαζί του, περιμένοντας έναν κλασικό φορ, που η ΠΑΕ αναζητεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Οσο ο Βαγγέλης Μάντζιος δε βρίσκει ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, το όνομά του είναι στη λίστα, ενώ υπάρχει αναμονή και για Ολλανδό επιθετικό.

Από τους παίκτες που μετέχουν στην προετοιμασία, ο Ισπανός Μανού Μπούστο από την Οβιέδο, ο Τρεβόρ Μουτέρο από την Ζιμπάμπουε που έπαιζε στη Ρεντινκ και ο Γιάννης Γκέσιος που προέρχεται από την Κέρκυρα, είναι οι μόνοι που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι τερματοφύλακες Θοδωρής Γκίτκος, Θανάσης Γεωργίου, Άγγελος Σταυράκης, οι κεντρικοί αμυντικοί Θανάσης Κωστούλας, Δημήτρης Αρβανίτης, Βαγγέλης Γκότοβος, Χρήστος Μελίσσης, Θανάσης Μπόρας οι ακραίοι Παναγιώτης Κατσιαρός, Σταμάτης Καρράς, Στάθης Ρόκας, Λευτέρης Γιαλούσης, Δημήτρης Κόμνος, οι μέσοι και επιθετικοί Κώστας Καπετάνος, Θανάσης Πινδώνης, Εγκούτου Ολίσε, Θανάσης Δεινόπαπας, Αλέξανδρος Ζέρης, Γιάννης Κατσίκης, Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε, Άγγελος Κολημήτρα, Γιανίκ Γκενγκά και Μάριο Μπρέσκα.

Επίσης είναι και οι νεαροί Δημήτρης Κεσίδης από την Φλώρινα και Νίκος Ντινόπουλος από τα Γρεβενά που δείχνουν καλά στοιχεία.

Στο μεταξύ με την απόκτηση του Μανού Μπούστο, οι ξένοι του Ολυμπιακού Βόλου ανέρχονται στους πέντε και έτσι δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας ακόμη ξένος ποδοσφαιριστής.

Στο μεταξύ στο θέμα του ΕΑΚ, με δηλώσεις του στο Ράδιο Ένα, ο Παύλος Μαβίδης πήρε θέση για την απόρριψη της παραχώρησης του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τέτοιες υποθέσεις δεν προχωρούν με εκβιασμό και νταβατζηλίκι.

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτές οι υποθέσεις με εκβιασμό και νταβατζηλίκι δεν μπορούν να προχωρήσουν. Εμείς λέγαμε από την αρχή ναι, αλλά λέγαμε ό, τι ο νόμος ορίζει. Φυλακή δεν μπαίνει κανείς. Ο Ολυμπιακός Βόλου έλεγε να γίνει γρήγορα, να πούμε απευθείας το «οκ». Το είπαμε, το δώσαμε γραπτώς, αλλά υπάρχει ένα όριο. Συμβάλαμε γιατί ο Ολυμπιακός δήλωσε έδρα το ΕΑΚ στην ΕΠΟ. Ξέραμε από την αρχή ότι η διαδικασία δε θα προχωρήσει. Το ήξερε και ο κ. Καραγιάννης».

Ο Δημήτρης Καραγιάννης απάντησε στις δηλώσεις που έκανε ο Παύλος Μαβίδης για την απόρριψη του αιτήματος της παραχώρησης του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τα όσα είπε για «εκβιασμό και νταβατζηλίκι».

Το αφεντικό της βολιώτικης ΠΑΕ με δήλωσή του στην ιστοσελίδα volosfans.com τόνισε ότι όταν τελειώσει το θέμα του ΕΑΚ και ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέψει στην έδρα του, θα κάνει γνωστό ποιοι ήταν αυτοί που έβαζαν συνέχεια τρικλοποδιές:

«Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες και ο χρόνος πιέζει, οι συνεργάτες μου κι εγώ θα αποφύγουμε να κάνουμε δηλώσεις και να επιρρίψουμε ευθύνες. Όταν το θέμα του ΕΑΚ τελειώσει και η ομάδα μας επιστρέψει στο σπίτι της, τότε θα γνωστοποιηθεί και ποιοι ήταν αυτοί που έβαζαν συνέχεια τρικλοποδιές και “ένιπταν τας χείρας τους” επιρρίπτοντας ευθύνες δια της μεθόδου “πυρ κατά βούληση” και εξυπηρετώντας πασιφανώς αλλότρια συμφέροντα, αλλά και ποιοι ήταν αυτοί που επιτέλεσαν, όπως είχαν καθήκον και υποχρέωση, στη λύση του προβλήματος, πράττοντας νομίμως τα δέοντα».

Πάντως μπορεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας να έχει απορρίψει την παραχώρηση του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου, όμως οι άνθρωποί του έχουν ήδη πιάσει δουλειά, καθώς δεν θέλουν να χαθεί χρόνος. Χθες ξεκίνησαν σιγά – σιγά κάποιες εργασίες στο ΕΑΚ Βόλου, κυρίως για τη συντήρηση του χλοοτάπητα από ιδιωτικό συνεργείο, που έχει φροντίσει να φέρει η ΠΑΕ. Επίσης, η ΠΑΕ θα ξεκινήσει το βάψιμο, αλλά και κάποιες άλλες βελτιωτικές εργασίες.

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου