ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για μία ακόμη άνετη νίκη ο Ολυμπιακός

για-μία-ακόμη-άνετη-νίκη-ο-ολυμπιακός-701540

Η μέρα του αγώνα άλλαξε και από Κυριακή γίνεται σήμερα, ο προπονητής ενδέχεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα, αλλά αυτό που δεν αλλάζει για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο στόχος της ανόδου και η νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Έτσι και σήμερα στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό για την 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ολυμπιακός θέλει άλλη μια νίκη κορυφής σε ένα ματς που «φαντάζει» εύκολο και δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια του παρελθόντος μεταξύ Βόλου – Καρδίτσας αφού το σήμερα βρίσκει τους Καρδιτσιώτες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και χωρίς βαθμό!

Όμως οι ερυθρόλευκοι θέλουν απλά μια ακόμη νίκη κορυφής… αφού όταν ο στόχος είναι να μείνει η ομάδα στο ψηλότερο σκαλί ώς το τέλος απαιτείται σοβαρότητα σε όλα τα ματς και να μην υποτιμάται κανείς αντίπαλος ενώ και ο κόσμος που τελευταία δείχνει να γίνεται περισσότερος και να έχει μεγαλύτερη πίστη για το ότι η ομάδα ετοιμάζεται να αλλάξει κατηγορία …θα είναι παρών για να πανηγυρίσει την 9η νίκη.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου και το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι ένα ματς που θα αντιμετωπιστεί κι αυτό με σοβαρότητα και κανείς δεν παρασύρεται από τη θέση που είναι φέτος η αντίπαλος.

Ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς θα θελήσει να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες περιμένοντας σοβαρότητα και ετοιμότητα και από παίκτες που έρχονται από τον πάγκο.

Εκτός αποστολής είναι άλλωστε ο Πορτογάλος Φελίπε Σερτζίνιο και αναμένεται να ξεκινήσει ο Αντώνης Καμπλιώνης και ίσως και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης.

Εκτός αποστολής είναι ακόμη ο τραυματίας Σάκης Σάββας και οι ανέτοιμοι Βασίλης Σαχινίδης και Αστέριος Γιακουμής.

Αφού χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ανακοινώθηκε η αποστολή.

Η αποστολή που ανακοινώθηκε από τον προπονητή της ομάδας Περικλή Αμανατίδη αποτελείται από τους εξής παίκτες: Παλιούρα, Παπουτσογιαννόπουλο, Μπουτζίκο, Πίντο, Οικονομόπουλο, Ναζίμ, Κόλα, Ζγκούρη, Λώττα, Καμπλιώνη, Φλίγκο, Σκοπελίτη, Νόνη, Παπαϊωάννου, Μαργαρίτη, Ρόκα, Πατσή, Καναβό, Ευθυμιάδη και Πορή.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» σήμερα στο Πανθεσσαλικό, ενώ ανακοινώθηκαν και οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο αυτό το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

Τιμή εισόδου 10€, γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€.

Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολό της από την 2η πεζογέφυρα. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Αυτό το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Φωνάζουμε για τους παίκτες μας, φωνάζουμε για την ομάδα μας».

Μεγάλη προϊστορία

Μεγάλη είναι η προϊστορία του Ολυμπιακού με την Αναγέννηση και αναρίθμητοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων καθώς και με τα ερυθρόλευκα και με τα κιτρινόμαυρα έχουν αγωνισθεί παίκτες όπως οι Καραμίχαλος, Σιατήρας , Μπέκος, Σκούτας, Γκιούγκης, Καραπέτσας, Λαγάρας, Μητσογιάννης, Τσαβαλιάς, Καρκαλέτσης, Μπουντούρης, Χατζηρίζος, Αγγελόπουλος, Τσάγγαρης, Λαγούιας, Καλογεράκης, Κουτσόπουλος, Στάθης, Φλώρος, Κουτρούλιας, Αντεμάρ, Πέτρου, Τζέκος, Μπιτέλης, Παπανικολάου, Κισκαμπάνης, Γκουγκούδης, Μπουσινάκης, κ.α. , ενώ φέτος στην ΑΣΑ είναι οι Λ. Κούτσικος και Κ.Καρβούνης που πέρσι ηταν στον Ολυμπιακό και στο Βόλο είναι ο Σάκης Σάββας.

Στην προϊστορία που έχουν τα θεσσαλικά ντέρμπι Ολυμπιακού Βόλου – Αναγέννησης Καρδίτσας η βολιώτικη ομάδα έχει την υπεροχή, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στο πρώτο παιγνίδι όταν καθιερώθηκε η επίσημη Β’ Εθνική. Ήταν η περίοδος 1962-63 στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής στην Καρδίτσα 0-0, ενώ στο Βόλο ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 με γκολ των Μποτίνου, Συνετόπουλου και Γιαλατζή.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι και το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Β΄Εθνική ήταν στο Βόλο 24/1/16 με την Αναγέννηση να κερδίζει 0-3 (7’Τζέκος, 11’Μούτσα, 29’Σκαθαρούδης), τον Ολυμπιακό να παρατάσσεται με μόλις 9 παίκτες και να μην συνεχίζει μετά στο πρωτάθλημα!

Σε εκείνο μάλιστα το ματς της «ομάδας των 9» έπαιζαν και οι Μπουτζίκος, Σκοπελίτης, ενώ στον πάγκο ως προπονητής ήταν ο σημερινός τεχνικός διευθυντής Θωμάς Μακρής.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» στο Πανθεσσαλικό

Τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» θα φιλοξενηθούν σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα φιλοξενηθούν τα παιδιά καθώς και οι υπεύθυνοι της «Κιβωτού του Κόσμου» με σκοπό να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Πρόθεση της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου είναι να φέρει τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» στο γήπεδο συμβάλλοντας παράλληλα στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο οργανισμός. Παράλληλα, όσοι φίλαθλοι θέλουν θα μπορούν να συνδράμουν οικονομικά στην ειδική κάλπη που θα υπάρχει στην είσοδο της 2ης πεζογέφυρας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου