ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

νίκη-σε-κάθε-παιχνίδι-696118

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Συνέντευξη έδωσε χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 89,5 ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο οποίος μίλησε για τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει από την ομάδα, μετά τις τέσσερις σερί νίκες, στα ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο κ. Μποτσιβάλης σχολίασε την αναμέτρηση με την Αμβρακία Κωστακιών, την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ενώ στάθηκε στη στήριξη του κόσμου στην ομάδα. Αναλυτικά:

«Μετά την κλήρωση είχα πει ότι θέλω το πέντε στα πέντε στην αρχή. Τώρα είναι πολύ πιο πάνω οι απαιτήσεις μου. Πιστεύω ότι τώρα θα έχουμε εύκολα παιχνίδια μετά την Πύδνα. Βέβαια εύκολος δεν είναι κανένας αγώνας, αλλά εμείς έχουμε απαιτήσεις να πάρουμε όλα τα ματς», σχολίασε για την εξαιρετική πορεία που διανύει έως τώρα η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οσον αφορά το διπλό της Κυριακής, απέναντι στην Πύδνα υπογράμμισε: «Οταν δηλώσαμε ότι θέλουμε νίκες, δεν γνωρίζαμε ακόμη το πρόγραμμα. Είναι μεγάλη νίκη αυτή απέναντι στην Πύδνα, που είναι μια καλή ομάδα. Νιώθουμε σίγουροι ότι θα προχωρήσουμε μπροστά. Το να κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου μια ομάδα που είναι κι αυτή στις διεκδικήτριες είναι σημαντικό. Ολες τις ομάδες τις έχουμε στην αρχή εκτός έδρας. Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες. Είναι μια καινούργια ομάδα, όλα έγιναν από το μηδέν. Σε κάθε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι. Είμαστε μια οικογένεια, ένα σώμα μια ψυχή».

Για το πριμ που έταξε: «Δε θέλω να ευλογούμε τα γένια μας. Ο,τι έχουμε υποσχεθεί το κάνουμε».

Για την παρουσία του κόσμου, τόνισε: «Παρόλο που μας υποχρέωσαν να κάνουμε δήλωση ότι θα φέρουμε συγκεκριμένα άτομα, τελικά το γήπεδο ήταν άδειο, γιατί έλεγαν ότι θα φέρουν 350 δικούς τους φιλάθλους και δεν έφεραν, χωρίς να μας αφήσουν εμάς να πάρουμε κι άλλους οπαδούς. Δεν ήταν δικό μας το θέμα. Οσα εισιτήρια μας έδιναν, τα παίρναμε. Περιμένουμε τον κόσμο και την Κυριακή αλλά και με τον Πιερικό, γιατί είναι κοντά η Κατερίνη και σε μιάμιση ώρα είσαι εκεί».

Ενόψει του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, το σύνολο του Παναγιώτη Τζαναβάρα κληρώθηκε με τον Απόλλωνα Λάρισας και ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης σημείωσε: «Εγώ δε θα φύγω από τις δηλώσεις που είχα κάνει ότι το ενδιαφέρον μου είναι μόνο για το πρωτάθλημα και επειδή έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ θα δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά που δεν έχουν την τύχη να παίξουν στο πρωτάθλημα, να αγωνιστούν σ’ αυτό το ματς κι ό,τι μπορέσουν ας πάρουν».

Τέλος, για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αμβρακία Κωστακιών τόνισε: «Εμείς το μυαλό μας το έχουμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Θέλουμε πάλι μία νίκη, αλλά και να προσφέρει θέαμα η ομάδα, γιατί έχουμε παίκτες πολύ καλούς, για να μας δώσουν πέρα από τη νίκη και θέαμα και έχει ο Θεός μετά. Εναν – έναν αγώνα πρέπει να δείχνουμε σοβαρότητα. Καλούμε βέβαια τον κόσμο να παραστεί. Στην Πύδνα δεν ακούγονταν τίποτε άλλο εκτός από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ηταν ένα πολύ ωραίο θέαμα για μας φυσικά κι όχι για τη γηπεδούχο ομάδα. Όλη η εικόνα των φιλάθλων ήταν πολύ καλή. Δε δημιούργησαν κανένα πρόβλημα και ο διοικητής της αστυνομίας μας έδωσε μετά το ματς συγχαρητήρια».

Ευχαριστήριο Διοίκησης στον κόσμο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο του για τη δυναμική του παρουσία την Κυριακή εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς και για τη διοίκηση της Πύδνας γα τη φιλοξενία, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Παράλληλα απηύθυνεκάλεσμα για τον κυριακάτικο αγώνα στο Πανθεσσαλικό με την Αμβρακία. Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί όλο το φίλαθλο κόσμο που ταξίδεψε και βρέθηκε στην έδρα της Πύδνας Κίτρους, δίνοντας με τη φωνή του και την παρουσία του δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και η στήριξή τους ήταν συγκινητική. Σας ευχαριστούμε και σας θέλουμε πάντα δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι δύσκολο και δύσβατο, όμως με ψυχή και καλό ποδόσφαιρο και φυσικά με την παρουσία των φιλάθλων μας θα κάνουμε το στόχο μας πραγματικότητα. Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Πύδνας Κίτρους για τη φιλοξενία, όπως και την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και ιδιαιτέρως τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, Ταξίαρχο Αθανάσιο Μαντζούκα όπως και τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα για την άψογη συνεργασία».

«Την Κυριακή, όλοι στο Πανθεσσαλικό»

Η πορεία μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται. Αυτή την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στις 16:00, η ομάδας μας υποδέχεται την Αμβρακία Κωστακιών στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο, να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και να χειροκροτήσει την ομάδα μας. Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσσαλικό!

Ολοι δίπλα στην ομάδα μας! Ολοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου»!

Στην κορυφή των σκόρερ ο Φλίγκος

Τη μοναξιά της κορυφής των σκόρερ του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής, απολαμβάνει ο Κώστας Φλίγκος, ο φορ του Ολυμπιακού Βόλου, με τέσσερα γκολ (το ένα από αυτά με πέναλτι στον αγώνα με την Πύδνα). Ακολουθούν με τρία γκολ ο Πετρουζέλης της Πύδνας Κίτρου(έχοντας σκοράρει 3 φορές από την «άσπρη βούλα», ο Δεμηρτζόγλου του Διαγόρα Σεβαστής και ο Μακρυγιάννης του Τηλυκράτη Λευκάδας, ο οποίος σημείωσε και τα τρία τέρματα στην 4η αγωνιστική κόντρα στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Ο Γιώργος Νικλητσιώτης της Νίκης Βόλου ακολουθεί με δύο γκολ.

Αναλυτικά:

4 γκολ: Φλίγκος (Ολυμπιακός Βόλου)

3 γκολ: Πετρουζέλης 3 πέν. (Πύδνα Κίτρους), Δεμηρτζόγλου (Διαγόρας Σεβαστής)

Μακρυγιάννης (Τηλυκράτης)

2 γκολ: Νικλητσιώτης (Νίκη Βόλου), Σαχινίδης, Καμπλιώνης (Απόλλων Λάρισας), Γόρδιος (Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου), Μανίκας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Μιχάλης 1 με πέν. (Εθνικός Φιλιππιάδας)

1 γκολ: Ευαγγέλου, Γυφτοκώστας, Κόλλινς, Βελέτης (ΑΕ Καραϊσκάκης), Τέλλος, Αναστασίου, Μπρίτος, Δωματάς (Ολυμπιακός Βόλου), Μενεγκούσο, Μακράκης, Κυπαρίσσης (Πύδνα Κίτρους), Μάμαλος (Αστέρας Πετριτή), Λαζόπουλος, Καραμανώλας, Τριανταφυλλίδης, Καμαρά (Πιερικός), Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Μαλακασιώτης, Παπαδόπουλος πέν. (Νίκη Βόλου), Μυλωνάς, Βασίλιεβιτς, Λάγδαρης, Μπενίσκος (Διαγόρας Σεβαστής), Ιωάννου, Στάμος πέν. (Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου), Αναστασιάδης (Θεσπρωτός), Κώστας (Εθνικός Φιλιππιάδας), Ιβανίδης, Διβανές, Αγρόδημος, Κυριάκος, Σουλίδης (Απόλλων Λάρισας), Πανάκης, Ηλιόπουλος (Ιστιαία), Τοντόροφ (Τηλυκράτης), Νάκας, Λαζαρίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Σέττος, Κυπτίου, Γκίκας (Ρήγας Φεραίος), Ντινιωτάκης, Τζιάλλας, Μηνάς (Θεσπρωτός).

Π. Διβανές: «Δε μας φοβίζει ο Ολυμπιακός»

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, Πέτρος Διβανές αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Ελευθερία, στο επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο Πανθεσσαλικό στάδιο, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό, σημειώνοντας ότι ο Απόλλωνας δε φοβάται την ομάδα του Βόλου. Αναλυτικά: «Το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, ασφαλώς και είναι ένα θεσμός που μας ενδιαφέρει. Σίγουρα προτεραιότητα δίνουμε στο πρωτάθλημα, όμως και σε αυτή τη διοργάνωση θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν μας φοβίζει που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου, που έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη Γ’ Εθνική. Αντίθετα, μας ενθουσιάζει το γεγονός πως θα αγωνιστούμε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, εξαντλώντας τις πιθανότητες που έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου