ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το βλέμμα στην τρίτη «τετράδα»

με-το-βλέμμα-στην-τρίτη-τετράδα-661800

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρήκε και η δεύτερη τετράδα αγώνων τον Ολυμπιακό Βόλου, που τώρα στρέφει το βλέμμα του στην τρίτη τετράδα που περιλαμβάνει σημαντικά ματς. Ο Ολυμπιακός, έχοντας μόνο νίκες με δυο διπλά σε Ιστιαία και Πύδνα στα τέσσερα πρώτα ματς, τώρα στα 8 είχε ένα διπλό στην Κατερίνη αλλά μετρά και μια ήττα από τον Απόλλωνα στη Λάρισα, ενώ στην τρίτη κατά σειρά τετράδα έχει τρία ματς με ομάδες που είναι στην πρώτη πεντάδα…

Κοιτώντας μπροστά, βήμα βήμα και με περισσότερες λύσεις μετά το ντεμπούτο του Ντα Κόστα και την αναμενόμενη επιστροφή και του Ζώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να διατηρηθεί ως το τέλος στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ΄ εθνικής και αφού μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γύρισε σελίδα, θέλει νέο σερί στα ντέρμπι.

Η ομάδα του Π. Τζαναβάρα, με σοβαρότητα αλλά και «αέρα» κορυφής και ποιότητα θα πάει τώρα σε 3 συνεχόμενα ντέρμπι που θα δώσει στην 9η αγωνιστική (20/11) στην Άρτα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και αυτή με την καλύτερη άμυνα με 1 γκολ παθητικό, στην 10η (27/11) θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό τον Διαγόρα Σεβαστής, που σήμερα είναι συμπρωτοπόρος, στην 11η αγωνιστική (4/12) θα παίξει στη Νέα Ιωνία κόντρα στη Νίκη Βόλου και στην 12η (11/12) θα υποδεχτεί τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Μέχρι στιγμής σε 8 αγώνες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο Ολυμπιακός Βόλου και Διαγόρας από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος δεν έχουν κάνει «γκέλα» στην έδρα τους, έχοντας το απόλυτο σε συγκομιδή βαθμών.

Πάντα πρώτος ο Φλίγκος

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Πανθεσσαλικό 3-0 τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και ο Φλίγκος πετυχαίνοντας 2 γκολ έφτασε στα 10… Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων Κώστας Φλίγκος, έχει σκοράρει στα 7 από τα 8 ματς και παραμένει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι σκόρερ:

10 γκολ: Φλίγκος (Ολυμπιακός Βόλου)

5 γκολ: Σαχινίδης (Απόλλων Λάρισας), Δεμηρτζόγλου (Διαγόρας Σεβαστής)

4 γκολ: Σέττος, Γκίκας (Ρήγας Φεραίος),Καμπλιώνης (Απόλλων Λάρισας), Μακρυγιάννης (Τηλυκράτης)

3 γκολ: Κορέτα (Νίκη Βολου), Κυπτίου (Ρήγας Φεραίος), Πετρουζέλης (Πύδνα Κίτρους), Βασίλιεβιτς (Διαγόρας Σεβαστής), Ντινιωτάκης (Θεσπρωτός), Διβανές (Απολλων Λ.), Μανίκας(Αχιλλέας Ν.)

2 γκολ: Οικονόμου (Ολυμπιακός Β.), Μ.Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης, Μέτσε, (Νίκη Βόλου), Θ. Παπαδόπουλος, Αγρόδημος (Απόλλων Λάρισας), Γόρδιος (Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου), Δαδάκος, Λαζαρίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Μιχάλης (Εθνικός Φιλιππιάδας), Κυπαρίσσης Ν. (Πύδνα Κίτρους), Ηλιόπουλος (Ένωση Ιστιαίας), Μηνάς (Θεσπρωτός), Ευαγγέλου (Καραϊσκάκης), Σ.Παπαδόπουλος (Πιερικός)

1 γκολ: Τέλλος, Αναστασίου, Μπρίτος, Δωματάς ,Ιωαννίδης (Ολυμπιακός Βόλου), Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Μαλακασιώτης, Ναουμίδης (Νίκη Βόλου), Αλεξίου, Τζοβάρας (Ρήγας Φεραίος), Γυφτοκώστας, Κόλινς, Βελέτης ,Χαρτσιάς(ΑΕ Καραϊσκάκης), Ιβανίδης, Σάββας, Ανδρέου (Απόλλων Λάρισας), Μενεγκούσο, Μακράκης Στεφανίδης, Κατσιαμήτας (Πύδνα Κίτρους), Γεωργοπάλης, Μάμαλος, Γαστεράτος, Γούναρης (Αστέρας Πετριτή), Λαζόπουλος, Καραμανώλας, Τριανταφυλλίδης, Καμαρά (Πιερικός), Μυλωνάς, Λάγδαρης, Μπενίσκος, Καλουσίδης, Τσαγκαράκης Σαμανίδης (Διαγόρας Σεβαστής), Ιωάννου, Στάμος , Τεντολούρης (Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου), Μπίκας, Νάκος, Ντόκος, Αναστασιάδης, Τζιάλλας, (Θεσπρωτός), Ατσκα, Κώστας, Ιωάννου (Εθνικός Φιλιππιάδας), Πανάκης, Στεργίου (Ένωση Ιστιαίας), Τοντόροφ, Κτενάς (Τηλυκράτης), Νάκας, Καμπερίδης, Μανίκας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Νταλάκας πέν., Τάσσος (Αμβρακία Κωστακιών).

Ξεκούραση και φιλικό

Την ερχόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής (Αμβρακία Κωστακιών – Απόλλων Λάρισας, Πύδνα Κίτρους – Τηλυκράτης, Α.Ε. Καραϊσκάκης – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου και Νίκη Βόλου – Ένωση Ιστιαίας), ενώ ο Ολυμπιακός, που δεν συνεχίζει, κινείται για να κλείσει κάποιο φιλικό.

Η επόμενη (9η) αγωνιστική του 2ου Ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα γίνει Κυριακή 20 Νοεμβρίου 15:00 με τα ματς:

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Ολυμπιακός Βόλου

Νίκη Βόλου – Αμβρακία Κωστακιών

Ενωση Ιστιαίας – Ρήγας Φεραίος

Απόλλων Λάρισας – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Αστέρας Πετριτή – Θεσπρωτός

Διαγόρας Σεβαστής – Πιερικός

Τηλυκράτης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Πύδνα Κίτρους – Εθνικός Φιλιππιάδας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου