ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για το φινάλε με τη σκέψη στο αύριο

για-το-φινάλε-με-τη-σκέψη-στο-αύριο-65379

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με τη σκέψη στο καλύτερο αύριο, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να έχει ένα καλό φινάλε και να τελειώσει νικητής σε μια όχι καλή χρονιά, δίνοντας την Κυριακή στις 4μμ το τελευταίο ματς της φετινής χρονιάς στο ΕΑΚ με τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει στο φινάλε του πρωταθλήματος (κάτι που έγινε σε όλα τα ματς που έδωσε φέτος στο ΕΑΚ), χωρίς πλέον τη βαθμολογική πίεση, αφού μια αγωνιστική πριν εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία παρότι δεν αγωνίστηκε… ενώ μεθαύριο το κίνητρο είναι το γόητρο…

Εκτός του Ολυμπιακού Β. κίνητρο έχει κι ο ΓΣΑ, αφού φέτος η ομάδα του Αλμυρού έχει κατάφερε να κερδίσει τους ερυθρόλευκους στον α΄ γύρο, ενώ έγραψε ιστορία κερδίζοντας δυο φορές τη Νίκη (από την οποία στο παρελθόν είχε μόνο ήττες) και θέλει την Κυριακή να κάνει το ίδιο…

Στον α΄ γύρο ο ΓΣΑ κέρδισε στον Αλμυρό τον Ολυμπιακό 1-0 (8΄Φλίγκος) ενώ οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στη Δ΄ Εθνική την περίοδο 2004-05, όπου το πρώτο ματς στον Βόλο δεν είχε νικητή και γκολ (0-0), και στον Αλμυρό ο ΓΣΑ ήταν νικητής (3-2).

Στη Δ΄ οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και την περίοδο 2005-06, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει στον Βόλο 2-0 με γκολ των Γιάννη Μόσιου και Νίκου Δενελάβα, ενώ στον Αλμυρό υπήρξε ισοπαλία 2-2 (14΄Χατζέλας, 41΄Λ. Κωτούλας – 20’ Ι. Μόσιος, 44΄Α. Κουβελάς)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο τελευταίο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, και όπως αναφέρει, να βάλουν όλοι μαζί τα θεμέλια για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Αυτή την Κυριακή 1η Απριλίου, στις 16.00 αυτή τη φορά, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» τον Γ.Σ. Αλμυρού για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα μας φέτος πέρασε μια δύσκολη χρονιά, που όμως δεν ήρθε ακόμη η στιγμή για να προχωρήσουμε στον λεπτομερή απολογισμό της.

Ωστόσο, μέσα από τις δυσκολίες, κατάφερε με τη διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και φυσικά όλο το φίλαθλο κόσμο, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει ένα σκληρό, αλλά τίμιο αγώνα για την επιβίωσή της.

Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει το τελευταίο του παιχνίδι, και χρειάζεται για ακόμη μία φορά τη στήριξη όλων, προκειμένου ενωμένοι και πιο δυνατοί να σχεδιάσουμε όλοι την επόμενη ημέρα του.

Κατακλύζουμε λοιπόν το «σπίτι» μας και μέσα από τη φωνή και το χειροκρότημά μας και μόνο, δίνουμε ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας και στο τεχνικό team ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Αυτή την Κυριακή παίζουμε στο «σπίτι» μας. Αυτή την Κυριακή βάζουμε τα θεμέλια για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτή την Κυριακή είναι η ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου».

Αγωνιστικά ο προπονητής Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των στρατευμένων Δημήτρη Τόσκα, Γιώργου Μέμμου, αλλά και του Κλεβί Κόλα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Βελεστινιώτη τεχνικού, ενώ στο τελευταίο ματς πριν τη νέα αρχή, είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του…

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Γ.Σ. Αλμυρού, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Απριλίου 2018, στις 16:00, στο ΕΑΚ για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας:

Συγκεκριμένα: -Γενική είσοδος: 10€ -Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€ -Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€ -Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, αλλά και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια VIP, των 15 ευρώ. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ΕΑΚ.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος έχουν δώσει τέσσερα παιχνίδια στο EAK με Ρήγα και ΑΟ Σελλάνων στον α΄ γύρο, και με Αμβρυσσέα και Οπούντιο στον β΄ γυρο, με απολογισμό τέσσερεις νίκες και τέρματα 14-1. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια έδρας στο Πανθεσσαλικό πέτυχε συνολικά έξι γκολ.

Εφόσον κερδίσει ο Ολυμπιακός το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, θα φτάσει τους 39 βαθμούς, συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, έναντι 16 που πήρε στον α΄ γύρο.

Ο Λεωνίδας διαιτητής

Την Κυριακάτικη αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής, τελευταίας της κανονικής περιόδου, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Γ.Σ. Αλμυρού, θα διευθύνει ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων. Την Κυριακή ο Λεωνίδας θα έχει βοηθούς τους Κώστα Σταφυλά και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Τζιόλας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Κλήρωση για Play Offs

Με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο κλειστό του ΕΑΚ παίζει το Σάββατο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 ΕΣΚΑΘ και η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα Play Offs για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Χθες έγινε η κλήρωση, και τα ματς των πλέι οφ είναι:

1η αγων. 14/4

Ολυμπιακός – Καλαμπάκα

Αμπελώνας – ΓΣΒ

2η αγ. 22/4

Καλαμπάκα – Αμπελώνας

ΓΣΒ-Ολυμπιακός

3η αγ. 28/4

Αμπελώνας – Ολυμπιακός

Καλαμπάκα – ΓΣΒ

4η– 5/5

Ολυμπιακός – Αμπελώνας

ΓΣΒ – Καλαμπάκα

5η -12/5

Ολυμπιακός – ΓΣΒ

Αμπελώνας – Καλαμπάκα

6η-19/5

Καλαμπάκα – Ολυμπιακός

ΓΣΒ – Αμπελώνας

Φιλικά στην Αθήνα οι υποδομές

Την ερχόμενη Κυριακή 1η Απριλίου του 2018 θα μεταβούν στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς, η πρωταθλήτρια Μαγνησίας και δευτεραθλήτρια Θεσσαλίας ομάδα κορασίδων και η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ομάδα Παίδων Β’ του Ολυμπιακού Βόλου.

Τα παιδιά του Ολυμπιακού Βόλου θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, αγωνιζόμενα με τις ακαδημίες ενός από τους κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους, ενώ θα παρακολουθήσουν και τον αγώνα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, Ολυμπιακός Πειραιώς – ΑΕΚ στο Σ.Ε.Φ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου