ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενημέρωση για προπώληση εισιτηρίων και είσοδο στο ντέρμπι

ενημέρωση-για-προπώληση-εισιτηρίων-κ-60730

Ανακοίνωση για εισιτήρια του ντέρμπι με τη Νίκη, τα σημεία προπώλησης και την είσοδο των φιλάθλων εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τα όσα θα ισχύσουν για την είσοδο των φιλάθλων καθώς και τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τη Νίκη Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 2/4 στις 14.45 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.
Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, σήμερα Παρασκευή 1/4 από τις 18.00-21.00 και αύριο Σάββατο 2/4 (ημέρα του αγώνα) από τις 09.00-12.00.
Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου θα διατίθενται από το Café Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Café River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).
Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ γενική είσοδος.
Να τονίσουμε ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους και απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Νίκης στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, καθώς στο γήπεδο θα βρίσκονται μόνο φίλαθλοι του Ολυμπιακού.
Κατά την είσοδο στο γήπεδο και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.
Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου