ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάρης Γρηγορίου: «Ουδεμία συνάντηση είχα με τον Ολυμπιακό Βόλου»

χάρης-γρηγορίου-ουδεμία-συνάντηση-ε-535137

Ο γνωστός νομικός με εξειδίκευση στο αθλητικό δίκαιο, Χάρης Γρηγορίου, διέψευσε χθες ότι έχει κάποια ανάμειξη στη διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του Ολυμπιακού Βόλου και ξεκαθάρισε ότι ουδεμία επαγγελματική σχέση υφίσταται με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, τονίζοντας ότι είναι δικηγόρος της ΠΑΕ Βόλος.

Επίσης, υπογράμμισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι δεν έγινε κάποια συνάντηση δική του με διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και διευκρίνισε ότι «ερωτήθηκε απλώς τηλεφωνικά για τη διαδικασία από ανθρώπους των ερυθρολεύκων και απάντησε σχετικά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, δήλωσε την Τρίτη στην εκπομπή “Αθλητισμός χωρίς όρια” του Sport Fm 98.5 ερωτηθείς για τις διαδικασίες αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και αν προχωρούν: «Ήδη σήμερα (σ.σ. την Τρίτη 29/6) ήμασταν στον δικηγόρο μας, τον κ. Γρηγορίου, και ετοιμάσαμε τα διαδικαστικά, για να δοθούν τα χρήματα για το μετοχικό κεφάλαιο».

«Δεν έχω συνεργασία με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ερωτήθηκα τηλεφωνικά από ανθρώπους της ομάδας του Ολυμπιακού και εξέφρασα τη γνώμη μου. Από κει και πέρα ουδεμία επαγγελματική σχέση έχω με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαι δικηγόρος του ΝΠΣ Βόλος», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Γρηγορίου, ξεκαθαρίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου