ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Τέτοιο παιχνίδι δεν έχουμε ξαναπαίξει»

δημήτρης-ελευθερόπουλος-τέτοιο-παι-524238

Στη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του Ολυμπιακού σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή στάθηκαν στις δηλώσεις του τόσο ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όσο και ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου, Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος προπονητής, τόνισε: «Ηταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Είχαμε κατοχή μπάλας ουσιαστική, παίξαμε κάθετο ποδόσφαιρο, εκμεταλλευτήκαμε από τα πλάγια, κάναμε ευκαιρίες. Τέτοιο ποδόσφαιρο δεν έχουμε ξαναπαίξει. Με τον Ηρακλή δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε, αλλά και σήμερα που ήμασταν τόσο καλοί και πάλι χάσαμε. Συνεχίζουμε, τα παιδιά στην ομάδα έχουν ένα στόχο. Δεν είναι πάρα πολύ εύκολο, αλλά κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μας έχει επηρεάσει. Όσο και να θέλουν να μολύνουν αυτήν την υγεία, η σχέση που έχουμε εγώ και οι παίκτες δεν επηρεάζεται. Δεν μας επηρεάζει τίποτα».

Για το στόχο του από δω και πέρα: «Βελτίωση ατομική του κάθε ποδοσφαιριστή και βελτίωση της ομάδας. Το προνόμιο ενός προπονητή της ομάδας στη νίκη είναι να δουλεύει, στην ήττα έχει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα».

Για τις τελικές προσπάθειες που ήταν πολλές: «Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά στο πόσες τελικές προσπάθειες κάναμε με τον Ηρακλή, στο πόσες κάναμε με τον Απόλλωνα με σήμερα. Σήμερα κάναμε πολλές τελικές. Αν έμπαινε ένα γκολ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από όλα αυτά που ειπώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα: «Άλλο να αποκαλύπτεται η αλήθεια κι άλλο να πατάμε πάνω σε αυτό σαν άλλοθι. Εμείς δεν ψάχνουμε για άλλοθι, κάνουμε τη δουλειά μας και μέχρι τελευταία στιγμή αυτό θα κάνουμε».

Από την άλλη, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, τόνισε: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα. Ξέραμε τι είναι ένα ματς Βόλος – Λάρισα, για τον κόσμο για την πόλη και για όλους. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Μονόδρομος για εμάς είναι η δουλειά. Συνεχίζουμε».

«Αντέξαμε την πίεση και νικήσαμε»

Σημαντική νίκη, η οποία θα δώσει δύναμη στη συνέχεια των playoffs, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο ΕΑΚ ο τεχνικός της Λάρισας, Σούλης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου: «Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη τους, γιατί προερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Τους είχα πει ότι αντίπαλό μας είχαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, την οποία δεν είχαμε κερδίσει στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια φέτος. Ηρθαμε να πάρουμε τη νίκη στο Βόλο και τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι η ΑΕΚ, είναι και αυτό πολύ σημαντικό, όπως όλα τα παιχνίδια.

Μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προηγηθήκαμε στο σκορ και στις αντεπιθέσεις θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ξέραμε πως θα μας πίεζε πάρα πολύ ο Ολυμπιακός και με τη βοήθεια το κόσμου και με παίκτες από τον πάγκο. Αντέξαμε στην πίεση και πήραμε μια σημαντική νίκη, που θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια. Από αύριο το πρωί θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου».

Τέλος, ο Πασχάλης Μελισσάς, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των βυσσινί, δήλωσε: «Ηταν καθαρά εγωιστικό. Καταφέραμε να κερδίσουμε. Είχαμε ταπεινωθεί φέτος από τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό να έχουμε στόχους στη ζωή μας. Δεν είμαστε αδιάφοροι στα playoffs. Αν δεν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε, να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο. Δουλεύουμε πολύ καλά και έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα. Συνεχίζουμε. Εύχομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού, καλή συνέχεια, τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου