ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλέπει μόνο το αύριο…

βλέπει-μόνο-το-αύριο-510692

Μόνο το αύριο και το ματς με την ΑΕΚ (Τετάρτη 20/5 -7 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ βλέπει ο Ολυμπιακός αφήνοντας στην άκρη θέματα όπως … η άδεια που θέλει να πάρει για τη νέα χρονιά καταθέτοντας έφεση στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ που πρωτόδικα τον έκοψε!

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπροστά του το αυριανό δύσκολο ματς με την ΑΕΚ που είναι πρωτοπόρος στη διαδικασία των πλέι οφ και παρότι μπορεί να έχει περισσότερο στο μυαλό της το επόμενο ματς με τον Ηρακλή (την μοναδική ομάδα που την έχει κερδίσει) για να κλειδώσει την πρωτιά, αλλά σίγουρα θέλει αύριο να προσθέσει μια ακόμη νίκη αφού διατηρεί το απόλυτο στην έδρα της.

«Η ομάδα μου δεν έχει να φοβηθεί κανέναν» είχε πει μετά την επιτυχία της περασμένης Τετάρτης στην Κόρινθο επί της Παναχαϊκής ο Δ. Ελευθερόπουλος θέλοντας και αύριο η ομάδα να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση. Οπως τόνισε σχετικά ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου «έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα σεβαστούμε, αλλά δεν θα φοβηθούμε κανέναν. Ακόμη και την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα μου δεν έχει να φοβηθεί κανέναν», ανέφερε ο προπονητής των ερυθρολεύκων και κάπως έτσι βλέπουν όλοι το αυριανό ματς, χωρίς άγχος και χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν με άλλο «αέρα» πλέον.

Αγωνιστικά και αύριο στο ΟΑΚΑ δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή. Ο νεαρός Φιλ. Σκοπελίτης πιθανόν θα διατηρήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα, εκτός κι αν ο Δ. Ελευθερόπουλος προτιμήσει να ενισχύσει το χώρο του κέντρου με ακόμη έναν ανασταλτικό χαφ. Επιστρέφει ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος και δεν υπολογίζονται Μπεριάν και Νικολιάς με τον δεύτερο να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του να είναι όμως ανέτοιμος.

Από πλευράς ΑΕΚ αναμένεται ένα ματς αποδείξεων ειδικά μετά τις έντονες παρατηρήσεις των Δημήτρη Μελισσανίδη, Τραϊανού Δέλλα και Ντούσαν Μπάγεβιτς, για την εικόνα που δείχνει η ομάδα στα πλέι οφ της Football League.

Ερωτηματικό ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Ελντερ Μπαρμπόσα αφού ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει ένα αιμάτωμα στο δικέφαλο από το παιχνίδι με τη Λάρισα, αν και χθες συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος της «Ενωσης».

Ολα δείχνουν πως η συμμετοχή του 27χρονου άσου στο επόμενο παιχνίδι της «Ενωσης» θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο Στυλιάρας διαιτητής

Ο Δημήτρης Στυλιάρας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας θα σφυρίξει στον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, ενώ ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές, οι οποίοι θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη (20/5) στις 19.00.

Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος του συνδέσμου Φθιώτιδας ορίστηκε στην αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΛ στο Καυταντζόγλειο.

Τέλος, ο Γιώργος Δασκαλόπουλος από την Κορινθία θα είναι ο άρχων του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα. Αναλυτικά:

19.00: ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Δημήτριος Στυλιάρας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής), Δημήτριος Ζυγούρης (Αιτ/νίας)

Τέταρτος: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

19.00: Ηρακλής – ΑΕΛ

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Γεώργιος Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Φλώριος Ελευθερίου (Αθηνών)

Τέταρτος: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

19.00: Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

Τέταρτος: Άγγελος Ζαραβίνος (Αθηνών)

Δευτέρα το επόμενο

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ της Football League ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Τα πλέι οφ άλλαξαν ημερομηνία λόγω Κυπέλλου και θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 25 Μαΐου με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται στο ΕΑΚ τον Απόλλων Σμύρνης. Μια μέρα νωρίτερα θα διεξαχθούν οι αγώνες παραμονής. Αναλυτικά:

Πλέι οφ

Δευτέρα 25 Μαΐου, 18:00

Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Σμύρνης (18:00, ΕΑΚ Βόλου)

ΑΕΚ – Ηρακλής Θ. (18:00 ΟΤΕ TV, ΟΑΚΑ)

ΑΕΛ – Παναχαϊκή (18:00 ΟΤΕ TV, Αλκαζάρ)

Πλέι άουτ

Νότιος όμιλος

Κυριακή 24 Μαΐου, 17:00

Ηρακλής Ψαχνών – Αχαρναϊκός

Παναιγιάλειος – Επισκοπή

Ερμονίδα – Καλλιθέα

Βόρειος όμιλος

Κυριακή 24 Μαΐου, 18:00

Αιγινιακός – Τύρναβος

Αγροτικός Αστέρας – Ζάκυνθος

Αν. Καρδίτσας – Πιερικός 3-0 αα

Σαββάτο οι Νέοι

Το ερχόμενο Σάββατο στις 4.30 στο βοηθητικό του ΕΑΚ αγωνίζεται η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης και θα υποδεχτεί τον Εθνικό Σερρών.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ στο πρωτάθλημα των Νέων της Β’ Εθνικής έγινε γνωστό χθες και έχει ως εξής:

Σάββατο (23/5)

11.00: ΑΕΚ – Απόλλων Καλαμαριάς (προπονητικό κέντρο ΑΕΚ)

16.30: Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Σερρών (βοηθητικό Ε.Α.Κ. Βόλου)

Ρεπό: Καλλιθέα

Οι Νέοι του Θωμά Μακρή μετρούν μία νίκη (2-1 την Καλλιθέα) και μία ήττα (4-0 στην Καλαμαριά).

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου