ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου – Εργοτέλης 2-0

ολυμπιακός-βόλου-εργοτέλης-2-0-50067

Την ευκαιρία να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της Football League έχασε η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς, αφού ο ανανεωμένος Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε άνετα στο «Πανθεσσαλικό» των Κρητικών.

Ο Εργοτέλης πήγε στο Βόλο ως πρωτοπόρος αλλά μετά το ενενηντάλεπτο με τον Ολυμπιακό του Σούλη Παπαδόπουλου γυρίζει στο Ηράκλειο δεύτερος, ισόβαθμος στους 28 με τη Νίκη Βόλου, και με τον Απόλλωνα Σμύρνης πλέον να έχει προσπεράσει στη βαθμολογία.

Αν και οι Κρητικοί έδειξαν ορεξάτοι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός Βόλου με τους «βετεράνους», αλλά νεοαποκτηθέντες, Μπρέσκα και Σολάκη να είναι σε μεγάλα κέφια, γρήγορα πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η ομάδα της Μαγνησίας πίεσε αρκετά, προσπάθησε αρκετές φορές να παραβιάσει την εστία του Αθανασίου αλλά δεν τα κατάφερε.

Το θετικό για τους γηπεδούχους ήταν πως είχαν στο πλευρό τους αρκετό κόσμο, αφού η διοίκηση εφάρμοσε το νέο πλάνο σύμφωνα με το οποίο δυο φίλαθλοι έμπαιναν στο «Πανθεσσαλικό» με ένα εισιτήριο, ο οποίος τους στήριξε και τους «έσπρωξε» προς τη νίκη.

Έτσι, με την πίεση να καρποφορεί στο 71’ με την κεφαλιά του Πινδώνη, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε κεφάλι στο σκορ. Το δεύτερο τέρμα ήρθε δυο λεπτά αργότερα, από τον Πάτρικ Ογκουνσότο, τον Νιγηριανό άσο που έκανε μεγάλη καριέρα με τη φανέλα των Κρητικών, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό και με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Το μόνο που… χάλασε κάπως τις εντυπώσεις για τους γηπεδούχους, ήταν η αποβολή του Πινδώνη στο 81’, ωστόσο, δεν μετρίασε ιδιαίτερα τη χαρά της νίκης για το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου…

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Πινδώνης, Μπολάτι, Μπρέσκα (78’ Τσιάτσιος), Σολάκης, Μπακαγιόκο (49’ Ογκουνσότο), Ογιαρμπίντε.

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης (82’ Δωματάς), Κοζορώνης (58’ Ευαγγέλου), Ρομάνο (63’ λ.τ Λαμπίν), Χαντί, Ζάχορα.

onsports.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου