ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράταση στην αγωνία

παράταση-στην-αγωνία-483078

Τον Ιούλιο η απόφαση για τον Τικάο από το CAS που θα κρίνει κατά πολύ την επομένη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου

Παράταση στην αγωνία για το αγκάθι που λέγεται υπόθεση Τικάο δόθηκε χθες στον Ολυμπιακό Βόλου που θα περιμένει την απόφαση από το CAS στις αρχές Ιουλίου με πολλές ελπίδες για δικαίωση.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Χθες έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ενημέρωση από τον δικαστή που χειρίζεται την υπόθεση στο CAS ο όποιος ζήτησε περαιτέρω χρόνο για να ανακοινώσει την απόφασή του και συγκεκριμένα αυτό θα γίνει στις 3 Ιουλίου.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία την δικαίωση στις παράλογες απαιτήσεις του Βραζιλιάνου Τικάο Κάρλος Αουγκούστο Μπερτόλντι, που αγωνίστηκε στο Βόλο το 2011 σε 4 ματς πρωταθλήματος και αποχώρησε με μία οφειλή γύρω στα 30.000 ευρώ.

Ο Τικάο, που έπειτα από τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε στην Κίνα, αξιώνει τώρα ποσό 15πλασιο απ΄ ότι δικαιούταν εκμεταλλευόμενος την τότε αδράνεια των Βολιωτών λόγω της κατάστασης που είχε περιέλθει η ομάδα κατά τη διάρκεια του αφανισμού της. Ο Ολυμπιακές αρχικά είχε καταγγείλει τον παίκτη για εγκατάλειψη της ομάδας, η ΕΠΟ προχώρησε σε διακοπή συμβολαίου του ποδοσφαιριστή αφού έφυγε από τις προπονήσεις χωρίς προειδοποίηση τον Αύγουστο και μετά την διάλυση της ομάδας αλλά ο εκπρόσωπός του κατέθεσε προσφυγή στην FIFA.

H FIFA απέστειλε τα επίσημα έγγραφα στην ΠΑΕ που ουσιαστικά υπολειτουργούσε λόγω των περιπετειών του καλοκαιριού και ουσιαστικά ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία εκπροσώπηση στην υπόθεση η οποία κερδήθηκε ερήμην. Η απόφαση της FIFA στάλθηκε στη βολιώτικη ΠΑΕ που έδινε άλλο αγώνα… και υποεκτιμήθηκε με αποτέλεσμα να έρθει η δεύτερη προσφυγή με το ποσό των οφειλομένων να είναι τεράστιο.

Η σημερινή διοίκηση αποφάσισε να πάει στο CAS του οποίου τελικά η απόφαση θα εκδοθεί στις 3 Ιουλίου με την ελπίδα ότι θα δικαιωθεί στο δικαστικό αγώνα με τον Τικάο.

Αλλωστε και προχθές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Βαρούτσικος και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τόρης στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν σχετικά με την επομένη μέρα και το μέλλον της ερυθρόλευκης ομάδας …εκτίμησαν ότι πολλά θα κριθούν από την απόφαση του CAS. Οι δύο Βολιώτες παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου που έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για να υπάρξει μέλλον, μίλησαν για θετικά μηνύματα από κάποιους για βοήθεια αλλά αυτό θα φανεί στην ανοικτή συνάντηση στο Ξενία μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Με απουσίες

Ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πλέι οφ της Football League και θα τελειώσει τη χρονιά με δύο εντός έδρας αγώνες μέσα σε διάστημα τριών ημερών. Αύριο (7 μ.μ.) οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο ΕΑΚ την Παναχαϊκή, ενώ την τελευταία αγωνιστική (10/6) θα παίξουν με την ΑΕΚ.

Αύριο κόντρα στην Παναχαϊκή οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα επιδιώξουν να αποσπάσουν τη δεύτερη νίκη τους στα πλέι οφ (είχαν νικήσει την Παναχαϊκή με 1-3 στην Κόρινθο) και την πρώτη στο γήπεδό τους, όπου στα πλέι οφ δεν πετύχει ούτε γκολ!

Η τεχνική ηγεσία θα έχει και πάλι προβλήματα, καθώς τιμωρημένοι είναι οι Βασίλης Τριανταφυλλάκος (θα χάσει και το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ) και Γιώργος Μαργαρίτης. Οι Μπαλντοβαλίεφ και Ιντζίδης αποτελούν παρελθόν, ενώ τραυματίας παραμένει ο Μπεριάν και ίσως επιστρέψει ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Τα εισιτήρια με Παναχαϊκή

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα για την 9ηαγωνιστική των πλέι οφ της Football League ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός Βόλου – Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου αύριο Κυριακή 7/6/2015 στις 7.00 μ.μ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους στα εξής σημεία: Γραφεία & Μπουτίκ Ολυμπιακός Βόλου, ΕΑΚ Βόλου, Βόλος

Τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 και ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170, .Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Ωρες λειτουργίας της Μπουτίκ: Σάββατο: 12.00 π.μ. – 5.00 μ.μ., Κυριακή: 1.00 μ.μ. έως το τέλος της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα των πλέι οφ της Football League ΟΠΑΠ Ολυμπιακός Βόλου – Παναχαϊκή έχουν ως εξής:

Θύρα 4 GOLD: 50€

Θύρα 4 VIP: 25€

Θύρες 1, 3 & 5: 10€

Γυναικεία & Ανέργων: 5€

Επίσης, διατίθενται εισιτήρια γυναικεία με γενική είσοδο 5 ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με την Παναχαϊκή όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν με αντίπαλο την Παναχαϊκή θα διαθέσει 100 εισιτήρια αγώνα για ανέργους με τιμή 5€. Οι δικαιούχοι μπορούν να τα προμηθευτούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και της κάρτας ανεργίας από την μπουτίκ στης ΠΑΕ και μόνο.

Οχι… άνοδος χωρίς άδεια

Αποφάσεις για τις εισηγήσεις που θα κάνει στην ΕΠΟ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και την κάλυψη των κενών που θα δημιουργηθούν από μη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα κάποιων εκ των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής πήρε το Δ.Σ. της Football League.

Σχετικά με την άνοδο, αποφασίστηκε να εισηγηθούν να μην ανεβαίνουν ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία.

Με δικλείδα την τέταρτη θέση η άνοδος θα κατοχυρωθεί στην ομάδα που έχει τερμάτισε ψηλότερα και έχει εξασφαλίσει άδεια. Σε περίπτωση που κανείς απ’ τους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας δεν έχει άδεια, δεν θα ανέβει κανείς.

Πέρα απ’ αυτό, επιβεβαιώθηκε η διεξαγωγή της Football League της επόμενης περιόδου με 20 ομάδες, όμως έμεινε στον αέρα ο τρόπος που θα καλυφθούν τυχόν κενά που θα δημιουργηθούν.

Ο Καραντώνης διαιτητής

Ο Δημήτρης Καραντώνης από το σύνδεσμο Ημαθίας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναχαϊκή. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Χρήστος Παπαδημητρίου από τη Λάρισα και Δημήτριος Τίκας από τη Θεσπρωτία. Τέταρτος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την Ηπειρο.

Την Τετάρτη στις 18.00 με ΑΕΚ

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 18.00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στο ΕΑΚ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΚ για τη 10η αγωνιστική των πλέι οφ και -σε αντίθεση με το αυριανό ματς- θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη.

Τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 διοργανώνει από την Κυριακή 28 Ιουνίου έως την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 τουρνουά παιδικού Ποδοσφαίρου στο Βόλο με την επωνυμία VOLOS CUP 2015.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου