ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δημ. Ελευθεροπουλος: «Πολύ χαρούμενος με όσα ζήσαμε αυτούς τους έξι μήνες»

δημ-ελευθεροπουλος-πολύ-χαρούμενος-481418

Στην αγάπη που έχει εισπράξει ο ίδιος αλλά και ο βοηθός του, Στέλιος Βενετίδης, από τον κόσμο του Βόλου, ακόμα και κατά τη διάρκεια των playoffs, στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στις δηλώσεις του κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά:

«Ηταν ένα απολαυστικό παιχνίδι, από δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και νοοτροπία, που έχουν μικρούς παίκτες. Η Παναχαϊκή νομίζω ότι έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία και μετά είμαστε εμείς. Πρόκειται για δύο ομάδες με πολλούς Ελληνες ποδοσφαιριστές, δεν είμαι ρατσιστής, αλλά είναι πολύ ωραία και καλό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο να παίζουν νέα παιδιά.

Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια δήλωση για τον κόσμο, αν και δεν το συνηθίζω. Πριν δύο μήνες είχα δώσει μια συνέντευξη όταν είχαμε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και είχα πει ότι βλέπω την αγάπη του κόσμου, αλλά ότι αυτό είναι εύκολο όταν υπάρχουν νίκες. Οφείλω να πω ότι στην διαδικασία των playoffs παρά του ότι είχαμε αρκετές ήττες συνεχίζω και εγώ και ο Στέλιος (Βενετίδης) να εισπράττω πολύ αγάπη από τον κόσμο και όλο αυτό που έχω ζήσει θα μου μείνει χαραγμένο ό,τι και να γίνει. Οφείλω να ομολογήσω ότι όλο αυτό το 6μηνο εγώ και ο Στέλιος έχουμε ζήσει πράγματα που θα μας μείνουν στην καρδιά μας. Ο κόσμος του Βόλου έχει κουλτούρα και παιδεία. Κρατήσαμε την αξιοπρέπεια της ομάδας με όσα παλικάρια έμειναν, που είναι εκπληκτικοί χαρακτήρες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για ότι έζησα έξι μήνες».

Οσον αφορά την αμυντική λειτουργία και τα τρία γκολ που δέχθηκαν οι Βολιώτες: «Αν είχαμε βαθμολογικό κίνητρο, θα με βλέπατε εξοργισμένο. Αλλά δεν έχουν σημασία οι βαθμοί και τουλάχιστον είδαμε να υπάρχει διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο. Την τελευταία εβδομάδα δεν κατάφερα να είμαστε στα αποδυτήρια όπως θα ήθελα, αλλά αυτό είναι δική μου ευθύνη. Μου άρεσε όμως που δείξαμε επιθετική διάθεση, βγάλαμε συνδυασμούς, είχαμε ωραίες αλλαγές πλευράς, ήταν μια ωραία εικόνα και ένα απολαυστικό παιχνίδι.

Ο Σταμάτης Καρράς, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, επισήμανε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, το θέλαμε γιατί τα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν όπως τα είχαμε δουλέψει. Το θέλαμε για τους εαυτούς μας, τον προπονητή μας, τον κόσμο που στεναχωρήσαμε. Ενα ακόμη παιχνίδι για να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι».

Τέλος, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός, ανέφερε: «Επαιξαν δύο ομάδες που βάσει της εικόνας τους κι όπως παίζουν αδικούνται από τη βαθμολογία των playoffs. Εμείς ήμασταν καταπληκτικοί. Στο πρώτο ημίχρονο απουσίαζε το κέντρο της άμυνάς μας. Στο δεύτερο, παίξαμε ανοιχτά, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε τα πράγματα, το κατορθώσαμε εν μέρει. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα. Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και τον κ. Ελευθερόπουλο με τον οποίον έχουμε ίδια φιλοσοφία με ωραίο ποδόσφαιρο και νέα παιδιά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου