ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ωρα …για την πρώτη νίκη

ωρα-για-την-πρώτη-νίκη-44490

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα (4μ.μ. – ΟΤΕ Sport 4) στο ΕΑΚ την Καλαμαριά για την 3η αγωνιστική της Football League

Η ώρα για την πρώτη νίκη είναι σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου που στις 4 μ.μ. στο Στάδιο του Βόλου υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Και η πρώτη νίκη έστω και αν έρθει στην 3η αγωνιστική είναι απαραίτητη για τον Ολυμπιακό καθώς έχει ήδη δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Football League χάνοντας στο Βόλο από τη Ζάκυνθο και στη Θεσσαλονίκη από τν Ηρακλή. Επιπλέον θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο που στηρίζει την ομάδα και θέλει να δείξει το καλό πρόσωπο που είχε φανεί σε κάποια ματς κυπέλλου αλλά όχι και στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου που παραμένει χωρίς νίκη και χωρίς γκολ σε δύο αγώνες σήμερα θα έχει και πάλι την συμπαράσταση του κόσμου του για μια νέα αρχή κάτι που θα επιτευχθεί με μία νίκη ψυχολογίας.

Το γκολ αγνοείται σε 4 επίσημους αγώνες, δύο του κυπέλλου και δύο του πρωταθλήματος και είναι κάτι που έχει να συμβεί από τα πέτρινα χρόνια της Δ’ Εθνικής την περίοδο 2003-2004. Επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου έχει να ξεκινήσει πρωτάθλημα και να κάνει δύο ήττες από το μακρινό 1993.

Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το σημερινό αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Football League απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο προπονητής της ερυθρόλευκης ομάδας, Νίκος Παντελής.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Κολίτσης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης, Πινάρες, Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνεθ, Κούτσι,Κασμερίδης, Διαμαντόπουλος, Θέος, Καψιώτης, Κεσίδης, Νικολιάς και Σκοπελίτης.

Οι εκάστοτε απουσίες αναγκάζουν το Νίκο Παντελή να «ανακατεύει την τράπουλα» ενώ μέσα στην εβδομάδα έριξε το βάρος στην ανόρθωση ηθικού των παικτών. Οι «ερυθρόλευκοι» σ’ ένα ακόμη παιχνίδι θα στερηθούν τις υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών. Εκτός από τον βασικό αμυντικό χαφ, τον Στάθη Ρόκα, τον οποίο η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να τον υπολογίζει τον επόμενο μήνα, τραυματίας είναι και ο Ανδρέας Κορνελάτος, ο έτερος καθαρόαιμος ανασταλτικός χαφ. Ετσι, ο Νίκος Παντελής, θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Διονύση Μακρυδημήτρη ως αμυντικό χαφ, όπως και στο ματς του Καυτανζογλείου με τον Ηρακλή και με τον Ζέρη δεξιά και τον Γιαλούση στο κέντρο της άμυνας. Ακόμη θα απουσιάσουν οι ακραίοι αμυντικοί τραυματίας Στράτος Χιντζίδης και ο ανέτοιμος Σταμάτης Καρράς που κι αυτός θα υπολογίζεται το Νοέμβρη. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε οι νεαρός Ντινόπουλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν στο σημερινό ματς απέναντι στην Καλαμαριά να δείξουν ένα καλό πρόσωπο αφού στα έως τώρα δύο ματς κινούνται στη μετριότητα και σίγουρα το ξεκίνημά τους προβληματίζει…

Μάλιστα ο Ολυμπιακός μετά το σημερινό ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει την Τρίτη 28 Οκτωβρίου και το ταξίδι στην Κρήτη για το παιχνίδι με τα Χανιά για το Κύπελλο

Η Καλαμαριά

Με γνώριμους στο Βόλο παίκτες και χωρίς τον Κώστα Καπετάνο έφτασε η αποστολή του Απόλλωνα 1926 για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ, με τον Ολυμπιακό Βόλου (16:00, τηλεοπτική μετάδοση ΟΤΕ Sport 4).

Ο Θωμάς Γράφας πήρε μαζί του 18 παίκτες ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Κρίστι Κιόσε.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν, Δήμου, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ολίσε, Σουλίδης, Καράμπελας, Νατσιόπουλος, Τσούτσης, Ευσταθίου, Βασ. Παπαδόπουλος, Γκέσιος.

Τα εισιτήρια

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων 1926 που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου σήμερα Παρασκευή 24/10/2014 στις 4.00 μ.μ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν νωρίτερα από τον αγώνα τα εισιτήριά τους στα εξής σημεία:

• Γραφεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (μετά τη θύρα 5), ΕΑΚ Βόλου, Σταδίου 31, Βόλος, 2421060350

•Πρακτορεία ΟΠΑΠ: ΣΤΡΑΚΑ

• ΒΛΑΧΑΒΑΣ,

• ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ

•ΒΟΥΛΓΑΡΗ,

•ΘΕΟΧΑΡΗΣ και

• Σύνδεσμος Austian Boys, Αγίου Δημητρίου 19, Ν. Δημητριάδα.

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων 1926 έχουν ως εξής:Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP).

Επίσης, διατίθενται εισιτήρια Γυναικεία και Παιδικά με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους κατόχους εισιτήριων διαρκείας, ότι θα πρέπει να παραλάβουν έως σήμερα πριν το ματς τις κάρτες διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Στάδιο ΕΑΚ. Κι αυτό διότι αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Παρασκευή 24/10) για την είσοδό τους στο γήπεδο θα είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας διαρκείας και όχι η αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας (όπως ίσχυε μέχρι τώρα).

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους από τα γραφεία της ΠΑΕ έως και τη 1 μ.μ. το αργότερο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου