ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εν μέσω διεργασιών

εν-μέσω-διεργασιών-437898

Τα πρώτα βήματα για την αναδημιουργία του Ολυμπιακού Βόλου γίνονται τις τελευταίες ημέρες, με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Μετά την από κοινού ανακοίνωση των Μποτσιβάλη – Τσιμπανάκου, που ξεκαθάρισαν ότι θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν, το επόμενο σκαλοπάτι ήταν η εξασφάλιση μίας νέας χορηγίας, η οποία θα προσδώσει οικονομική πνοή στους ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, υπήρξε συνάντηση με έναν επενδυτή στην Αθήνα, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη κ. Τσεκούρα και του αντιπροέδρου της Δ.Ε. κ. Τσιμπανάκου, με τη βοήθειά του να θεωρείται εξασφαλισμένη. Το όνομά του παραμένει ακόμη επτασφράγιστο μυστικό, ενώ αναμένεται να υπάρξουν περαιτέρω συμφωνίες, με άτομα που δείχνουν ικανά να ωθήσουν τους Βολιώτες ώστε να ατενίζουν με σταθερότητα το μέλλον και αναμένεται να ανακοινωθούν στη Γ.Σ. του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου, εξάλλου, έχουν ήδη αφήσει πίσω τους την περσινή απογοητευτική χρονιά και ήδη γίνονται πυρετώδης προετοιμασίες ώστε να σχηματιστεί νωρίς ο βασικός κορμός του ρόστερ, αλλά και να ολοκληρωθεί το τεχνικό τιμ, που θα ξεκινήσει προετοιμασία, με τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Μάλιστα, οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Στάθη Ρόκα, που αναμένεται να προσδώσει την εμπειρία που ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί, με τον 32χρονο μέσο να επιστρέφει στην ομάδα, εκεί όπου είχε γνωρίσει αποθέωση από τους φιλάθλους της και δεν θα είναι ο μόνος, «πρώην» ερυθρόλευκος.

Παράλληλα, γίνονται κρούσεις και σε άλλους έμπειρους παίκτες, που αν πουν το «ναι» και έρθουν στο Βόλο, μπορούν να συμβάλλουν ώστε η ομάδα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Τις επόμενες ημέρες άλλωστε θα ξεκαθαρίσει και το θέμα τόσο του τεχνικού διευθυντή, όσο και του προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο των ερυθρόλευκων τη νέα σεζόν.

Ντα Κόστα «Καταλαβαίνω συμπαίκτες

μου να στήνουν παιχνίδια»

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Φελίπε Ντα Κόστα, κάνοντας ανοιχτά λόγο για στημένα παιχνίδια και προσπάθεια χειραγώγησης μέσω και του ίδιου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, που ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο σε ηλικία 33 ετών θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό το να στήνονται παιχνίδια, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν ούτε να φάνε. Μιλώντας στην ιστοσελίδα των Χανίων, που ήταν ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός, και έχοντας παραδεχτεί ότι στην καριέρα του έχουν προσεγγίσει ύποπτα, σχολίασε: «Όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν “στημένα” ματς. Αφού δεν υπάρχουν χορηγοί, ο κόσμος δεν έρχεται τόσο πολύ, από πού θα πάρουν τα λεφτά οι ομάδες για το μπάτζετ; Πρέπει να κάνουν κάποια παράνομα πράγματα. Δυστυχώς έχει φτάσει εδώ το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω συμπαίκτες μου να στήνουν, όχι το αποτέλεσμα, αλλά π.χ. τα κόρνερ, γιατί δεν έχουν να φάνε. Αφού τους ξεγελάνε οι παράγοντες, πώς να βγάλουν λεφτά; Έχω συμπαίκτες μου που τρώνε κρουασάν, γιατί δεν έχουν. Δεν γίνονται αυτά. Να σου λένε έλα για 30 χιλιάδες και να σου δίνουν 10 και να μην σου πληρώνουν το σπίτι ή κάτι τέτοιο. Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να μη σέβονται τους παίκτες. Δεν έπρεπε να είναι έτσι».

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου την περασμένη αγωνιστική περίοδο, σχολιάζοντας: «Στην Πάτρα και την Παναχαϊκή πέρασα δύο υπέροχα χρόνια… Μετά έφυγα για Ολυμπιακό Βόλου. Κι εκεί έφυγα, γιατί είδα πάλι πράγματα που δεν μου αρέσανε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου