ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίνει απαντήσεις ο Βαρούτσικος

δίνει-απαντήσεις-ο-βαρούτσικος-437471

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα, ρίχνοντας… φως στα ζητήματα του Ολυμπιακού

Μετά την περιπέτεια με τη φαρσοκωμωδία Πλεξίδα προχωρούν οι εξελίξεις αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, Βολιώτες επιχειρηματίες και πρώην παράγοντες των ερυθρόλευκων θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας των ερυθρόλευκων.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Με στόχο μία ισχυρή διοίκηση που θα είναι ικανή να υλοποιήσει τους στόχους που θα τεθούν και μπροστά στον κίνδυνο διοικητικής κρίσης στον Ολυμπιακό, παράγοντες από την ερυθρόλευκη οικογένεια βγαίνουν… μπροστά, καθορίζοντας την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο Ερασιτέχνης με τον πρόεδρό του, κ. Νίκο Τσεκούρα, μετά την παραίτηση της απερχόμενης διοίκησης του κ. Δημήτρη Καραγιάννη, εξουσιοδοτήθηκε να κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες για την ανεύρεση φυσικού ή φυσικών προσώπων για να γίνουν κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, παίρνοντας στα χέρια του τις τύχες του Ολυμπιακού. Το… φιάσκο της υπόθεσης Πλεξίδα έκανε την οικογένεια του Ολυμπιακού να αναθεωρήσει και να σκεφτεί ότι είναι προτιμότερο να αναλάβει το μέλλον των ερυθρόλευκων μία ομάδα Βολιωτών επιχειρηματιών, που μερικοί εξ αυτών να έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά του Ολυμπιακού, από το να περιμένουν οι πάντες τον «μεσσία» που θα έρθει από τη Συρία ή τα… Τρίκαλα.

Μιλάει για το μέλλον ο Βαρούτσικος

Κάπου εδώ, λοιπόν, τελειώνει το έργο του Ερασιτέχνη που έκανε ό,τι μπορούσε, μαζί με τη βοήθεια παλαιμάχων, για να βρεθεί λύση στο διοικητικό. Σήμερα, στις 12.30 μ.μ., ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Βαρούτσικος θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους φίλους της ομάδας, αναφορικά με το μέλλον. Μάλιστα, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και για το τι συνέβη με το Βαγγέλη Πλεξίδα μέχρι να φτάσει στην ειρωνική ανακοίνωση.

Ετσι, σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο κ. Βαρούτσικος προτίθεται να ηγηθεί ή να βοηθήσει σε μία νέα διοικητική προσπάθεια ή απλώς θα μιλήσει για τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ με στόχο την εξεύρεση επενδυτή ή ομάδας επενδυτών, προκειμένου να αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση: «Σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουλίου και ώρα 12:30 στη Συνεδριακή αίθουσα του Ξενοδοχείου Κυψέλη ο Γιώργος Βαρούτσικος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου.Στην αίθουσα θα επιτραπεί αυστηρά η είσοδος μόνο στους εκπροσώπους Τύπου».

Ο Κριστόμπαλ, ο Γκαλάν και οι άλλοι

Σύγχυση δημιουργήθηκε χθες με τη πιθανότητα παραμονής ή αποχώρησης του Μαρκές Κρέσπο Κριστόμπαλ. Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ισπανός μέσος θα παραμείνει ερυθρόλευκος, δημοσιεύματα από την Αθήνα τόνιζαν ότι αποτελεί παρελθόν. Οσον αφορά την περίπτωση Κριστόμπαλ αλλά και των υπολοίπων που δεσμεύονται με συμβόλαιο και μέχρι στιγμής δεν έχουν αποχωρήσει, η παραμονή τους ή όχι θα εξαρτηθεί από τα «θέλω» της νέας διοίκησης, ενώ εκφράζεται η πεποίθηση από τους ερυθρόλευκους ότι ο Ισπανός θα παραμείνει, χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό. Παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mikriliga.com» οι Βολιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λουκάς Ματίας Γκαλάν. Μάλιστα, αναφέρεται πως του έχει κατατεθεί ήδη πρόταση συνεργασίας. Να σημειωθεί πως τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε στην Καλλιθέα, πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 22 συμμετοχές.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού τέλειωσαν τα συμβόλαιά τους δεν θα αγωνίζονται με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου οι Γκίτκος, Σταυράκης, Κατσιαρός, Κωστούλας, Κατσίκης, Μόνχε αλλά και οι Πινδώνης, Μελίσσης, Γεωργίου, Ιωάννου, Γκούρμα, Καρίλ και Καπετάνος

Αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές που παραμένουν είναι οι Κόμνος, Κολημήτρας, Ρόκας, Ζέρης, Νικολιάς, Γιαλούσης, Καρράς, Μπόρας, Κεσίδης, Ντινόπουλος, ενώ μπερδεμένη είναι η κατάσταση με τον Μπρέσκα και τον Αρβανίτη. Οσον αφορά τον Σλοβάκο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και βρίσκεται στην πατρίδα του, αναμένεται στα τέλη τις εβδομάδας στο Βόλο για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Κάμπινγκ από τους Austrian Boys

To 3o κάμπινγκ τους διοργανώνουν οι Austrian Boys. Συγκεκριμένα από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου, οι ερυθρόλευκοι θα διοργανώνουν κάμπινγκ για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, στο Παπά Νερό, στον Αγιο Ιωάννη Πηλίου.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα και στο τηλέφωνο 6975784657.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου