ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αύριο… κληρώνει για τις γυναίκες

αύριο-κληρώνει-για-τις-γυναίκες-431386

Αύριο… κληρώνει για τις γυναίκες

Εφτασε η μέρα κατά την οποία η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα μάθει οριστικά αν τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 μπάσκετ. Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Αρη, όπου θα αποφασιστεί αν τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα ή στην Α2.

Με βάση τα μέχρι τώρα οικονομικά δεδομένα θεωρείται πολύ δύσκολη η συμμετοχή στην Α1, αλλά οι κίτρινοι ελπίζουν σε μια λύση της τελευταίας στιγμής.

Οπως είχε γράψει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ από τις 2/7, στην τελευταία Γενική Συνέλευση του ποδοσφαιρικού Αρη, οι χρηματοδότες και αρωγοί του μπάσκετ εισηγήθηκαν πως η ομάδα γυναικών πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην Α2 και όχι στην Α1, την οποία δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Επομένως, γίνεται σαφές πως η… πλάστιγγα γέρνει στο να μην συμμετάσχουν οι κίτρινες τη νέα χρονιά στην Α1. Ωστόσο, τη στιγμή που βγήκε το θέμα στην επικαιρότητα δεν υπήρχε τίποτα οριστικό. Αύριο, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει μία και καλή το τοπίο στη Γενική Συνέλευση, όπου θα αποφασιστεί το μέλλον του Αρη.

Αν τελικά στη Θεσσαλονίκη αποφασίσουν να αγωνιστεί ο Αρης στην Α2, τότε τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου θα πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία. Υπενθυμίζεται πως οι παίκτριες του Μιχάλη Καπουρνιώτη είχαν νικήσει σε αγώνα μπαράζ τον Σπόρτινγκ στην Αταλάντη και έγιναν ο πρώτος επιλαχών σύλλογος για να καλύψει την κενή θέση που ενδεχομένως να δημιουργηθεί στην Α1. Στον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων αναμένεται να ακολουθήσει τα… χνάρια της περασμένης σεζόν και διατηρώντας το βασικό κορμό της ομάδας θα χτίσει το ρόστερ της νέας περιόδου, με ενίσχυση από παίκτριες της Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου