ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με γεμάτο το ρόστερ

με-γεμάτο-το-ρόστερ-421255

Με γεμάτο το ρόστερ θα γίνει το ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου με την πανηγυρική «πρώτη» την άλλη Δευτέρα, 21 Ιουνίου, στο ΕΑΚ, αφού αύριο αναμένεται μαζική ανακοίνωση μεταγραφών… που θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα.

Εδώ και καιρό μάλιστα θεωρούνται σίγουρες οι μεταγραφές του 31χρονου κεντρικού αμυντικού Κώστα Μπάρμπα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιζε στη Βέροια, του καμερουνέζου Κλάρενς Μπιτάνγκ από τον Πανηλειακό, του ισπανού μέσου Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του τερματοφύλακα Αλέξη Κασμερίδη από τον Αστέρα Μαγούλας, ενώ το όνομα του επιθετικού είναι αυτό του Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας πέρυσι τον πρώτο σκόρερ της Football League βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τον σκοπιανό φορ, Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, που σημείωσε 14 γκολ και δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την Κέρκυρα, λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Στον Ολυμπιακό Βόλου γνωρίζουν πως η περίπτωσή του είναι δύσκολη, όμως προσπαθούν να δώσουν τα χέρια μαζί του και να τον αποκτήσουν για την επίθεση αφού την περασμένη σεζόν ο Μπαλντοβαλίεφ έπαιξε 36 ματς και σκόραρε 14 φορές και είναι μία αξιόπιστη λύση μετά αποχώρηση του Μάριο Γκούρμα.

Επίσης υπάρχει στο προσκήνιο ένας ακόμη γκολκίπερ -επίσης έμπειρος- ο 35χρονος Νίκος Αναστασόπουλος που έπαιξε σε Νάουσα, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, ΑΕΚ Λάρνακας, Αστέρα Τρίπολης Κέρκυρα και Βέροια και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του. Παράλληλα, στην επικαιρότητα υπάρχει και το όνομα του 33χρονου μεσοεπιθετικού, Δήμου Μανουσάκη, που πέρυσι είχε μια «γεμάτη» χρονιά με τη Νίκη, παίζοντας σε 35 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου και άμεσα θα φανεί αν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, αφού το μόνο πρόβλημα είναι ότι στην βολιώτικη ομάδα θέλουν να ρίξουν το μέσο όρο ηλικίας. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο δανεισμού του Γουόρντεν από τον Λεβαδειακό, βρίσκεται πάντα στα υπόψη ο Χιντζίδης, αν μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή, ενώ παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον για τον αφρικανό αμυντικό χαφ Τσιμότζι που την περασμένη σεζόν έπαιξε συνολικά σε 40 αγώνες με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συμφωνία με έναν ακόμη πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μαγούλας.Πρόκειται για τον 23χρονο, Ανδρέα Κορνελάτο, για τον οποίο απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Ο 22χρονος μέσος του Αστέρα Μαγούλας στην περσινή πορεία του Αστέρα στη Β’ Εθνική αγωνίστηκε συνολικά 20 φορές, σημειώνοντας ένα γκολ, ενώ τις προηγούμενες μέρες μετείχε στις προπονήσεις του Λεβαδειακού…

Πάντως, αν όλα πάνε καλά με τον Μπαλντοβαλίεφ δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Ματίας Λούκας Γκαλάν, του επιθετικού από την Αργεντινή που την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Καλλιθέα. Επίσης την επομένη Δευτέρα στην «πρώτη» θα δώσουν το παρών οι Ρόκας, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Καρράς, Ζέρης, Νικολιάς, Κολημήτρας, Κόμνο, Ντινόπουλος, Μπόρας, Κεσίδης …που συνεχίζουν από πέρυσι.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου