ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παντέλης: «Φρεσκαρισμένοι» και μάχιμοι

παντέλης-φρεσκαρισμένοι-και-μάχιμ-41231

Τα πλάνα του ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού Κυπέλλου έχει καταστρώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης. Ο έμπειρος τεχνικός, έχοντας… κατασκοπεύσει την ομάδα των Χανίων και στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ (ήττα με 2-0), γνωρίζει τα δυνατά και τα αδύναμα στοιχεία των Κρητικών, επομένως και το πώς πρέπει να «χτυπήσει» την αναμέτρηση για να «αποδράσει» με θετικό αποτέλεσμα από το νησί και να αυξήσει παράλληλα τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Νίκος Παντέλης, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, τονίζει πως οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς της περασμένης Παρασκευής, ωστόσο αυτό δεν θα επηρεάσει τον στόχο τους.

Αναλυτικά:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να διεκδικήσουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο Κύπελλο Ελλάδος, απέναντι σε μία ομάδα που έχει μία νίκη και προηγείται στη βαθμολογία του ομίλου μας με τρεις βαθμούς. Με γνώμονα το ότι ακολουθεί και το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να φρεσκάρω την ομάδα, ενόψει της συνέχειας. Αλλωστε, δεν γίνεται οι ίδιοι παίκτες να αγωνίζονται “Τετάρτη – Κυριακή”. Ωστόσο, οι αλλαγές δεν πρόκειται να φέρουν σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι. Θα παραταχθούμε μάχιμοι με στόχο τους πρώτους μας βαθμούς στο θεσμό. Τα Χανιά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να προσέξουμε την αμυντική μας γραμμή, γιατί οι Κρητικοί χτυπούν στην αντεπίθεση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου