ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάρμπας: «Να βοηθήσουμε όλοι για το στόχο»

μπάρμπας-να-βοηθήσουμε-όλοι-για-το-στ-409620

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου έκανε ο Κωνσταντίνος Μπάρμπας, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. Ο 31χρονος αμυντικός σκιαγράφησε τα δεδομένα που τον έφεραν στους ερυθρόλευκους, ενώ έδωσε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η προσέγγιση, το πλάνο και οι στόχοι του Ολυμπιακού ήταν τρία από τα στοιχεία που τον έκαναν να πει το «ναι» στους Βολιώτες, ενώ για τη νέα χρονιά τόνισε πως «πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να επιστρέψει στην SuperLeague». Αναλυτικά:

Για τους λόγους που τον έφεραν στο Βόλο: «Μίλησα με τον προπονητή και με άτομα της διοίκησης και, ο τρόπος που με προσέγγισαν και διαχειρίστηκαν την περίπτωσή μου, μέτρησε θετικά. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε το πλάνο που μου παρουσίασαν και φυσικά η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ηταν στη SuperLeague και προσπαθεί να ανέβει ξανά. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να έχει υψηλό στόχο. Να κάνει πρωταθλητισμό. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει πολύ κόσμο, το οποίο είναι ακόμη ένα στοιχείο που κάνει μεγάλη μία ομάδα. Το να παίζει δηλαδή πάντα σε γεμάτο γήπεδο. Και φέτος ειδικά αυτό θα έχει μεγαλύτερη σημασία, καθώς το πρωτάθλημα της FootballLeagueθα είναι πιο δυνατό, με ιστορικές ομάδες. Μίλησα με ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το Βόλο και μου είπαν τα καλύτερα για την πόλη και την ομάδα».

Ενόψει της νέας περιόδου: «Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να επιστρέψει στη SuperLeague. Τώρα πλέον θέλει πολύ δουλειά και υπομονή, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου