ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μένει … Νότο με τρία φιλικά ο Ολυμπιακός Βόλου

μένει-νότο-με-τρία-φιλικά-ο-ολυμπιακ-388949

Με το τοπίο στη Σούπερ Λίγκα 2 να ξεκαθαρίζει οριστικά τη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου «βλέπει» να μένει στον Νότο, το πρωτάθλημα να ξεκινά 16 και 17 Οκτωβρίου και τα φιλικά ως τότε να είναι με ομάδες από αυτόν τον όμιλο. Ενώ αρχικά οι ομάδες ήταν 30, προστέθηκε ο Ηρόδοτος με άδεια από την ΕΕΑ και η Ρόδος με απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο, που θα τοποθετηθούν στον Νότιο όμιλο των 17 ομάδων.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Βόρειος όμιλος της SL2 θα έχει 16 ομάδες με την προσθήκη της Δόξας επίσης με χθεσινή απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο. Μοναδική περίπτωση να αλλάξει όμιλο ο Ολυμπιακός είναι να προκύψει και Ασπρόπυργος, όμως και σ’ αυτή την περίπτωση στο Βορρά ίσως πάει ο Καραϊσκάκης!

Τα φιλικά του Ολυμπιακού τώρα έως την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι με ομάδες του Νότου και αρχή γίνεται αύριο στη «δικαιωμένη» Ρόδο!

Ετσι η βολιώτικη ομάδα θα βρεθεί από σήμερα στη Ρόδο, όπου θα είναι το πρώτο «τεστ» για τον έμπειρο Ρίτσι Κιτόκο, αλλά και τους νεαρούς Καμερουνέζους Σιντίκι Αμπουμπακάρι και Ονανά Ετογκά.

Ο Ολυμπιακός μετά την προετοιμασία στο Καρπενήσι είχε δυο δυνατά φιλικά σε Λάρισα και Καλαμάτα, μετά η ομάδα «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό και υπήρξε πρόβλημα με αναβολή ενός φιλικού και από το ότι αρκετοί παίκτες έχασαν πολλές προπονήσεις. Πριν το Κύπελλο υπήρξε ένα θετικό τεστ στην Ευξεινούπολη και αύριο αυτό της Ρόδου για αρκετούς παίκτες θα είναι το πρώτο παιχνίδι.

Απο το ματς στη Ρόδο θα λείψει ο Οσκαρ Σιαφά που κλήθηκε την εθνική της Ισημερινής Γουινέας. Ο 24χρονος επιθετικός θα ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής, ενόψει του αγώνα της 7ης Οκτωβρίου με τη Ζάμπια εντός έδρας, για την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε ότι η αποστολή των παικτών του Ολυμπιακού για τη Ρόδο αναχωρεί σήμερα το πρωί, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρόδο, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 03/10 στις 18.30.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι Κιτόκο, Χάσεκ, Βούγιοβιτς, Ντουάρτε, Μπάτροβιτς, Ναά, Αμπουμπακάρι, Ονανά, Φιλίποβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Χατζηπιρπιρίδης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοφ, Χατζής, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Στάμου και ο Ξύδας, που αποθεραπεύτηκε και πήρε τη θέση του Σουλεϊμάν που είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στο νησί το βράδυ της Κυριακής και θα επιστρέψει στον Βόλο τη Δευτέρα.

Φιλικό και με Κηφισιά στις 6/10

Νέο φιλικό παιχνίδι έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Super League 2. Την Τετάρτη 06/10/2021 η βολιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά, η οποία φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης και θα αρχίσει στις 16.30.

Η Κηφισιά έχει παίξει ένα ματς Κυπέλλου αποκλείοντας με 1-2 την Αρτάκη, αλλά την Τετάρτη δεν έχει υποχρέωση στον θεσμό, αφού προκρίθηκε στην 5η φάση της διοργάνωσης άνευ αγώνα.

Με Αιγάλεω

Η βολιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει και το Αιγάλεω στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, στην περίπτωση φυσικά που δεν έχουμε σέντρα στις 10 Οκτωβρίου στο πρωτάθλημα της Super League 2, η οποία όλα δείχνουν ότι θα γίνει 16 και 17 του μήνα!

Η ακαδημία

Φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι ηλικιακές ομάδες έχουν σήμερα τρία φιλικά στην Άλλη Μεριά, στις 9.30 μ.μ. οι γεννηθέντες 2008-2009 με τον Πύρασο, στις 10.30 μ.μ. οι γεννηθέντες 2006-2007) με τον Τοξότη, ενώ η Κ-19 στις 4 το απόγευμα θα αγωνιστεί με τον Ιάσονα Α.Μ.

Το βόλεϊ

Σε τουρνουά βόλεϊ στη Γιάννουλη Λάρισας θα συμμετάσχει αύριο 3/10 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Στο τουρνουά έκτος του Φοίβου Γιάννουλης και του Ολυμπιακού Βόλου μετέχουν η Ελασσόνα και ο Σπάρτακος Λάρισας.

Η άρση βαρών

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε ότι το τμήμα άρσης βαρών απέστειλε στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης τη δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα της αθλητικής περιόδου 2021-2022 που περιλαμβάνει 15 αθλητές και αθλήτριες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου