ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέντευξη Τύπου από Μποτσιβάλη

συνέντευξη-τύπου-από-μποτσιβάλη-388847

Με δύο εβδομάδες και πλέον να έχουν περάσει δίχως να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, αναφορικά με τη συνέχεια και τη δημιουργία της νέας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που θα συμμετάσχει εκ νέου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Μποτσιβάλης, ανοίγει τα χαρτιά του την ερχόμενη Παρασκευή.

Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο στις τάξεις των φιλάθλων και κάθε μέρα που περνάει, χωρίς επίσημες ανακοινώσεις, φουντώνει ακόμη περισσότερο τις συζητήσεις στα ερυθρόλευκα στέκια.

Για την τρέχουσα κατάσταση αλλά και τις συμφωνίες που έχουν κλείσει μέχρι σήμερα αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της Δ.Ε., Παναγιώτης Μποτσιβάλης σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την ερχόμενη Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στη 1μ.μ.

Σε ανακοίνωση τους οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν: «Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 στις 13:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Σημείωση: Η συνέντευξη Τύπου αφορά μόνο εκπροσώπους των ΜΜΕ».

Στη Ρόδο και ο Οικονόμου

Ακόμη ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου έγινε κάτοικος Ρόδου και επίσημα, με τα «ελάφια» να ανακοινώνουν χθες την απόκτηση του Κώστα Οικονόμου, μετά τους Παναγιώτη Ζώνα και Φαμπρίτσιο Πότσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Οικονόμου. Ο γεννημένος στις 16 Αυγούστου 1984 μέσος ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του στον Ολυμπιακό Βόλου, για λογαριασμό του οποίου αγωνίστηκε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Μεσολάβησε μία γεμάτη και επιτυχημένη διαδρομή στα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με ομάδες, όπως οι Πόντιοι Κατερίνης η Βέροια, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πιερικός, η Ζάκυνθος και ο Αιγινιακός. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Κώστα Οικονόμου στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου, ευχόμενη να έχει μία καλή, δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες σεζόν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου