ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τον Ολυμπιακό Β. …στο Champions League!

από-τον-ολυμπιακό-β-στο-champions-league-387703

Mπορεί στον Ολυμπιακό να κατέγραψε 21συμμετοχες σε τρεις διαφορετικές περιόδους ωστόσο φέτος στα 30 του, στην πλέον ώριμη ηλικία της ποδοσφαιρικής του καριέρας, έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League, έστω και στα προκριματικά, διεκδικώντας με την ομάδα του την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο λόγος για τον Ανδρέα ή αλλιώς Ενέα Κολίτσι. Ο Αλβανός τερματοφύλακας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα, αγωνίζεται από το 2015 στην πατρίδα του με τη φανέλα της FK Kουκέσι, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής και έτσι είχε την ευκαιρία να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η ομάδα του αγωνίστηκε στο πρώτο ματς στην Μολδαβία κόντρα στην Σερίφ Τίρασπολ και ηττήθηκε με 1-0, καθώς ο Κολίτσι νικήθηκε στο 79΄ από τον Μπαντιμπανγκά από το σημείο του πέναλτι, έχοντας κατά τα άλλα εξαιρετική απόδοση και χθες ήταν ο επαναληπτικός στην Αλβανία

Ο Κολίτσι στην Ελλάδα έπαιξε μόλις 31 ματς σε 4 ομάδες… ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου από τον Ηρακλή τον Ιανουάριο του 2009 και στην πρώτη του χρονιά έπαιξε 4 ματς, ενώ την περίοδο 2009-2010 αγωνίστηκε σε 9.

Φεύγοντας από τον Βόλο έπαιξε σε Οδυσσέα Κορδελιού Πανσερραΐκό και ξανά Ηρακλή, ενώ επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου την περίοδο 2014-2015 παίζοντας σε 8 ματς πρωταθλήματος και 4 κυπέλλου, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Φλαμουρτάρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου