ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με φιλοδοξίες

χωρίς-μεγάλα-λόγια-αλλά-με-φιλοδοξίες-382880

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Χωρίς μεγάλα λόγια, με όρεξη για δουλειά και πάντα με στόχο την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, έγινε χθες το νέο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση στο Πανθεσσαλικό, με την ομάδα που συνεχίζει να δημιουργείται και τον πρόεδρο της Δ.Ε ποδόσφαιρου Παναγιώτη Μποτσιβάλη να δηλώνει ότι φέτος ο «χορηγός» της ομάδας θα είναι ο κόσμος της, ζητώντας στήριξη στη δεύτερη προσπάθεια ανόδου…

Μπορεί ο κόσμος να είχε την απογοήτευση από την περσινή μη κατάκτηση της ανόδου, αλλά χθες έδωσε το παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, αφού η δίψα για νέες επιτυχίες δεν έχει σβήσει…

Οι φίλαθλοι της βολιώτικης ομάδας πήραν μια πρώτη εικόνα από το αλλαγμένο και νεανικό ρόστερ, ενώ όπως ανέφερε ο Π. Μποτσιβάλης η ενίσχυση συνεχίζεται, αφού στόχος είναι η άνοδος, κάτι στο όποιο στάθηκε και ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, που μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του, τον Βολιώτη Κώστα Μπράτσο και τον Μιχάλη Μπίζιο, έκανε την πρώτη προπόνηση, τονίζοντας ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν τη φιλοδοξία να πάνε ψηλότερα.

Από τις νέες μεταγραφές που είχαν ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες, το παρών έδωσαν οι Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Δημήτρης Τόσκας, Στέφανος Κραγιόπουλος, Χρήστος Καράμπελας, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Γεώργιος Μέμος, Νικόλαος Λούγκος, Λεωνίδας Κούτσικος και Κωνσταντίνος Αλαμάνης, ενώ «νέα» μεταγραφή ήταν και ο Χρήστος Νόνης, και ο Γιώργος Θέος είδε την «πρώτη» από την κερκίδα!

Από τους περσινούς παίκτες ήταν παρόντες οι Δήμος Κόκκας, Ανδρέας Κόκκας, Χρήστος Σκανδάλης, Βαγγέλης Αγγελής, Γιώργος Πατσής, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ο ταλαντούχος Αντώνης Φραγκογιάννης που πέρσι έπαιξε δανεικός στον Σαρακηνό, και οι νεαροί από τις ακαδημίες Θεοδόσης Μασούρας, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, και Δημ. Ζάχος.

Επίσης κάποιοι από τους περσινούς παίκτες αν και είχαν ειδοποιηθεί απουσίαζαν, ενώ στην πρώτη προπόνηση χωρίς να είναι επίσημα παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ο Τάσος Χατζόγλου (έπαιξε πέρσι 5 ματς στο β’ εξάμηνο στη Νίκη) και ο Κώστας Καρβούνης (21χρονος μέσος, που πέρσι ήταν στα Χανιά, ενώ τη σεζόν 2015-16 ήταν στον Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική, έχοντας 20 συμμετοχές).

Όσον αφορά στον Γιώργο Θέο, έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή, κάτι που έδειξε και πριν τρία χρόνια που είχε ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, πιστεύεται ότι από σήμερα θα αρχίσει τις προπονήσεις όπως και άλλοι…

Ο Θέος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Προοδευτικής, της Αγίας Παρασκευής Αθηνών του Αίαντα Σαλαμίνας, της Καλλονής και του Φωκικού, πριν έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου την περίοδο 2014-15, που ήταν η παραγωγικότερη της καριέρας του, με 29 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και τέσσερα γκολ.

Το 2015-16 έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ σε τρία ματς του Λεβαδειακού στη συνέχεια πήγε στη Λαμία και πέρσι ήταν ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού, με τον οποίο μέτρησε 15 συμμετοχές και ένα τέρμα.

Επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου είναι κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα Ηλία Μέλκα. Πρόκειται για 28χρονο γκολκίπερ, ο οποίος έχει φορέσει για τρία χρόνια την φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2008-11) στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας ωστόσο μόλις μία συμμετοχή με τον «Γηραιό». Το 2012 πήγε στην Κόρινθο στην Γ’ Εθνική (έπαιξε σε 5 παιχνίδια), ενώ την περίοδο 2013-14 ήταν βασικός στον Εθνικό Γαζώρου, κάνοντας 23 συμμετοχές στη Football League. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας (4 συμμετοχές), ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στο ρόστερ του Πανσερραϊκού, με την περσινή χρονιά να αγωνίζεται σε 14 παιχνίδια.

Ο Π. Μποτσιβαλης, στις δηλώσεις του εκτός του ότι ζήτησε στήριξη από τον κόσμο, τον οποίο ευχαρίστησε για την παρουσία του στην πρώτη, ανέφερε ότι η ομάδα θα δημιουργηθεί για να πρωταγωνιστεί και να κερδίσει την άνοδο, ενώ ο Μιχάλης Ζιώγας υπογράμμισε ότι με δουλειά, χαμηλούς τόνους και φιλόδοξους παίκτες η ομάδα θα πρέπει να επανέλθει εκεί που πρέπει. Όπως έγινε γνωστό, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στη Σαμαρίνα Γρεβενών όπου εξασφαλίστηκε αποκλειστικότητα του γηπέδου, ενώ σε δηλώσεις τους δυο από τους νέους παίκτες, ο Δ. Τόσκας και ο Χ. Νόνης, ανέφεραν ότι ο στόχος είναι η άνοδος, και στάθηκαν στην παρουσία του κόσμου

Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε από τον πατέρα Μάξιμο, εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου, χαιρετισμό απηύθυνε πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Μποτσιβάλης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και να πετύχει η ομάδα τους στόχους, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την παρουσία τους τονίζοντας πως ομάδα χωρίς κόσμο δεν πάει πουθενά, στη συνέχεια έγινε η πρώτη προπόνηση, ενώ από σήμερα θα γίνεται με ακόμη περισσότερους παίκτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου