ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόσθεσε και Σέττο στη μηχανή του

πρόσθεσε-και-σέττο-στη-μηχανή-του-381781

Δύο χρόνια μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τα κυανόλευκα του Ρήγα Φεραίου, ο Δημήτρης Σέττος παραμένει κάτοικος Μαγνησίας, όμως αλλάζει φανέλα και χρώματα για χάρη του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος από χθες βρίσκεται στη δεύτερη μέρα των προπονήσεων και χτίζει το ρόστερ του.

Με 20 τέρματα σε 54 παρουσίες με την ομάδα του Βελεστίνου στη Γ’ Εθνική ο Δημήτρης Σέττος δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει τα βλέμματα κι άλλων ομάδων που τον πολιόρκησαν στενά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν θα μπορούσε να πει όχι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ως φοιτητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ στον Βόλο, ο Σέττος ξεκίνησε την παρουσία του στη Μαγνησία, με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, έπειτα από την περίοδο που αγωνιζόταν στην ΕΠΣ Φθιώτιδας με τη Μαλεσίνα, φορτώνοντας διαρκώς τα αντίπαλα δίχτυα, συνήθεια που έγινε λατρεία για τον ίδιο και στο Βελεστίνο, αγωνιζόμενος και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

Η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων για τον ύψους 1.87 επιθετικό, που χρησιμοποιεί στα τελειώματα των φάσεων, είτε το αριστερό είτε το δεξί του πόδι αναφέρει: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση στην ομάδα του Δημήτρη Σέττου. Ο 25χρονος επιθετικός αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου έχοντας 54 συμμετοχές και σημειώνοντας συνολικά 20 γκολ. Πέρυσι αναδείχθηκε με 12 γκολ πρώτος σκόρερ στην ομάδα του Ρήγα. Πρόκειται για έναν ταχύτατο παίκτη με πολύ καλή τεχνική, που διακρίνεται για την αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα. Η Δ.Ε. του εύχεται καλή επιτυχία και τον καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου».

Σέττος: «Να βάλω το «χεράκι μου» στην άνοδο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε ο Δημήτρης Σέττος, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, με τον 25χρονο φορ να μη λησμονεί το επιτυχημένο πέρασμά του από την ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Αναλυτικά:

Όσον αφορά την παρουσία του στον Ρήγα Φεραίο, με τον αείμνηστο πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Καλόγηρο, να τον φέρνει στους κυανόλευκους πριν δύο χρόνια από τη Μαλεσίνα: «Ο Ρήγας Φεραίος ήταν ένα σκαλοπάτι για μένα. Με βοήθησε να φανώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ήταν πιστεύω η ιδανική ομάδα για να το κάνω αυτό. Είχε τους κατάλληλους ανθρώπους από πίσω, τον κατάλληλο προπονητή, τους κατάλληλους παίκτες για να αναδείξω αυτό που μπορώ. Πιο ειδικά, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την οικογένεια Καλόγηρου που με έφερε στον Ρήγα Φεραίο».

Σχετικά με το νέο του ξεκίνημα στους ερυθρόλευκους και το στόχο της ανόδου: «Πιστεύω ότι ήταν μία καλή επιλογή να πάω στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ολυμπιακός μαζί με τη Νίκη είναι οι μεγαλύτερες ομάδες του Βόλου. Πιστεύω, με καλή δουλειά και υπομονή να φτάσω ακόμα πιο ψηλά όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους και εύχομαι η ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θέλω να βάλω κι εγώ το “χεράκι μου” σε αυτή την άνοδο».

Εύχομαι ο κόσμος του Ολυμπιακού να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Βέβαια, αυτό θα έρθει μέσα και από τα αποτελέσματα. Να πάει η ομάδα καλά, που το ελπίζω και το εύχομαι. Θα κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Σαν ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν άτυχος πέρυσι. Δεν του έκατσαν κάποια αποτελέσματα και δεν πήρε την άνοδο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε φέτος».

Για το… έντονο πρέσινγκ που δέχθηκε από τη διοίκηση των ερυθρόλευκων και το τεχνικό επιτελείο: «Γίνεται προσπάθεια σε καθημερινό επίπεδο ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Πιστεύω επίσης ότι το Πανθεσσαλικό θα βοηθήσει την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, πρόκειται για ένα στολίδι του Βόλου.

Υπήρχε ενδιαφέρον από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Μου το έδειχνε σε καθημερινή βάση και αυτό συντέλεσε ώστε να δώσουμε τα χέρια. Ξέρω σε ποια ομάδα πάω. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει του στόχους του.

Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό Βόλου που μου δίνει την ευκαιρία να γίνω μέλος ενός τόσο ιστορικού σωματείου. Θέλω, υπό τις εντολές των κ.κ. Ζιώγα και Μπράτσου, να βοηθηθώ κι άλλο σαν παίκτης, και να δείξω αυτό που πραγματικά μπορώ μέσα στο γήπεδο».

Αποφάσεις για τμήματα

υποδομής των ερυθρόλευκων

Στα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνεδρίασε η Επιτροπή Ποδοσφαίρου, προκειμένου να λάβει αποφάσεις που αφορούν στον σχεδιασμό των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Μετά από τις εισηγήσεις των προπονητών και των μελών της Επιτροπής, αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Η συγκρότηση τριών αγωνιστικών ομάδων έγινε μετά από επιλογή των προπονητών και αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003, το 2004 και το 2005. Οι ποδοσφαιριστές που θα συγκροτούν αυτές τις ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα προπονήσεων και στους αγώνες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Οι προπονήσεις αυτών των ομάδων θα είναι καθημερινές. Για την καλύτερη οργάνωση των αγωνιστικών ομάδων, θα πραγματοποιηθεί προεπιλογή από τις 23/08/2017 έως τις 30/08/2017 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά (η προεπιλογή αφορά τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν).

2. Η επίσημη έναρξη των προπονήσεων για όλα τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου θα γίνει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10.30πμ στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου

3. Για προεγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6979002709, 6937148271 και 6937441383.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου