ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει σέντρα και νομική δικαίωση ο Ολυμπιακός Βόλου

περιμένει-σέντρα-και-νομική-δικαίωση-363320

Φιλικό με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα έχει για το Σάββατο 16 Οκτωβρίου το πρόγραμμα στον Ολυμπιακό Βόλου, που περιμένει την σέντρα στη Σούπερ Λιγκ 2 και πιο μπροστά τη νομική δικαίωση, για να έχει όλους τους παίκτες στο ρόστερ, ενώ η βολιώτικη ομάδα ξεκίνησε και τα έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Νεάπολης, η οποία θα είναι η έδρα της…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να αναβάλλεται για μια ακόμη φορά, ο Ολυμπιακός Βόλου φρόντισε και έκλεισε ένα ακόμη δυνατό φιλικό με ομάδα της κατηγορίας, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το τελευταίο ίσως φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, θα γίνει το Σάββατο 16/10/2021 στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας και θα αρχίσει στις 19.00.

Από πλευράς Αναγέννησης μάλιστα έγινε γνωστό ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι στα 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3 και στα 15 ευρώ στη Θύρα 2.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ματς στην Καρδίτσα αναφέρει τα εξής: «Φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, δίνει το Σάββατο 16/10/2021 ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η φιλική αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει έναν δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας, με το παιχνίδι να αποτελεί πρόβα τζενεράλε, ενόψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες».

Στον Ολυμπιακό μετά από τρία φιλικά, ένα στη Ρόδο (2-2) και δυο στο Βόλο με Κηφισιά (2-1) και Απόλλωνα Λάρισας (3-0) σε διάστημα 8 ημερών θεωρούν ότι ωφελούνται από τη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος αλλά περιμένουν θετικά νέα από το δικαστικό μέτωπο.

Ως γνωστόν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών, ζητώντας να μην υπάρξει ανάκληση δελτίων και να ισχύσει η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, βάσει της οποίας οι ομάδες που ανέβηκαν στη Super League 2 από τη Football League χωρίς αγωνιστικά κριτήρια μπορούν να κάνουν μεταγραφές δίχως ηλικιακό περιορισμό. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ευελπιστεί πως στο τέλος θα δικαιωθεί.

Επίσης περιμένει τις εξελίξεις για τα τηλεοπτικά, αφού η Σούπερ Λιγκ 2 χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και εκκρεμοδικίες δεν ξεκινά…!

Σήμερα άλλωστε στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την αντιπροσωπεία της Super League 2.

Η συνάντηση ζητήθηκε από τις ομάδες, για να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας χωρίς περαιτέρω προβλήματα, όπως… προαναγγέλθηκε στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την εκ νέου αναβολή της πρεμιέρας.

Πάντως φαντάζει δύσκολο έως αδύνατο να ικανοποιηθούν όλες οι ομάδες οικονομικά, για να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Super League 2, αφού οι 32 ομάδες δεν μπορούν να εισπράξουν από τα τηλεοπτικά, το ποσό των 250.000 ευρώ που έδινε πέρσι η ΕΡΤ, αλλά σε 12 ομάδες!

Επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε ήδη τα έργα βελτίωσης του κακού – όπως φάνηκε στο τελευταίο φιλικό- αγωνιστικού χώρου του Σταδίου της Νεάπολης, που θα είναι και φέτος η έδρα στο πρωτάθλημα.

Στόχος είναι ο νέος αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος λίγο πριν από το βολιώτικο ντέρμπι με τη Νίκη στις 31 Οκτώβρη, εφόσον ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στις Σέρρες στις 24 του μήνα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι γηπεδούχος στην 2η αγωνιστική στο ματς με τη Νίκη κι ενώ για 12 αγωνιστικές συμπίπτει να αγωνίζονται στον Βόλο ταυτόχρονα Ολυμπιακός και Νίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου