ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ίμρε Μπόντα τεχνικός διευθυντής στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου

ο-ίμρε-μπόντα-τεχνικός-διευθυντής-στη-363137
Σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού συμφώνησε να συνεργαστεί με τον Ίμρε Μπόντα, ο οποίος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα Κ19 του συλλόγου. Η ανακοίνωση:
“Μία εμβληματική προσωπικότητα, η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Βόλου και ο κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του συλλόγου, ο Ίμρε Μπόντα, αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος έχει ασχοληθεί με την προπονητική, λειτουργώντας και Ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ουγγαρία, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στον Βόλο και πέρα από την ενεργό ασχολία του με την Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, θα ασχοληθεί ενεργά και με την ομάδα Κ19, προσφέροντας με τις γνώσεις του και την εμπειρία του πολύτιμες υπηρεσίες στον Ολυμπιακό.
Ο Ίμρε Μπόντα φιλοδοξεί με την προσωπικότητά του να δώσει όραμα στα νέα παιδιά του Ολυμπιακού, που αποτελούν τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας, προκειμένου να δουλέψουν σωστά και να εξελιχθούν, ως αθλητές και ως άνθρωποι.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια με ξένες ομάδες, τόσο στον Βόλο, όσο και στο εξωτερικό, τα οποία θα αναλάβει να υλοποιήσει ο Ίμρε Μπόντα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου