ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψήφος εμπιστοσύνης… για άνοδο

ψήφος-εμπιστοσύνης-για-άνοδο-359226

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου που ήταν δίπλα στην ομάδα και στα άσχημα και στα άτυχα αποτελέσματα, μετά την πρώτη νίκη έδρας και πρώτη μετά από 8 αγώνες την περασμένη Τέταρτη, δείχνει την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και έχοντας πίστη για την άνοδο δίνει το σύνθημα για να βρεθεί ψηλότερα.

Από την Τρίτη και για τέσσερις αγώνες που απομένουν από πλευράς κόσμου υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα αρχικά για μια νέα νίκη με την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου θα προσπεράσει τον Ηρακλή Ψαχνών και θα βρεθεί σε θέση ισχύος και χωρίς τις ατυχίες -που πέρασαν- με την καλή ψυχολογία και την νοοτροπία νικητή θα παραμείνει ως το τέλος σε θέση ανόδου χωρίς απώλειες και στην τελευταία τριάδα των παιχνιδιών.

Με την ίδια αισιοδοξία βλέπουν τη συνέχεα ως την άνοδο και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου θέλοντας αυτή η πίστη και η αισιοδοξία να βγαίνει σε κάθε ματς στο γήπεδο και πλέον επικεντρώνονται στο πρώτο χρονικά απέναντι στα Ψαχνά την ερχόμενη Τρίτη στο ΕΑΚ (5 μ.μ.) όπου ο στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Οι τέσσερις στροφές

Συνολικά στα τέσσερα ματς ως το τέλος και μετά την Τρίτη (20/5) και τον Ηρακλή Ψαχνών στο Βόλο ,ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας παίζει στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 24/5 με τον Ηρακλή, ενώ μετά την Τετάρτη 28 Μαΐου έρχεται στο Βόλο ο Αιγινιακός και την Κυριακή 1 Ιουνίου οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πανηγυρίσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία στα Χανιά.

Ο Ολυμπιακός αυτό που θέλει ως το τέλος είναι να είναι… Ολυμπιακός και να έχει σταθερά το καλό του πρόσωπο στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια χωρίς να περιμένει τι θα γίνει στα ματς των άλλων ομάδων. Εννοείται φυσικά ότι με 4 νίκες δεν τίθεται θέμα συζήτησης και ο Ολυμπιακός Βόλου θα ανέβει κατηγορία, όμως αυτό μπορεί να συμβεί και με άλλους 10 βαθμούς ως το τέλος. Ετσι θα φτάσει τους 27 κάτι που δύσκολα θα το πετύχουν άλλες ομάδες με εξαίρεση την Κέρκυρα που θεωρητικά έχει ευνοϊκό πρόγραμμα.

Οι ερυθρόλευκοι με τις δύο νίκες στα ματς του Βόλου (με Ψαχνά και Αιγινιακό) μία νίκη στη Θεσσαλονίκη (με Ηρακλή) και μία ισοπαλία στο φινάλε (Χανιά) θα πανηγυρίσουν την άνοδο την ώρα που η Κέρκυρα έχοντας τους αδιάφορους Φωστήρα και Αιγινιακό εκτός έδρας και τα Ψαχνά και Ηρακλή στο νησί, μόνο αν αυτοκτονήσει θα μείνει εκτός δυάδας.

Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κορυφής όπως φαίνεται θα παίξουν τα Χανιά που τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν είναι η ομάδα που έχει θεωρητικά το καλύτερο πρόγραμμα αφού θα δώσει τρία παιχνίδια στην Κρήτη και ένα μόλις εκτός, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών, έχει τρεις εκτός έδρας αγώνες. Οσον αφορά τα Χανιά πολλά θα κριθούν την Τρίτη στο ματς με τη Νίκη για το αν θα συνεχίσουν να ελπίζουν.

Με λύσεις την Τρίτη

Ο Ολυμπιακός μπαίνοντας στην τελική ευθεία των playoffsαρχικά θα δώσει αξία σε ό,τι πέτυχε με πολλές ελλείψεις την περασμένη Τετάρτη, τώρα με περισσότερες λύσεις…

Ο Νίκος Παντέλης έχει τονίσει πως προέχει το ματς τη Τρίτης όπου ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερες λύσεις αφού στη νίκη επί του Φωστήρα είχε 8 απουσίες (Κριστόμπαλ, Καρίλ, Καρράς, Καπετάνος, Κωστούλας, Γιαλούσης, Πινδώνης και Κατσίκης) και τώρα υπάρχουν επιστροφές.

Ο Νίκος Παντέλης, ενόψει της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής των playoffs της Football League, μετρά τις επιστροφές των Θανάση Πινδώνη, Λευτέρη Γιαλούση και Γιάννη Κατσίκη , που ήταν τιμωρημένοι και τώρα του δίνουν περισσότερες λύσεις, ενώ ενδέχεται να είναι έτοιμοι και οι Ιβάν Καρίλ και Μάριο Γκούρμα.

Είσοδος 10 ευρώ

Στα δύο παιχνίδια που απέμειναν στο ΕΑΚ Βόλου για τον Ολυμπιακό, την Τρίτη 20/5 με τον Ηρακλή Ψαχνών και αυτό της 13ης αγωνιστικής με τον Αιγινιακό, η βολιώτικη ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ και εισιτήρια στη μισή τιμή για γυναίκες και παιδιά. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και αποφάσισε με γνώμονα το καλό της ομάδας στους δύο εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες των playoffs της ομάδας να ορίσει γενική είσοδο 10€ και 5€ για γυναίκες και παιδιά».

Ο Διαιτητής

Ο Γιώργος Λιαχούδης από την Eνωση Μακεδονίας είναι ο διαιτητής που θα «σφυρίξει» το ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή Ψαχνών στο ΕΑΚ την Τρίτη. Τον Λιαχούδη ο Ολυμπιακός τον έχει βρει στον δρόμο του πέρυσι στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο 1-1 στο ΕΑΚ. Φέτος έχει διευθύνει ακόμη μια φορά παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών και συγκεκριμένα τη λευκή ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη, ενώ ο ο 36χρονος ρέφερι «σφύριξε» φέτος 9 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα

Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα από την Ξάνθη και Καραγκιζόπουλος από την Eνωση Ημαθίας, ενώ τέταρτος ο Γεώργιος Μάστακας από την Ένωση Μακεδονίας.

Τα Ψαχνά

Ο Ηρακλής Ψαχνών την Τρίτη στο Βόλο, κόντρα στον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική των playoffs, θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Παληγεώργο ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Τσιμόντζι που αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο. Ο τραυματισμός μάλιστα του μέσου από το Μαλάουι στάθηκε η αιτία να «κοπεί» τελικά από την επιλογή της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Η μάχη ως το τέλος

Ομάδες

Βαθμοί

11η

12η

13η

14η

Κέρκυρα

19

Φωστήρας*

Ψαχνά

Ηρακλής

Αιγινιακός*

Ολυμπιακός

17

Ψαχνά

Ηρακλής*

Αιγινιακός

Χανιά*

Ψαχνά

17

Ολυμπιακός*

Κέρκυρα*

Νίκη

Φωστήρας*

Νίκη

17

Χανιά*

Φωστήρας

Ψαχνά*

Ηρακλής

Χανιά

15

Νίκη

Αιγινιακός*

Φωστήρας

Ολυμπιακός

Ηρακλής

14

Αιγινιακός*

Ολυμπιακός

Κέρκυρα*

Νίκη*

Με αστερίσκο είναι οι εκτός έδρας αγώνες

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου