ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εχει τις λύσεις για την άνοδο

εχει-τις-λύσεις-για-την-άνοδο-358208

Ενώ μένουν 4 ματς το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου επικεντρώνεται σε αυτό της Τρίτης στο ΕΑΚ

Με περισσότερες λύσεις βλέπει τη συνέχεα ως την άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου κι ενώ έχει απομείνει μια τετράδα παιχνιδιών όλοι στην ομάδα επικεντρώνονται αρχικά στο πρώτο χρονικά απέναντι στα Ψαχνά την ερχόμενη Τρίτη στο ΕΑΚ όπου ο στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Νίκος Παντέλης και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να μπουν στην τελική ευθεία των playoffsκαι θέλουν νίκη την Τρίτη αφού αρχικά θα δώσει αξία σε ό,τι πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι με πολλές ελλείψεις την περασμένη Τέταρτη και τουλάχιστον θα προσπεράσουν και τον Ηρακλή Ψαχνών και έτσι οι Βολιώτες θα επιστρέψουν σε θέση ισχύος.

Συνολικά, ως το τέλος μετά την Τρίτη (20/5) και τα Ψαχνά ο Ολυμπιακός το Σάββατο 24/5 παίζει στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, την τελευταία Τετάρτη του Μαΐου (28/5) έρχεται στο Βόλο ο Αιγινιακός και την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου (1/6 ) ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίζει την άνοδο στα Χανιά. Πάντως προέχει το ματς τη Τρίτης, με την ΠΑΕ, στα δύο παιχνίδια που απέμειναν στο ΕΑΚ Βόλου για τον Ολυμπιακό, όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ και εισιτήρια στη μισή τιμή για γυναίκες και παιδιά.

Στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει να δείξει πως μπορεί ακόμη και 4 νίκες για να ανέβει στην μεγαλύτερη κατηγορία αν και πολλά θα εξαρτηθούν και από τα αποτελέσματα που θα φέρουν τα Χανιά, που θεωρητικά έχουν το καλύτερο πρόγραμμα αφού από τα 4 ματς θα δώσουν τρία στην Κρήτη.

Ο Ολυμπιακός θα έχει όμως περισσότερες λύσεις αφού και την Τετάρτη στη νίκη επί του Φωστήρα μπορεί να μην φάνηκαν οι 8 απουσίες (Κριστόμπαλ, Καρίλ, Καρράς, Καπετάνος, Κωστούλας, Γιαλούσης, Πινδώνης και Κατσίκης), αλλά είχε κέρδος τους νεαρούς, ενώ τώρα υπάρχουν και επιστροφές

Ο Νίκος Παντέλης, ενόψει της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής των playoffs της Football League, μετρά επιστροφές, όπως αυτές των Θανάση Πινδώνη, Λευτέρη Γιαλούση και Γιάννη Κατσίκη, που ήταν τιμωρημένοι και τώρα του δίνουν περισσότερες λύσεις, ενώ ενδέχεται να είναι έτοιμοι και οι Γκούρμα και Καρίλ.

Μάλιστα χθες αν και ηταν μέρα ξεκούρασης Ιβάν Καρίλ και Μάριο Γκούρμα, γυμνάστηκαν προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τους τραυματισμούς τους και να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Τρίτης με τον Ηρακλή Ψαχνών. Οι δυο ποδοσφαιριστές έτσι έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για να δώσουν κανονικά το παρών στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, ενώ στο γήπεδο για προπόνηση βρέθηκε και ο Γιάννης Κατσίκης

Ο Γιώργος Λιαχούδης από την Eνωση Μακεδονίας είναι ο διαιτητής που θα «σφυρίξει» το ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή Ψαχνών στο ΕΑΚ την Τρίτη. Τον Λιαχούδη ο Ολυμπιακός τον έχει βρει στον δρόμο του πέρυσι στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο 1-1 στο ΕΑΚ. Φέτος έχει διευθύνει ακόμη μια φορά παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών και συγκεκριμένα τη λευκή ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη, ενώ ο 36χρονος ρέφερι «σφύριξε» φέτος 9 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα

Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα από την Ξάνθη και Καραγκιζόπουλος από την Ενωση Ημαθίας, ενώ τέταρτος ο Γεώργιος Μάστακας από την Ένωση Μακεδονίας.

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

Την εξής ανακοίνωση, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά:

«Βολιώτες και Βολιώτισσες,

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των εκλογών. Την ερχόμενη Κυριακή, ο Βόλος θα έχει Δήμαρχο τον Αχ. Μπέο. Οι δήθεν, οι πολιτικοί γυρολόγοι, οι ανίκανοι, οι μνημονιακοί, που οδήγησαν δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας σε αυτοκτονία, που οδήγησαν το 90% του ελληνικού λαού σε πτώχευση, χρεωκοπία και καταστροφή, θα περάσουν στον πάγκο και να πάρουμε δωρεάν μαθήματα για το πώς διοικούνται οι Δήμοι στα πλαίσια της διαφάνειας και της δημιουργίας.

Βολιώτες, στηρίξτε όλους τους υποψήφιους του Αχ. Μπέου και τσακίστε πολιτικά όλους τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, της Ελιάς και της φρυγανιάς. Αυτούς που έδιωξαν την ομάδα μας, που συναίνεσαν και που χάρηκαν. Εξαφανίστε και τους τελευταίους γυρολόγους που από τις δημοκρατικές παρατάξεις, τα φεστιβάλ και τα τραγούδια του Θεοδωράκη, βρήκαν στέγη σε αντιδημοκρατικά και μνημονιακά κόμματα.

Σεβόμαστε όλους τους δημοκρατικούς συνυποψηφίους και όλοι μαζί θα δουλέψουμε την επόμενη μέρα για το Δήμο μας και για την πόλη μας, την ωραιότερη πόλη της χώρας μας.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου