ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλική… προπόνηση και 6-1 για τον Ολυμπιακό

φιλική-προπόνηση-και-6-1-για-τον-ολυμπι-351809

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Του αξιόμαχου -κυρίως στο πρώτο μέρος- Πηλέα επιβλήθηκε με 6-1 ο Ολυμπιακός Βόλου, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι μπροστά στο κοινό του, μετά την επιστροφή από την προετοιμασία στη Σαμαρίνα.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο Εθνικό στάδιο του Βόλου παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που είδε τους ερυθρόλευκους (τόσο τους μικρούς… όσο και τους πιο έμπειρους), να δίνουν τα πρώτα δείγματα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, κόντρα σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Μάλιστα, στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού βρέθηκε ο υπό δοκιμή Λάζαρος Γελαδάρης που έπαιξε για 27 λεπτά. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο αμυντικό μέσο που παίζει με ευκολία τόσο στην αριστερή πτέρυγα όσο και στον άξονα σαν ανασταλτικός χαφ. Ο 20χρονος παίκτης έχει θητεύσει σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Πύδνα Κίτρους και Πιερικό. Στο β’ μέρος έπαιξε και ο έτερος υπό δοκιμή παίκτης Σταύρος Πολυχρονιάδης, που παλαιότερα έχει αγωνιστεί στον Θεσπρωτό, είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Πιερικό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν νέο φιλικό με τον ΑΠΟΚ Βελούχι μεθαύριο Κυριακή 20 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό, ενώ για την ερχόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το σοβαρότερο τεστ με τη Νίκη Βόλου.

Πώς παρατάχθηκε

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1, με τον Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια και τους Γελαδάρη (δεξιά)-Αγγελή (αριστερά), Πατσή και Παπαϊωάννου σέντερ μπακ στην άμυνα. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Λούγκος και Δήμος Κόκκας, ενώ μπροστά τους έπαιξαν οι Μέμος (δεξιά) και Σέττος (αριστερά), με τον Καρβούνη να αγωνίζεται ως 10άρι. Την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα αποτέλεσε ο Αλαμάνης.

Ο αγώνας

Σ’ ένα πρώτο ημίχρονο όπου σφυρίχτηκαν… τρία πέναλτι, ο Πηλέας ευτύχησε να προηγηθεί στο 14’, με εύστοχη εκτέλεση από την άσπρη βούλα του Παπαπορφυρίου, σε ανατροπή του Δημόπουλου. Προηγουμένως, μόλις στο 5ο λεπτό, ο Λούγκος είχε αστοχήσει από το ίδιο σημείο, σε πέναλτι που κέρδισε ο Σέττος.

Στο 19’ ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν εκ νέου πέναλτι, με τον Μέμο να ισοφαρίζει, ενώ ο ίδιος παίκτης χρίστηκε σκόρερ στο 22’ με ωραίο σουτ, έπειτα από ασίστ του Γελαδάρη. Το 3-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου έγραψε ο Αλαμάνης, μετά την πάσα του Σέττου.

Στο δεύτερο μέρος, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου άλλαξε όλη την ενδεκάδα, με το 4-1 να γίνεται από τον Θέο στο 57’, έπειτα από πάσα του Σεχολάρι. Ο ίδιος παίκτης διεύρυνε το σκορ στο 67’ κάνοντας το 5-1 ενώ το τελικό 6-1 υπέρ των ερυθρόλευκων διαμορφώθηκε στο 87’ από αυτογκόλ του Δεδούση.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ζιώγας): Καραγκιολίδης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Αγγελής, Γελαδάρης, Λούγκος, Δ. Κόκκας, Μέμος, Καρβούνης, Σέττος, Αλαμάνης

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν και οι: Κωνσταντίνου, Καραββάς, Α. Κόκκας, Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Θέος, Ευθυμιάδης, Βαρούχας, Σεχολάρι, Πολυχρονιάδης, Ζάχος, Φραγκογιάννης

ΠΗΛΕΑΣ (Σιαμέτης): Κούτσικος, Χούσι, Βαρσαμάς, Αντζούρης, Δεδούσης, Σιαμέτης, Θάνος, Παπαπορφυρίου, Τσελεπίδης, Μαγγιώρος, Δημόπουλος

Για τον Πηλέα έπαιξαν και οι: Καμπέρης, Αλβανόπουλος, Μπατσικώστας, Μπατής, Λάντι Τσακίρης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου