ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 31/10 η σέντρα, σήμερα η πληρότητα

στις-31-10-η-σέντρα-σήμερα-η-πληρότητα-349051

Η Super League 2 ανακοίνωσε προχθές Τρίτη το βράδυ έναρξη στο πρωτάθλημα το διήμερο 30 και 31 Οκτωβρίου και χθες έκανε γνωστό και το αναλυτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας, με το πρώτο ματς του Ολυμπιακού Βόλου να είναι Κυριακή 31/10 στις 3 το μεσημέρι στις Σέρρες, με τους ερυθρόλευκους να έχουν κανονίσει φιλικό ετοιμότητας μεθαύριο Σάββατο, αλλά κυρίως να περιμένουν τις θετικές εξελίξεις από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το ΔΣ της SL2, αργά το βράδυ προχθές Τρίτη αποφάσισε το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 31 Οκτωβρίου, ενώ ανακοίνωσε πως ετοιμάζει και αντιπρόταση στην ΕΡΤ, που δίνει 3,1+1,2 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με την ελπίδα να αυξηθεί το ποσό που θα πάρει κάθε ομάδα.

Χθες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Super League 2 χωρίς να αναφέρεται τηλεοπτική μετάδοση αγώνα, ενώ όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15:00.

Αναλυτικά στον Βόρειο Ομιλο:

Σάββατο 30 Οκτωβρίου:

Απόλλων Λάρισας-Βέροια

Πιερικός-Θεσπρωτός

Κυριακή 31 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός Β’-ΑΟ Τρίκαλα

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β’

Απόλλων Πόντου-Αλμωπός Αριδαίας

Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας

Νίκη Βόλου-Ξάνθη

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου.

Αλλη μια φορά και το 1969 έχει κάνει πρεμιέρα πρωταθλήματος στις Σέρρες ο Ολυμπιακός Βόλου, που μόλις πέρσι κέρδισε πρώτη φορά εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό που και αυτός είχε κερδίσει στον Βόλο μετά από 51 χρόνια.

Στον Ολυμπιακό πέρα από την πρεμιέρα, περιμένουν ευχάριστα για την πληρότητα, κάτι που εξαρτάται από το αν όλοι οι παίκτες θα έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις ομάδες που προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών, ζητώντας να μην υπάρξει ανάκληση δελτίων και να ισχύσει η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, με την οποία οι ομάδες που ανέβηκαν στη Super League 2, από τη Football League, χωρίς αγωνιστικά κριτήρια, μπορούν να κάνουν μεταγραφές δίχως ηλικιακό περιορισμό και ευελπιστεί πως στο τέλος θα δικαιωθεί.

Στη βολιώτικη και σε άλλες ΠΑΕ που θίγονται είναι σε αναμονή της σημερινής εκδίκασης και φυσικά ευνοϊκή απόφαση περιμένει και ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας, που είναι αναγκασμένος να «δουλεύει» με δυο πλάνα, αφού αν ισχύσει η ανάκληση χάνει παίκτες που προορίζει για τη βασική ενδεκάδα.

Ετσι στον Ολυμπιακό τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα προς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που θα εκδικαστεί η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της ανάκλησης των δελτίων, των πρόσφατων μεταγραφών του. Συγκεκριμένα τέσσερα δελτία ποδοσφαιριστών, αυτά των Γραικού, Στάμου, Φιλίποβιτς και Ξενοδόχοφ, έχουν ανακληθεί με τους ερυθρόλευκους να ζητούν δικαίωση ώστε να μπορούν να συμμετέχουν οι παίκτες στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Φιλικό με Πιερικό

Φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό πρόκειται να δώσει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός Βόλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου και θα αρχίσει στις 4μ.μ.

Ο Γιώργος Βαζάκας θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, με το παιχνίδι να αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: «Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά την είσοδο των φιλάθλων στο ΕΑΚ.

Το εισιτήριο ορίστηκε στα 5 ευρώ και η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα 4. Θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας».

Τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου περιμένει φέτος τον κόσμο στο γήπεδο. Οσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, για τα παιχνίδια έδρας της ομάδας, οι τιμές είναι άκρως προσιτές και αρχίζουν από 50 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Επιστροφή στο γήπεδο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει τη δυνατότητα να δει ξανά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, η οποία μετά από έξι χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι στη Super League 2, στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Τέσσερις είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων, των οποίων θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι και αφορούν το σύνολο των παιχνιδιών έδρας, πρωτάθλημα Super League 2, Κύπελλο Ελλάδος, φιλικά. Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Αναλυτικά οι τιμές:

FANS: (50 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας FANS θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

LADIES (50 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας LADIES θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

SILVER (100 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας SILVER θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη.

GOLD (250 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα έχουν δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη και επιπλέον θα έχουν πρόσβαση στο parking του δημοτικού σταδίου της Νεάπολης.

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ώς Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421062220.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου