ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναμονή… και πολλά μέτωπα

αναμονή-και-πολλά-μέτωπα-348243
Προβληματισμός αλλά και νέες κινήσεις στην προσπάθεια για δικαίωση του Ολυμπιακού…
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Σε διαρκή αναμονή αλλά με κινήσεις σε πολλά μέτωπα βρίσκονται στον Ολυμπιακό, που με μυστικότητα αλλά και προβληματισμό μετά τη συμφωνία της ΕΠΟ με την πολιτεία για τον έλεγχο και την επιβολή ποινών με ρόλο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεχίζουν να ελπίζουν στην δικαίωση είτε από την Ελλάδα είτε από τις εξωτερικές πιέσεις με παρέμβαση της FIFA… κι ενώ πρώτα απ’ όλα περιμένει δικαίωση στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ…
Στον Ολυμπιακό κάνουν τις εκτιμήσεις τους για το τι μπορεί να σημαίνει η συμφωνία, παρακολουθούν τις εξελίξεις περιμένοντας να δουν και τις επόμενες κινήσεις της ΕΠΟ, αφού φαίνεται πως από τις αποφάσεις της εξαρτάται…
Μόνο δυσάρεστο είναι ότι ήδη η ΕΠΟ ειδοποίησε τη FIFA ότι δεν υπάρχει ζήτημα παρέμβασής της, κάτι όμως που περιμένει να γίνει ο Ολυμπιακός έστω και με άλλη παρέμβαση ή ενόχληση…
Ακόμη αναμονή υπάρχει και για τον Αχιλλέα Μπέο που περιμένει το οριστικό αποτέλεσμα για την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε… πλην όμως ο αρμόδιος αντεισαγγελέας εφετών κ. Μπαρδάκης απέρριψε το αίτημα και πλέον η υπόθεση παραπέμπεται στον ειδικό εφέτη ανακριτή Γιώργο Καλόφωνο, ο οποίος ασχολείται με το θέμα των στημένων.
Ακόμη εκτός της παρέμβασης της ΦΙΦΑ εκμεταλλεύσιμο για τον Ολυμπιακό και τον Αχ. Μπέο
είναι το έγγραφο της UEFA προς τον πρώην ανακριτή που αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης των στημένων αγώνων καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναφέρει ρητά πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια στήθηκαν.
Πριν από λίγες μέρες ο Αχ. Μπέος τόνιζε: «Έχω κάνει τρεις αιτήσεις. Είναι τυχαίο κάθε φορά που κάνω μία αίτηση βγαίνει ένα θέμα; Μία φορά μπορεί να είναι, αλλά όχι συνέχεια. Είναι άνανδρο και πρόστυχο αυτό που κάνουν. Ας αφήσουν το δικαστικό σώμα να πάρει μία απόφαση. Μην προσπαθούν να επηρεάζουν δικαστικές συνειδήσεις με ψεύτικα γεγονότα».
Ο Αχ. Μπέος υποστήριξε πως πίσω από την κράτησή του υπάρχει μεθόδευση ή κρύβεται «μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
«Διατάξεις και νόμοι έχουν βιαστεί» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε: «Υπάρχουν έντιμοι δικαστές και εύχομαι κάποια στιγμή να κριθώ από αυτούς. Δεν παρακαλάω κανέναν. Σε 18 μήνες θα βγω θέλουν δε θέλουν. Έχω τέτοια ψυχικά αποθέματα και θα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Ήδη έχω ξεκινήσει τον αγώνα μου στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Είναι άδικο και δε τιμάει την δικαιοσύνη, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις να κυνηγάει ένα πατέρα πέντε παιδιών, που δεν έχει δώσει δικαίωμα στο παρελθόν. Στη δικογραφία έχουν γίνει έκτροπα. Εγώ συνεχίζω να λέω ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχουν, όμως, έντιμοι δικαστές».
Στο μεταξύ όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου
τα μέλη του θα υπογράψουν τη μήνυση κατά όσων κάνουν συκοφαντικά σχόλια για το Σύλλογο.
Από τον ΣΦΟΒ ανακοινώθηκε ότι «μετά τη συστέγαση με τα άλλα δύο νέα μεγάλα club, στη Δημητριάδος – Εργ. Κέντρου όπου θα είναι τα κεντρικά γραφεία, και την συνέχιση γραφείου μας στην Άλλη Μεριά, προχωρεί στην οργάνωση των τρίτων γραφείων μας μέχρι τέλους Μαρτίου στο Ανατολικό Πήλιο στον Άι-Γιάννη Πηλίου. Με την αναμενόμενη δικαίωση του Ολυμπιακού μας, στόχος μας είναι να απλωθούμε σε όλη την Μαγνησία, συσπειρώνοντας έτσι τους χιλιάδες φίλους και οπαδούς μας εκτός Βόλου.
Σήμερα στο κλαμπ των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου υπάρχει συγκέντρωση – πάρτι και ενδέχεται να συζητηθεί και η κάθοδος των φιλάθλων στην Αθήνα στις 20 Μαρτίου, όταν θα συζητηθεί η υπόθεση του Βόλου στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ…
Στην ανακοίνωση του ΣΦΟΒ δηλώνεται προς πάσα κατεύθυνση πως η τελική ημερομηνία της αντοχής, της υπομονής και της ανοχής είναι η 31η Μαρτίου, ενώ υπενθυμίζουν ότι “κρατούν άσβεστο το μένος και το μίσος για το ΠΑΣΟΚ της χρεοκοπίας και της ανικανότητας, για τους εκπροσώπους του και για όποιον ψηφοφόρο του και για όποιον «φοράει» πράσινα”.
Επίσης ενημερώνουν τους φίλους ότι σε λίγες μέρες τα γραφεία μας θα είναι έτοιμα στη Δημητριάδος – Εργατικού Κέντρου και καλούμε όλους τους Ολυμπιακούς και τα μέλη μας να δίνουν το παρών καθημερινά σε άριστη συνεργασία και συστέγαση με τα άλλα δύο club, αυτό των Lady’ s club και της Κόκκινης Ν. Ιωνίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου