ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και Πέρεθ και εναλλακτική

και-πέρεθ-και-εναλλακτική-346040

Ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει να κλείσει το ρόστερ και σήμερα μαθαίνει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει απάντηση από τον Ισπανό Γκιγιέρμο Πέρεθ για να κλείσει το ρόστερ του, ενώ έχει και εναλλακτική λύση αν υπάρξει αρνητική απάντηση. Παράλληλα σήμερα θα μάθει και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οπως είπε ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης περιμένει κάποιες προσθήκες τονίζοντας πως παίκτες που ήθελε στην ομάδα, έχουν έρθει και περιμένει και τον Πέρεθ που μπορεί να παίξει σαν 11, 8 και 10 και όλοι περιμένουν να έχουν αίσιο τέλος οι επαφές με τον Ισπανό που φεύγει πρόωρα από τον Αρη.

Θετικό για τον Γκιγιέρμο Πέρεθ Μορένο είναι ότι έχει κάνει προετοιμασία και ότι είναι γνώστης του Ελληνικού πρωταθλήματος αφού πέρσι έπαιξε 10 ματς με τον Πανθρακικό και άλλα 12 με τη Λαμία, ενώ την περίοδο 2012-13 στη Βέροια αγωνίστηκε 23 φορές πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Ο Γκιγιέρμο Πέρεθ Μορένο γεννήθηκε στη Μούρθια της Ισπανίας στις 11 Ιανουαρίου του 1987, έχει ύψος 1.70, ξεκίνησε στις Ακαδημίες της Βαλένθια και αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της απ’ το 2005 ως το 2007. Εκείνη τη χρονιά μετακόμισε στη Γαλικία για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια παίζοντας στη δεύτερη ομάδα της έχοντας 38 συμμετοχές και τρία γκολ μέχρι το 2009.

Τότε τον απέκτησε η Σπόρτινγκ όμως δεν πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και με τη Σπόρτινγκ Β΄ πραγματοποίησε 66 συμμετοχές και έξι γκολ. Ενώ το 2011 δόθηκε δανικός στην Αλμπαθέτε μετρώντας τρεις συμμετοχές. Σε περίπτωση πάντως που δεν έρθει ο Πέρεθ στο Βόλο στον Ολυμπιακό έχουν κινηθεί για να έχουν γρήγορα εναλλακτική λύση, επίσης με ξένο ποδοσφαιριστή.

Πάντως ο Χαραλαμπίδης περιμένει να τελειώνει με τις προσθήκες ώστε να κλείσει το ρόστερ και να επιτευχθεί το καλύτερο μοντάρισμα μέσω των φιλικών. Από τους νεοαποκτηθέντες δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε φιλικό ο Πολύζος, ενώ αρχές Οκτώβρη θα είναι έτοιμος ο Γουόρντεν. Ο 23χρονος Γκανέζος επιθετικός έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και ήδη άρχισε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και προχθές πριν την έναρξη του φιλικού στο Βελεστίνο, έτρεξε μόνος του για αρκετή ώρα.

Οσον αφορά τα φιλικά, ο Ολυμπιακός μετά τις νίκες με 0-4 στον Τύρναβο και 0-3 στο Βελεστίνο, για τη συνέχεια έχει ένα ακόμη εκτός έδρας φιλικό με τον Πύρασο στις 9 Σεπτεμβρίου στη Ν. Αγχίαλο. Παράλληλα το πρώτο του ματς στο Βόλο έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου (6 μ.μ.) με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα στο ΕΑΚ.

Τα ερυθρόλευκα διαρκείας

Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2016 της Football League. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου έχουν ζεσταθεί από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης και δείχνουν ενδιαφέρον να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς. Με βάση τα δεδομένα της εποχής και την δύσκολη οικονομική συγκυρία, υπάρχει μια σταθερή κίνηση, γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία την ερυθρόλευκη διοίκηση.

Οι ελκυστικές τιμές αποτελούν άλλωστε ένα δέλεαρ για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και αναμένεται μεγαλύτερη ζήτηση. Η τιμή έχει οριστεί στα 120 ευρώ, ενώ υπάρχουν και τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα των επισήμων που κοστίζουν 400 ευρώ. Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας είναι τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΕΑΚ, καθημερινά από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ και από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου