ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αξιόπιστες λύσεις για όλες τις θέσεις

αξιόπιστες-λύσεις-για-όλες-τις-θέσεις-335744

Θέλει να έχει ο Ολυμπιακός Βόλου, που Τετάρτη και Πέμπτη θα δώσει φιλικά μεγαλύτερης ετοιμότητας

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας θέλει να έχει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ξεκινά σε 20 μέρες ο Ολυμπιακός Βόλου, και ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας θέλει να έχει σε διαρκή ετοιμότητα όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη μάλιστα, ο Ολυμπιακός θα δώσει δυο φιλικά, αύριο με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο και μεθαύριο με τον Τοξότη, ώστε να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες, ενώ ένα δείγμα των αξιόπιστων λύσεων φάνηκε και προχθές στο πέμπτο φιλικό παιχνίδι, όπου «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν την Καλλιθέα στο Πανθεσσαλικό και πήραν τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Στέφανος Βαρούχας, και ο Μιχάλης Ζιώγας… «ξεκίνησε» παίκτες που έδειξαν θετικά στοιχεία…

Ο Ολυμπιακός προχθές παρατάχθηκε σε διάταξη 4-2-3-1 με τερματοφύλακα τον Καραγκιολίδη(στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε και ο Κούτσικος), ενώ ο Γελαδάρης αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ, με τον Καραμπά να ξεπερνά τον μικροτραυματισμό του και καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Νόνης ήταν ο ένας στόπερ, όχι όμως με τον Κραγιόπουλο που ήταν δίδυμο σε όλα τα ματς, αλλά με το νεαρό Σεραφείμ Παπαϊωάννου που αγωνίστηκε σε όλο το ματς, και εκτός του ότι πιστοποίησε το ταλέντο του… έδειξε και ωριμότητα… Στη μια θέση του αμυντικού χαφ όπου συνηθιζόταν να ξεκινά ο Τόσκας προχθές ξεκίνησε ο Λούγκος μαζί με τον Βασίλιεβιτς, που στο δεύτερο μισό άφησε τη θέση του για τον Τόσκα, ενώ αντί των Ευθυμιάδη, Θέου και Σεχολάρι -που έπαιξαν στο δεύτερο μισό- ξεκίνησαν οι Μέμος ,Καράμπελας και ο Σέττος που βρίσκει σιγά σιγά τον ρυθμό του, ενώ σταθερά καλός και κινητικός ήταν Βαρούχας.

Το δείγμα των μικροαλλαγών στην 11άδα ήταν θετικό, και με στόχο να δημιουργηθεί η ομάδα με εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση πιθανόν θα γίνουν δυο ακόμη μεταγραφές, ενώ ο Μιχάλης Ζιώγας στα δυο φιλικά που ακολουθούν θα τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών με περισσότερο χρόνο…

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για τους αγώνες έδρας της περιόδου 2017-18. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο και άλλα επιλεγμένα σημεία.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250 ευρώ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του σταδίου).

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80 ευρώ.

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50 ευρώ.

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40 ευρώ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών).

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα πλέι οφ) αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο, μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, γυναικών και νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος).

– Sports café «Da Luz», Δεληγιώργη 4Β.

– Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως.

Δωρεάν προπονήσεις

Κάθε μέρα, εκτός Σαββατοκύριακου, στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά, θα διεξάγονται ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις ποδοσφαίρου για αθλητές γεννημένους το 2003, το 2004 και το 2005, προκειμένου να γίνει η προεπιλογή αυτών που θα συγκροτήσουν τρεις αγωνιστικές ομάδες. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν έως τις 30 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6937441383, 6937148271 και 6979002709.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου