ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να πάρει αξία ο πρώτος βαθμός

να-πάρει-αξία-ο-πρώτος-βαθμός-320288

Να δώσει με νίκη στο επόμενο ματς την αξία του πρώτου βαθμού που κατέκτησε εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League θέλει πλέον ο Ολυμπιακός, που μετά την ισοπαλία (2-2) στις Σέρρες θέλει νίκη στο επόμενο ματς στον Βόλο με τον Ηρακλή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος απέναντι σε έναν επίσης καλό αντίπαλο άφησε υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια, αν αναλογιστεί κανείς ότι για τους ερυθρόλευκους υπήρχαν απουσίες.

Στον Ολυμπιακό ήδη άρχισαν να «δουλεύουν» για το επόμενο ματς αφού στη 2η αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή στο πρώτο ματς στον Βόλο αντίπαλος θα είναι ο Ηρακλής, ενώ και σε όλα τα άλλα εκτός έδρας ματς του Νοεμβρίου υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας (στην 3η παίζει στη Βέροια, στην 5η στην Καρδίτσα), ενώ εντός θα έχει ματς Τετάρτη (4η στις 24/11) με την Καλαμαριά.

Ολοι πάντως στη βολιώτικη ομάδα βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτό με τον Ηρακλή θέλοντας την πρώτη νίκη.

«Για να έχει αξία η ισοπαλία μας στις Σέρρες, θα πρέπει την επόμενη αγωνιστική να κερδίσουμε τον Ηρακλή στη Νεάπολη. O Ολυμπιακός θα αποδείξει έτσι ότι έχει τη στόφα της ομάδας που θέλουμε να δημιουργήσουμε, όπως και θέλουμε και τον κόσμο τώρα κοντά μας» ανέφερε ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας που περιμένει να έχει και περισσότερες λύσεις μετά την ικανοποιητική εικόνα που έδειξε συνολικά η ομάδα στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Θετικό για τον Ολυμπιακό από την πρεμιέρα είναι και ότι σε ένα ματς που αγωνίστηκαν επτά ξένοι, στην 11άδα ήταν και τρεις Βολιώτες ποδοσφαιριστές.

Με τους Ζοσέφ Αντουάν Ναά (Καμερούν), Ιγκόρ Φιλίποβιτς (Σερβία), Βέλικο Μπάτροβιτς (Μαυροβούνιο), Όσκαρ Σιαφά (Ισημερινή Γουινέα) στην αρχική ενδεκάδα και τον Πορτογάλο Ντουάρτε Βαλέντε και τους Καμερουνέζους Ονανά Ετόγκα και Σιντίκι Αμπουμπακάρι να κάνουν συμμετοχή ως αλλαγές, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς στις Σέρρες με επτά Ελληνες, εκ των οποίων οι τρεις είναι Βολιώτες.

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης αρχηγός πλέον της ομάδας είναι σταθερός σε συμμετοχές σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα και στη σαββατιάτικη πρεμιέρα έφτασε τις 90 με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Κλεβί Κόλα που φόρεσε το περιβραχιόνιο στο τέλος στην πρώτη του συμμετοχή σε δεύτερη επαγγελματική κατηγορία με τη βολιώτικη ομάδα έφτασε τα 58 του παιχνίδια.

Ο τρίτος Βολιώτης είναι ο 22χρονος αμυντικός Γ. Παπακώστας που πέρσι έπαιξε σε 8 ματς και στην πρώτη του συμμετοχή στη Super League 2 ήταν και η ευχάριστη έκπληξη καλύπτοντας με επιτυχία και σωστές τοποθετήσεις τις απουσίες των Δημήτρη Στάμου και Αλκη Μαρκοπουλιώτη που λογικά και λόγω εμπειρίας «προηγούνταν» για μια θέση στο κέντρο της άμυνας.

Γενικότερα άλλωστε ο Ολυμπιακός στις Σέρρες κατάφερε να μη φανούν οι απουσίες καθώς έλειπαν και οι Γιώργος Ξύδας, Ρίτσι Κιτόκο, Σαλίμ Ντιαμπί, Οκάν Σουλεϊμάν και Κυριάκος Ασλανίδης, που σημαίνει ότι υπάρχουν λύσεις, αλλά και «βάθος» στην ομάδα.

Αλλωστε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Βαζάκας μιλώντας μετά το ματς στις Σέρρες αφού ανέφερε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν κατάθεση ψυχής σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα και είναι ικανοποιημένος τόνισε πως όλοι οι παίκτες που απέκτησε ο Ολυμπιακός και είναι στο ρόστερ πρέπει να αξιοποιηθούν και να είναι πάντα έτοιμοι, όταν προκύπτουν προβλήματα.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πανσερραϊκού Ζεράρ Σαραγόσα σχολιάζοντας τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά αλλά τα λάθη σε αυτή την κατηγορία στοιχίζουν: «Δεδομένων των συνθηκών, με τη μακρά αγωνιστική απραξία, κρατάμε τα θετικά και τον έναν βαθμό και προχωράμε μπροστά, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός.

Τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενόψει και του πρώτου αγώνα έδρας περιμένει φέτος τον κόσμο στο γήπεδο και συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που αφορούν στα παιχνίδια έδρας της ομάδας. Οι τιμές είναι άκρως προσιτές και αρχίζουν από 50 ευρώ.

Αναλυτικά:

FANS: (50 ευρώ), LADIES (50 ευρώ), SILVER (100 ευρώ), GOLD (250 ευρώ). Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ώς Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου