ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να εκμεταλλευτεί τον Νοέμβριο

να-εκμεταλλευτεί-τον-νοέμβριο-311610

Η συνέχεια των επιτυχιών είναι ο άμεσος στόχος του Ολυμπιακού Βόλου που την Κυριακή στο δεύτερο παιχνίδι στη Νεάπολη στις 2 το μεσημέρι οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον Ιάλυσο, θέλοντας τρίτη σερί νίκη…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό κοιτούν μόνο αυτό το παιχνίδι και μετά όλα τα άλλα, ενώ περιμένουν περισσότερο κόσμο καθώς με έξι βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια, οι «ερυθρόλευκοι» με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο τους, έχουν καταφέρει να μπουν και πάλι σε τροχιά ανόδου και το σημαντικότερο, η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά και αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της.

Σίγουρα η κυριακάτικη νίκη είναι μοναδικός στόχος καθώς όλοι θέλουν μια ακόμη επιτυχία βαθμολογική και ψυχολογική αφού μέσα στον Νοέμβρη δεν φεύγουν από τον Βόλο, αφού ακολουθεί ντέρμπι στις 17/11 όταν θα φιλοξενηθεί στο ίδιο γήπεδο από τη Νίκη Βόλου και στις 24/11 θα υποδεχθεί τον Ιωνικό θέλοντας ακόμη καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Στα ματς του Νοεμβρίου εκτός από τον Ιμπάν Ράντι που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα στη Νεάπολη και των από καιρό τραυματιών Μαρούδα, Πάσχου προστέθηκε μια ακόμη σημαντική απουσία αυτή του Φιλίππου Σκοπελίτη…

Άτυχος στάθηκε, όπως είναι γνωστό, στην προηγούμενη αγωνιστική ο Φίλιππος Σκοπελίτης, καθώς λίγο πριν τη λήξη το πρώτου μέρους του παιχνιδιού με την Καλαμάτα ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου δέχθηκε δυνατό, αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Δήμο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο με ασθενοφόρο και να διακομισθεί στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και έβγαλε ακτινογραφίες, ενώ σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρονται και τα εξής: «Ο Φίλιππος υπεβλήθη και σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η ακριβής ζημιά καθώς και ο χρόνος επανόδου στην αγωνιστική δράση. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου διαγνώσθηκε με διάστρεμμα τρίτου βαθμού και ο χρόνος αποκατάστασής του προσδιορίζεται περίπου στον ένα μήνα. Εμείς του ευχόμαστε περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα».

Επίσης για το κυριακάτικο ματς θα απουσιάσει και ο Σάκης Δεινόπαπας…ενώ να σημειωθεί πως με νίκη και απώλειες άλλων ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να πάει ψηλότερα.

Πάντως ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος αυτό που τονίζει στους παίκτες του είναι, πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρήσουν εύκολο το κυριακάτικο ματς και η ανωτερότητα της ομάδας θα πρέπει να φανεί στο γήπεδο.

Μόνο νίκες

Μόνο νίκες έχει ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Ιάλυσο με τον οποίο ξαναβρέθηκε αντίπαλος την περίοδο 1999-2000 και τότε και στα δυο ματς έπαιξε ο σημερινός τεχνικός διευθυντής Σάκης Παππάς. Στις 7/11/1999 είχαμε :Ολυμπιακός-Ιάλυσος 3-1 (20’,49,74’Νόλης-88’Κνέζεβιτς) και 19/3/2000: Ιάλυσος-Ολυμπιακός 1-2 (60’ Χαμάρ-72’ Φ. Βαλιανάτος, 80’ Μπολάνο).

Ανακοίνωση Austrian Boys

Να γεμίσουν τη Νεάπολη οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου στο ματς με τον Ιάλυσο αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι των Austrian Boys. Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας έκανε το χρέος της και γύρισε με το τρίποντο και το διπλό από μια σπουδαία ομάδα και μια δύσκολη έδρα. Χρέος δικό μας είναι να γεμίσουμε το γήπεδο στον εντός έδρας αγώνα με τον Ιάλυσο και να αποδείξουμε πόσο μικρό είναι το γήπεδο για να χωρέσουμε όλοι μας. Την Κυριακή η Νεάπολη ξαναπαίρνει χρώμα και παλμό. Θα την κάνουμε καμίνι. Δεν θα πέφτει καρφίτσα. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί για να πάρουμε εμείς, ο 12ος παίχτης της ομάδας το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο. Ο σύνδεσμός μας είναι ανοιχτά Παρασκευή 19:00-21:00 καθώς και την Κυριακή από τις 12:00 και στις 13:30 θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί για το γήπεδο. Επιστρέψαμε και είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ… Ολοι μαζί μια γροθιά…».

Ο Ιάλυσος

Απουσίες θα έχει ο Ιάλυσος την Κυριακή (2 μ.μ.) στην 7η αγωνιστική της Football League, στο ματς τον Ολυμπιακό Βόλου.

Με προπονητή το Νίκο Καραμπετάκη ο Ιάλυσος δεν ηχεί πετύχει ούτε γκολ εκτός έδρας και έχει και απουσίες αφού ο Φράγκος και ο Μπαρέτας παραμένουν τραυματίες και είναι αμφίβολη και η συμμετοχή των Τριποτσέρη και Πατηνιώτη.

Ο Μέγας στη Νεάπολη

Ο Αλέξανδρος Μέγας από την Ένωση Πιερίας θα διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός Β. – Ιάλυσος στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, την Κυριακή (10/11) στις 2:00μ.μ. Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Στεφανούλης και Βασίλειος Μωυσιάδης από την Ένωση Γρεβενών.

Ο 25χρονος διαιτητής έχει σφυρίξει συνολικά 21 παιχνίδια εθνικών πρωταθλημάτων, όλα για τη Γ’ κατηγορία ενώ είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η 7η αγωνιστική

Στην 7η αγωνιστική στην αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον Ιωνικό διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας του Συνδέσμου Γρεβενών και στο ντέρμπι… κορυφής ανάμεσα στον Ο.Φ. Ιεράπετρας και την Καβάλα ο Γιώργος Πατεμτζής (Ηρακλείου).

Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) θα σφυρίξει στο Τρίκαλα – Βέροια και ο Ματθαίος Βουρνέλης (Μακεδονίας) στο Τρίγλια – Καλαμάτα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα οι ορισμοί:

Σάββατο (9/11)

15:00 Τρίκαλα – Βέροια

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Κυριακή (10/11)

14:00 Ολυμπιακός Βόλου – Ιάλυσος

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)

Βοηθοί: Στεφουλής (Γρεβενών), Μωυσιάδης (Γρεβενών)

4ος: Ασλανίδης (Πιερίας)

15:00 Αιγάλεω – Ιωνικός

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Χατζημανώλης (Δωδεκανήσου)

15:00 Διαγόρας – Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νταβέλας (Μακεδονίας), Φραγιος (Μακεδονίας)

4ος: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου)

15:00 Θεσπρωτός – Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Λιόντος (Ηπείρου)

15:00 Ο.Φ. Ιεράπετρας – Καβάλα

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

15:00 Τρίγλια – Καλαμάτα

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Παπαδάκης (Ημαθίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου