ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι αποστολές Ολυμπιακού Βόλου και ΠΑΟΚ Β’ για το κυριακάτικο ματς

οι-αποστολές-ολυμπιακού-βόλου-και-παο-29621

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι (10/4, 14.45) με τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι οι εξής: Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Κατσούκης, Κόλα, Κόμνος, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Πέλκας, Σκοπελίτης, Χατζής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Στάμου, Γραικός, Κόκας, Ασαμόα καθώς και οι Κωνσταντίνου, Νάνι, Μανάφοφ, Ρηγόπουλος και Φουρίκης.

Χωρίς τέσσερις ο ΠΑΟΚ Β’

Με τέσσερις απουσίες θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ Β’ τον Ολυμπιακό Βόλου (10/4, 14.45), αφού ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Χατζηστραβό-Αποστολόπουλο, αλλά και στους τιμωρημένους, Γιαξή και Τάχατο. Στην αποστολή, αντίθετα, βρίσκεται ο Γιώργος Κούτσιας.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Μπουργάνης, Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσοπούρογλου, Μανωλιούδης, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Πανίδης, Κούτσιας, Σπυρίδης, Τζίμας, Γκορντεζιάνι, Κουλούρης, Μπράντονιτς, Φασίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου