ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμα σκοράρει ο Ολυμπιακός Βόλου, 8-0 στα Μέγαρα

ακόμα-σκοράρει-ο-ολυμπιακός-βόλου-8-0-στ-282085

Χωρίς έλεος οι Θεσσαλοί συνέτριψαν τον Βύζαντα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Νοτίου ομίλου

Με τον πλέον επιβλητικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του Νοτίου ομίλου ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς για την 26η και τελευταία αγωνιστική συνέτριψε εκτός έδρας τον Βύζαντα με 8-0.

Τον… χορό των γκολ άνοιξε για τους παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς ο Ιωάννου μόλις στο 7’, με τον Κριστομπάλ στο 17’ να κάνει το 2-0, ενώ 2 λεπτά νωρίτερα ο Ιωάννου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μούζου και τον Γκούρμα να πετυχαίνει το τρίτο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας στο 20ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου να πετύχουν και τέταρτο γκολ με τον Γκούρμα να παραβιάζει ξανά την εστία του Μούζου στο 41’.

Στην επανάληψη το σκηνικό διατηρήθηκε απαράλλαχτο με τους Βολιώτες να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και τους Μεγαρείς να δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν. Έτσι, στο 53’ ο Γκούρμα έκανε το 5-0, με τον Μπρέσκα στο 65’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Δυο λεπτά αργότερα ο Γκούρμα πέτυχε το έβδομο γκολ των Θεσσαλών, ενώ το τελικό 8-0 διαμόρφωσε στο 68’ ο Μπρέσκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Έτσι, οι Βολιώτες τελείωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 56 βαθμούς, ενώ ο Βύζας έμεινε ουραγός με 8 αποχαιρετώντας την Football League.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μούζος, Δελάρδας, Ταμπάκης, Παπαδημητρίου, Λέκκας, Μιχαλόπουλος, Κοντούλης, Μαζιώτης Α., Κολοκοτρώνης, Μπελέρης, Κλαπής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γεωργίου, Καρράς, Κωστούλας, Παπανικόλας, Κόμνος (72’ Ζέρης), Πινδώνης, Κριστόμπαλ (72’ Μπόρας), Μπρέσκα, Νικολιάς (46’ Καρίλ), Ιωάννου, Γκούρμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου