ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα… είναι άνοδος

το-μήνυμα-είναι-άνοδος-258988

Ο κόσμος δείχνει τη «δίψα» του και την στήριξή του στον Ολυμπιακό Βόλου

Με το μήνυμα να είναι η άνοδος, ο κόσμος δείχνει τη «δίψα» και την στήριξή του στον Ολυμπιακό Βόλου και αυτή η στήριξη και η αισιοδοξία φάνηκε και στην χθεσινή προπόνηση των ερυθρολεύκων οπού εκατοντάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες του ΕΑΚ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από προχθές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης έδωσε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας για την άνοδο αναφέροντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στα πλέι οφ σίγουρα με έξι βαθμούς και ότι στο εξής η ομάδα θα κάνει δεκαεπτά νίκες μέχρι να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία και χθες, εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Επισκοπή, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/3 στις 6μμ οι φίλαθλοι, έδειξαν την πίστη τους στην κατάκτηση του στόχου.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Ντράγκαν Κοκότοβιτς έχοντας την ίδια αισιοδοξία και σιγουριά θα μιλήσει σήμερα στα ΜΜΕ ενόψει του κυριακάτικου (6 μ.μ.) αγώνα με την Επισκοπή αλλά και των επικείμενων αγώνων των πλέι οφ στην αίθουσα συνεντεύξεων, ενώ ήδη έχει περάσει δικά του στοιχεία στην ομάδα.

Ενώ μεσολαβούν 3 αγώνες και ένα 25ήμερο μέχρι την έναρξη των πλέι οφ από όλους πλέον υπάρχει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στην ομάδα για να παρουσιαστεί σαν Ολυμπιακός στο «μίνι» πρωτάθλημα των 14 αγωνιστικών….

Σε σχέση πάντως με το παιχνίδι που έδωσε η ομάδα στον Ταύρο με τον Φωστήρα την Κυριακή δεν αναμένονται πολλές αλλαγές. Στο χθεσινό μάλιστα δίτερμα στο βασικό σχήμα αγωνίστηκαν οι Γεωργίου (τερματοφύλακας), Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης και Κωστούλας στην άμυνα, στη μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Ρόκας, Πινδώνης αμυντικά χαφ , μπροστά τους ο Κατσίκης και στην επίθεση οι Μπρέσκα, Δεινόπαπας και Ιωάννου. Τόσο ο Γκούρμα, όσο και ο Νικολιάς που έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις αγωνίστηκαν με τους αναπληρωματικούς, ενώ ο Δημήτρης Αρβανίτης έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα, και ο Ιβάν Καρίλ παρότι την Τετάρτη μπήκε στο πρόγραμμα, χθες γυμνάστηκε και πάλι μόνος του.

Πάντως, οι Αλέξανδρος Νικολιάς και Μάριο Γκούρμα ανεβάζουν στροφές. Ο πρώτος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ο δεύτερος είναι πολύ καλύτερα, όσον αφορά το αιμάτωμα που έχει στη γάμπα από το παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Επισκοπή που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: “Στην κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια του αγώνα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, Ολυμπιακός Βόλου – Επισκοπή που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου την Κυριακή 16/3/2014 στις 6.00 μ.μ. Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εξής σημεία:

Γραφεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ΕΑΚ Βόλου, Σταδίου 1, Βόλος, 2421060350

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, 2421020720

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, 2421053749

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, Βόλος, 2421032110,

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 (Έναντι Park Hotel), Βόλος, 2421033514

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170, 38222, Βόλος, 2421041951

Σύνδεσμος Austrian Boys, Aγ. Δημητρίου 19, N. Δημητριάδα

Σύνδεσμος Μυρμιδόνες, Αναλήψεως 40-42, Οξυγόνο

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου.

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου – Επισκοπή έχουν ως εξής:

Θύρες 2, 3, 5, 7: 10 Ευρώ

Θύρα 4 (για τις θέσεις Silver VIP): 20 Ευρώ

Επιπλέον διατίθενται εισιτήρια Γυναικεία και Παιδικά με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

*Σήμερα Παρασκευή (14/3) από τα γραφεία της ΠΑΕ και μόνο, θα διατίθενται τα 150 δωρεάν εισιτήρια για τους ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής ταυτότητας”.

Με απουσίες η Επισκοπή στο Βόλο

Χωρίς τους Βιδάλη, Σπαθαρά και Μανουσάκη θα αγωνιστεί η Επισκοπή στον αγώνα με τον Oλυμπιακό στο Βόλο.Και οι τρείς παίκτες έχουν συμπληρώσει κάρτες και έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους στο κυριακάτικο ματς. Την ίδια στιγμή ο Νεόφυτος Χρυσοστόμου δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό μια και έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ανωγειανάκη ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.

Πρόστιμο

Πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και υποχρέωση ανάκλησης εντός 20 ημερών για τις δυσμενείς κρίσεις επέβαλε η Επιτροπή Εφέσεων στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρη Καραγιάννη.

Αναλυτικά η απόφαση

“Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 48/6-2-2014 απόφασης της ΠΕ/ EΠΟ, της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και του προέδρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν το αποδιδόμενο σ΄αυτούς πειθαρχικό παράπτωμα. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και στον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2000) ευρώ στον καθένα, με υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων στο ίδιο μέσο και εντός προθεσμίας 20 ημερών από της δημοσίευσης της απόφασης και απόδειξη της ανακλήσεως με προσκόμιση στη διοργανώτρια των σχετικών αποδεικτικών στοιχείων. Σε περίπτωση μη ανακλήσεως ή μη εμπροθέσμου ανακλήσεως, αντίγραφο της παρούσας να διαβιβαστεί στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα για τις δικές του ενέργειες”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου