ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με εμπιστοσύνη για το καλύτερο

με-εμπιστοσύνη-για-το-καλύτερο-256495

Σιγουριά για άνοδο του Ολυμπιακού και από τον Δ. Καραγιάννη

Αισιοδοξία για την άνοδο εξέφρασε παρά την ήττα στον Ταύρο ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς που όσο περνούν οι μέρες και γνωρίζει καλύτερα το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, την αισιοδοξία του την μετατρέπει σε σιγουριά για την άνοδο.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου θα μιλήσει εν όψει του Κυριακάτικου (6μμ) αγώνα με την Επισκοπή αλλά και των επικείμενων αγώνων των πλέι οφ αύριο στην αίθουσα συνεντεύξεων του ΕΑΚ στις 12.00 το μεσημέρι.

Χθες όμως μίλησε με ακόμη περισσότερη σιγουριά για την άνοδο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης που σε συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ fm ανέφερε ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα μπουν στα πλέι οφ σίγουρα με έξι βαθμούς και ότι στο εξής η ομάδα θα κάνει δεκαεπτά νίκες μέχρι να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία

Ενώ μεσολαβούν 3 αγώνες και ένα 25ήμερο μέχρι την έναρξη των πλέι οφ υπάρχει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στην ομάδα ώστε να παρουσιαστεί σαν Ολυμπιακός στο «μίνι» πρωτάθλημα των 14 αγωνιστικών….

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης, στη χθεσινή συνέντευξή του αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, στις τρεις αλλεπάλληλες ήττες, στους στόχους, στο νέο προπονητή ενώ έστειλε μήνυμα στους “ερυθρόλευκους” φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια μέχρι την τελική κατάκτηση του στόχου.

Για το αν είναι η ομάδα εντός στόχων είπε :«Φυσικά είναι μέσα στο στόχο η ομάδα και η αλήθεια είναι πως ίσως μας ξεγέλασε λίγο η πολύ μεγάλη διαφορά στους 17 βαθμούς που είχαμε από τον 4ο. Στους 7 βαθμούς είχαμε φτάσει να έχουμε στα πλέι οφ και τώρα είμαστε ένα βαθμό μακριά από το να τους κάνουμε έξι. Νομίζω τους έξι θα τους έχουμε σίγουρα».

Ο Δ. Καραγιάννης έκανε αναφορά στη διαφορά του Νότιου από τον Βόρειο ομιλο: «Αποδείχτηκε ότι οι ομάδες του Νοτίου Ομίλου είναι πολύ πιο νοικοκυρεμένες από αυτές του Βορείου Ομίλου, ειδικά μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αφήνοντας βέβαια, εκτός, το Βύζαντα και τη Γλυφάδα. Ομως στο Βόρειο Όμιλο οι αντίστοιχες ομάδες της Γλυφάδας και του Βύζαντα είναι πέντε. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος ο Αχαρναϊκός που είναι όγδοος, σώθηκε λίγο πριν το τέλος, ενώ η Παναχαϊκή που είναι ένα βαθμό από πάνω έχει ακόμη πιθανότητες να μπει στα πλέι οφ. Αυτό σημαίνει πως έγινε πάρα πολύ μεγάλος αγώνας στο Νότιο Όμιλο. Σε αντίθεση με το Βόρειο Όμιλο, που πέντε ομάδες «κουτσά – στραβά» είναι αυτές που διεκδικούν θέση στα πλέι οφ. Όλες οι υπόλοιπες είναι ουσιαστικά πάρα πολύ αδύναμες. Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας».

Για τις τρεις ήττες :«Τα τρία τελευταία παιχνίδια τα χάσαμε οριακά με 1-0 και όχι με δύο και τρία μηδέν. Κι αν τα πάρουμε ένα – ένα, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Η εικόνα των αγώνων ήταν για να κερδίσουμε, αλλά από κάποιες λεπτομέρειες, ήρθαν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Συμβαίνει όμως αυτό στο ποδόσφαιρο, ειδικά όταν έρχεσαι από μεγάλο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων. Μπορεί με τον Πανηλειακό να μην κάναμε ευκαιρία, αλλά ευκαιρίες δεν έκανε και ο Πανηλειακός. Στα άλλα δύο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες αλλά ήμασταν άτυχοι… Δεν ψάχνω για δικαιολογίες ειδικά για τους ποδοσφαιριστές μου, με τους οποίους μιλήσαμε και είπαμε πως στόχος στα επόμενα 17 παιχνίδια, αν είναι δυνατόν, να μην κάνουμε ούτε ισοπαλία».

Για το νέο προπονητή είπε: «Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό ειδικά με την έλευση του κ. Κοκότοβιτς, ο οποίος είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και φοβερά ορεξάτος. Από το αεροπλάνο, ήρθε στο Βόλο και έκανε προπόνηση. Την επόμενη μέρα ζήτησε να δει όλο το υλικό, τα βοηθητικά γήπεδα κλπ».

Για τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου…«Ολες οι ομάδες τον Ιανουάριο κάνουν διορθωτικές κινήσεις.. Εντοπίσαμε πως οι Ακόστα και Πόνσε δεν είχαν βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Ούτε ο Ολίσε βοήθησε, σε δύο παιχνίδια έπαιξε. Ο Ιωάννου θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από τον Γκέσιο, που δεν βοήθησε καθόλου. Μάλιστα, ο Ιωάννου αγωνίστηκε στον Ταύρο και έδειξε κάποιες από τις δυνατότητές του, ανακατεύοντας τη συμπαγή άμυνα του Φωστήρα. Ο Κριστόμπαλ έχει αγωνιστεί, τον Νικολιά τον είδαμε. Οπότε κατά την ταπεινή μου άποψη η ομάδα ενισχύθηκε. Το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού φέτος ήταν με την Καλλιθέα όπου καθάρισε το παιχνίδι στο 20’. Στην Καλλιθέα παίξαμε τέλος Ιανουαρίου. Δεν υπήρχαν τότε στην ομάδα ούτε οι παλιοί παίκτες που είχαν φύγει, ούτε οι καινούριοι είχαν έρθει. Αυτό να σκεφτεί ο κόσμος…Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα, ο βασικός κορμός, είχαν κάνει μια φοβερή προετοιμασία το περασμένο καλοκαίρι. Δεν μπορώ να έχω τις ίδιες απαιτήσεις από τους νέους ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω τι προετοιμασία έχουν κάνει, αλλά σίγουρα δεν έκαναν αυτή που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Σίγουρα πάντως θα βοηθήσουν».

Για τα διαρκείας των πλέι οφ…«Η διάθεση είναι εξαιρετικά ικανοποιητική. Να υπενθυμίσω πως μέχρι το παιχνίδι με την Επισκοπή μπορούν να ανανεώνουν σε προνομιακές τιμές οι παλαιοί κάτοχοι. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που αγοράζουν διαρκείας είναι νέοι φίλαθλοι που δεν είχαν διαρκείας. Είναι αναμενόμενο, γιατί λόγω των δύσκολων καιρών κάποιος να περίμενε τα παιχνίδια των πλέι οφ για να πάει στο γήπεδο, όπου οι αγώνες θα είναι σίγουρα πολύ πιο δυνατοί».

«Θέλω να πω στον κόσμο ότι πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα παιχνίδια που απομένουν. Θέλουμε τη στήριξή τους με τον οποιοδήποτε τρόπο. Τον θέλουμε κοντά στην ομάδα και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Με Επισκοπή

Με επιστροφές ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις νίκες την Κυριακή παίζοντας με την Επισκοπή για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League…

Ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος έχει χτύπημα στα πλευρά από το παιχνίδι με τον Φωστήρα, αισθάνεται καλύτερα, αλλά ο πόνος δεν έχει υποχωρήσει τελείως. Αν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή στο παιχνίδι με την Επισκοπή στο Βόλο θα φανεί τις προσεχείς μέρες, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η υγεία του.

Αντίθετα, ο Ιβάν Καρίλ έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ακόμη την Κυριακή επιστρέφει ο Χρήστος Μελίσσης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και ο Αλέξανδρος Νικολιάς που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Στον αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων θα εκτίσει την ποινή του που είναι τιμωρία μίας αγωνιστικής ο Γιάννης Κατσίκης.

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου