ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με γνώση για το καλύτερο

με-γνώση-για-το-καλύτερο-142822

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες, γνωρίζοντας τον αντίπαλο, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες (αφού δεν έχει νίκη στο Βελεστίνο), ο Ολυμπιακός Βόλου έχει την πιστή ότι μπορεί να σπάσει την κακή παράδοση σε αγώνες εκτός έδρας με τον Ρήγα Φεραίο, να δείξει την Κυριακή στο γήπεδο ότι θέλει πιο πολύ τη νίκη, και να πάρει αυτό που έχασε ίσως άδικα σε αλλά ματς που υπερείχε.

Στα παιχνίδια του το 2018 ο Ολυμπιακός έχει δείξει βελτίωση στη δημιουργικότητα, αλλά αυτό που χρειάζεται πιο πολύ στα 9 ματς που απομένουν είναι οι νίκες… ξεπερνώντας τις δυσκολίες άμεσα, αφού στην 17η αγωνιστική θα παίξει με τον Ρήγα στο Βελεστίνο, σε μια έδρα που παραδοσιακά δεν κερδίζει, και μετά θα πάει στο Προάστιο Καρδίτσας (4/2) για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Σελλάνων, που σήμερα είναι ένα βαθμό πίσω του!

Το κυριακάτικο ματς είναι ιδιαίτερο και λόγω της προϊστορίας, αφού μπορεί πέρσι (2-1) και φέτος (3-0 στο ΕΑΚ) ο Ολυμπιακός να κέρδισε ως γηπεδούχος τον Ρήγα (πέρσι επίσης πήρε λευκή ισοπαλία στο Βελεστίνο), αλλά σε παλαιότερες συναντήσεις ο Ρήγας υπερέχει… και ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν κερδίζει, αλλά δεν σκοράρει κιόλας στο Βελεστίνο.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει πάντως η αισιοδοξία για το καλύτερο αποτέλεσμα, και ο Λάκης Μπακάλης που και γι’ αυτόν είναι ιδιαίτερο ματς (αφού έχει γράψει τη δική του ιστορία στην αντίπαλη ομάδα και με νίκες επί της τωρινής) φαίνεται να υπολογίζει για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο ένα από τα νέα πρόσωπα, καθώς ο Σάκης Σάββας όπως όλα δείχνουν θα είναι στο βασικό σχήμα και έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο στο δεξί άκρο της άμυνάς του με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Στάθης Ρόκας δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που είναι τιμωρημένος (έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες), με τον έμπειρο μέσο να επιστρέφει στο επόμενο παιχνίδι, επίσης εκτός έδρας με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Ο Θεοχάρης στο Ρήγας – Ολυμπιακός Β.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό γήπεδο Βελεστίνου την Κυριακή 28/01 στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Δημήτρης Θεοχάρης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, με βοηθούς τους κ.κ. Σταμάτη Σφυρή και Δημήτρη Σακκά επίσης από την ΕΠΣΘ.

Κόβει την πίτα

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 11.30π.μ. κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου για όλα τα τμήματά του. Όπως αναφέρει, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, πολλές εκπλήξεις και εορταστικό κλίμα θα συναντήσουν όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: «Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.30, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματά του. Η ομάδα ανδρών Ποδοσφαίρου, οι γυναίκες και οι άνδρες του τμήματος μπάσκετ, τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων και ακαδημιών ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβησης, άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με τους προπονητές τους, τη διοίκηση, τις Διοικούσες Επιτροπές, τους γονείς, τους φιλάθλους και τους προσκεκλημένους μας, θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα με πολλές εκπλήξεις. Στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που είναι προσφορά της Αρτοποιίας Ζάχος, όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει ένα δώρο για τον νικητή του νομίσματος για κάθε τμήμα. Καλούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων με τους γονείς τους να προσέλθουν στην ετήσια γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου