ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Αρβανίτη η χρονιά

χωρίς-αρβανίτη-η-χρονιά-128829

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν υπολογίζει στον έμπειρο αμυντικό αφού δεν μειώθηκε η ποινή του

Ο Ολυμπιακός ποντάριζε στον έμπειρο αμυντικό Δημήτρη Αρβανίτη περιμένοντας να μειωθεί η αρχική και ίσως άδικη ποινή μετά την έφεσή του αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Χθες η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για την υπόθεση του Δημήτρη Αρβανίτη που έχοντας πάρει φάρμακο για κρυολόγημα βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ πριν τον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη, ήταν να τιμωρηθεί με ποινή ενός έτους από κάθε αγωνιστική εκδήλωση, με τον έμπειρο αμυντικό να προσφεύγει στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί όταν Αρβανίτης κατέθεσε στην Επιτροπή την περασμένη εβδομάδα να φάνηκε πως η ποινή θα μειωθεί αλλά για μια ακόμη φορά μια ακόμη επιτροπή της ΕΠΟ φάνηκε «εχθρική» με τον Ολυμπιακό και δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν την απόφαση με την κίνηση αγωγής της βολιώτικης ΠΑΕ κατά της Ομοσπονδίας που πλέον η απόφασή της είναι τελεσίδικη.

Ετσι η χρονιά για τον Ολυμπιακό θα είναι χωρίς τον Αρβανίτη που δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί φέτος με τη φανέλα της βολιώτικης ομάδας.

Η Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεσή του και έτσι παραμένει η ποινή αποκλεισμού ενός έτους, που ισχύει από τον Ιούνιο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2015… Ετσι ο Νίκος Παντέλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου αμυντικού. Ο Αρβανίτης έμεινε στις τάξεις της ομάδας, αφού οι ερυθρόλευκοι ήταν αισιόδοξοι ότι τουλάχιστον θα μειώνονταν η ποινή του στους τρεις μήνες και θα μπορούσε ενόψει της σέντρας του πρωταθλήματος να υπολογίζεται κανονικά. Τα δεδομένα πλέον όμως για τον έμπειρο στόπερ αλλάζουν…αφού δεν άλλαξε η αρχική απόφαση όπως συνέβη και με το νεαρό Κολημήτρα που είχε αποτελέσει νωρίτερα παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα η χθεσινή απόφαση:«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, συνεκδικάζοντας τις εφέσεις του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, του ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΛΗΜΗΤΡΑ ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και του ΕΣΚΑΝ, κατά της υπ΄αριθμ.297/1-8-2014 απόφασης της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία, κατά πλειοψηφία, τις εφέσεις».

Τώρα που ο Δημήτρης Αρβανίτης δεν δικαιώθηκε στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και ο Ολυμπιακός μένει μόνο με δύο έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς δεν αποκλείεται μια ακόμη προσθήκη έως τις 12/9.

Αύριο με Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός κοιτάζοντας μπροστά δίνει αύριο φιλικό ματς με τον Πανιώνιο στο Βόλο που θα είναι και για τον κόσμο, ο οποίος θα λείπει από τη ρεβάνς για πρόκριση με τη Λάρισα την άλλη Παρασκευή. Από τη στιγμή που ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΛ στο ΕΑΚ θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω της γνωστής τιμωρίας του Ολυμπιακού, ο κόσμος της ομάδας οφείλει να γεμίσει το ΕΑΚ στο αυριανό φιλικό με τον Πανιώνιο (19.00).

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Πανιώνιο σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με… «άρωμα» Super League και αυτό το παιχνίδι θα είναι η «πρεμιέρα» της νέας ομάδας στο ΕΑΚ όπου ο κόσμος θα χειροκροτήσει τους παίκτες για την επιτυχία τους στη Λάρισα, ενώ θα προσφέρει και οικονομική στήριξη στη διοίκηση αντισταθμίζοντας τα χαμένα έσοδα από το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Είναι γεγονός, πως τις τελευταίες μέρες οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού σπεύδουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, βλέποντας τις δυνατότητες που έχει αυτή η νέα ομάδα, ανταποκρινόμενοι και στο κάλεσμα της διοίκησης της ΠΑΕ. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ευελπιστούν πως θα πουληθεί ένας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας, που θα αποτελέσει οικονομική ανάσα για τον Ολυμπιακό, σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχουν άλλα έσοδα.

Τα διαρκείας

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας Gold για τη νέα σεζόν στο ΕΑΚ όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ευχαριστώντας τους φιλάθλους για τη στήριξή τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας στην κατηγορία GOLD. Επίσης γίνεται γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων στις υπόλοιπες κατηγορίες συνεχίζεται κανονικά καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας για την έμπρακτη στήριξη του, που της δίνει δύναμη να συνεχίσει το δύσκολο έργο της”.

Ακόμη συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των 100 ευρώ από τον οργανωμένο σύνδεσμο φιλάθλων, Austrian Boys. Αυτό έκαναν γνωστό με ανακοίνωση τους οι οπαδοί της ομάδας.

Συγκεκριμένα: Η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας στη τιμή των 100 ευρώ (με δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις) από τους οργανωμένους Austrian Boys συνεχίζεται κανονικά. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προσέρχονται καθημερινά απογευματινές ώρες στα γραφεία του Συνδέσμου στην Αγίου Δημητρίου 19.

Η Λάρισα

Την επόμενη Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου το βράδυ (8.30 μμ) θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ το επαναληπτικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΛ για την πρώτη φάση του κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός έχει υπέρ του το 0-1 του πρώτου παιχνιδιού και ακόμα και με ισοπαλία περνάει στη δεύτερη φάση, ενώ ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ομως η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο, έχει φέρει αναστάτωση στους κόλπους της ΑΕΛ τις τελευταίες μέρες, καθώς ένας από τους στόχους της ομάδας φαίνεται να «χάνεται» πολύ νωρίς.

Η φήμες περί αντικατάστασης του Αλέκου Βοσνιάδη έχουν φουντώσει και πληροφορίες, μιλούν και για την περίπτωση του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ παραμένει και το όνομα του Παναγόπουλου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν στον επαναληπτικό αγώνα στον Βόλο η ΑΕΛ να έχει στον πάγκο της νέο προπονητή και την επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου