ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποια μέτρα εξετάζουν τα πολιτικά κόμματα για τα ακίνητα

ποια-μέτρα-εξετάζουν-τα-πολιτικά-κόμμ-943644

Οι προεκλογικές δεσμεύεις για αλλαγές στον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ, το πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω» και τα δημοτικά τέλη – Τα σχέδια για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς

Για την άμεση δρομολόγηση του προγράμματος “Ανακαινίζω – Ενοικιάζω” με κίνητρα για παλιούς και νέους εκμισθωτές και την επανεξέταση των όρων επιβολής του συμπληρωματικού αλήθεια όχι μόνο να μην επιβαρύνονται άδικος μικρά μερίδια ιδιοκτησίας δεσμεύεται η απερχόμενη κυβέρνηση εφόσον φυσικά επανεκλέγει. Οι υπουργοί δεσμεύονται επίσης ότι θα σταματήσει και επιβολή πλαφόν 3% στις εμπορικές μισθώσεις αλλά και η αδικία με με τα δημοτικά τέλη που συνεχίζονται να επιβάλλονται σε μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.

Η αντιπολίτευση επικεντρώνεται στο πρόβλημα των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών και δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει σε παρεμβάσεις για να προστατεύσει τους ευάλωτους και όχι μόνο.

Στην καθιερωμένη προεκλογική εκδήλωση της ΠΟΜΙΔΑ τόσο τα μελή της απερχόμενης κυβέρνησης όσο και οι εκπρόσωποί των πολιτικών κομμάτων ανέπτυξαν το πλεγμα των παρεμβάσεων που εξετάζουν για τα ακίνητα.

Ειδικότερα, οι δεσμεύσεις που ανέλαβαν οι παριστάμενοι υπουργοί στην εκδήλωση της ΠΟΜΙΔΑ, υπό την προϋπόθεση προφανώς ότι θα επανεκλεγεί η σημερινή κυβέρνηση είναι οι εξής:

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου