ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιος είπε ότι τα βιολογικά προϊόντα είναι και ακριβά;

ποιος-είπε-ότι-τα-βιολογικά-προϊόντα-ε-811667

Μία από τις νέες μόδες στην διατροφή αποτελούν τα βιολογικά προϊόντα. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η μεγάλη του διαφορά στην τιμή τα καθιστούν απαγορευτικά για τον μέσο καταναλωτή. Τα My Market έρχονται για μία ακόμα φορά να ανατρέψουν τα δεδομένα και να προσφέρουν τα καλύτερα φρέσκα λαχανικά (βιολογικά και μη) στις καλύτερες τιμές και με άπαιχτες προσφορές.

Τι εννοούμε όμως με το χαρακτηρισμό «βιολογικό προϊόν»; Τα βιολογικά προϊόντα είναι το αποτέλεσμα της καλλιέργειας της γης χωρίς χημικά λιπάσματα, παρασιτοκτόνα και τοξικά φυτοφάρμακα. Η καταπολέμηση των ασθενειών των φυτών καθώς και η λίπανση του εδάφους γίνονται με φυσικές μεθόδους και με φιλικά προς το περιβάλλον μέσα. Λόγω της πλήρους απουσίας φυτοφαρμάκων και άλλων βλαβερών ουσιών συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας, ενώ παράλληλα συντελούν στην αειφορία του εδάφους και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα My Market δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην υγιεινή διατροφή εντάσσοντας μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας σε όλες τις βασικές κατηγορίες τροφίμων όπως φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά, αβγά, κρέας, ψωμί, τυριά, αλλαντικά και τυποποιημένα τρόφιμα.

Συγχρόνως επενδύει σε προϊόντα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (Ο.Δ). Η Ολοκληρωμένη Διαχείριση (Ο.Δ.) είναι ο τρόπος διαχείρισης της καλλιέργειας που στοχεύει στην παραγωγή υψηλής ποιότητας γεωργικών προϊόντων χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες μεθόδους έτσι ώστε να υπάρχει οικονομικό όφελος για τον παραγωγό αλλά και μειωμένη επιβάρυνση στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Μόνο στα My Market υπάρχουν μία σειρά από προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης, κυρίως κηπευτικά. Και σύντομα, δίπλα στα λαχανικά θα προστεθούν και βιολογικά κρέατα εξαιρετικής ποιότητας σε πάντα μοναδικές My τιμές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου