ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τέρμα τα στοιχήματα για Grexit από την William Hill

τέρμα-τα-στοιχήματα-για-grexit-από-την-william-hill-566900

Σταματούν να δέχονται στοιχήματα για ενδεχόμενο Grexit οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες, καθώς διευρύνεται η πεποίθηση πως οι πιθανότητες για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έχουν αυξηθεί.

Οπως σημειώνει το CNBC, μια από τις εταιρείες στοιχημάτων διεθνώς, η «William Hill» ανακοίνωσε πως σταματάει να δέχεται κάθε είδους ποντάρισμα για το εάν η Ελλάδα θα παραμείνει ή θα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη μέσα στο 2015 καθώς και για το ποιά χώρα θα είναι η πρώτη που θα τεθεί εκτός ευρώ.

«Σημαντική μείωση έχει παρατηρηθεί σε όσους υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, ενώ είχαμε και μείωση των πιθανοτήτων για την Ελλάδα να φύγει μέσα στο 2015», δήλωσε εκπρόσωπος της «William Hill», Graham Sharpe.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας οι αποδόσεις για τα δύο αυτά στοιχήματα πλέον έχουν πέσει αισθητά. Υπήρξαν μεγάλα πονταρίσματα για να είναι η Ελλάδα η πρώτη χώρα που θα χρεοκοπήσει. Από το αρχικό 6.00, οι αποδόσεις έπεσαν στο 4.00 και κατρακύλησαν στο 1.20 κατά τη διάρκεια του 2015, αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας. Και πρόσθεσε: «τώρα μοιάζει να αυξάνονται οι πιθανότητες ότι μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία αναχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ πολύ σύντομα».

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται πια να ποντάρει στο αν η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρώ μέχρι το τέλος του έτους. Ετσι, αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε το στοίχημα έως ότου ληφθεί μία απόφαση ή μέχρι να εγκριθεί ένα σχέδιο που να περιλαμβάνει την παραμονή της χώρας», καταλήγει ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου